הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט דדליפט ופרס

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13

1.בדדליפט בירידה אני פשוט לא מצליח לשמור על גב ישר,לדעתי התחת נמוך מידי
2.למה בסקוואט ב2 חזרות האחרונות המוט מתחיל לזוז על הגב (הוא לא עולה בקו ישר עם מסתכלים טוב)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד בחורצ׳יק.
חוץ מזה, הייתי רוצה שתראה הרבה מאוד סרטונים של מתאמנים שמבצעים תרגילים בטכניקה טובה. מאנשים בפורום ואפילו
מתאמנים של ריפטו (עדיף בנתיים להתרחק טיפה מפווארליפטרים / elitefts)
תודה,אבל אשמח עם תגיד מה לא בסדר בסרטון האחרון של הסקוואט.

תודה,אבל אשמח עם תגיד מה לא בסדר בסרטון האחרון של הסקוואט.
הסט הראשון היה לא טוב מבחינת טכניקה.
קרסת עם הברכיים, עצרת באמצע...

הסט השלישי יותר טוב אבל לא מספיק טוב. תחזיק חזה מורם, תישען / תתישב אחורה , ברכיים חזק לצדדים ותדחוף את האגן ישר למעלה (לא קדימה ולמעלה, לא אחורה, רק למעלה) גם נראה שהמוט מעט נמוך.

• פותח/ת השרשור
הסט הראשון היה לא טוב מבחינת טכניקה.
קרסת עם הברכיים, עצרת באמצע...

הסט השלישי יותר טוב אבל לא מספיק טוב. תחזיק חזה מורם, תישען / תתישב אחורה , ברכיים חזק לצדדים ותדחוף את האגן ישר למעלה (לא קדימה ולמעלה, לא אחורה, רק למעלה) גם נראה שהמוט מעט נמוך.
אתה בטוח שאני לא יושב מספיק אחורה?,אפשר לראות בסט הראשון שהברכיים לפני סוף כף הרגל למרות שהסט עצמו פח

אתה בטוח שאני לא יושב מספיק אחורה?,אפשר לראות בסט הראשון שהברכיים לפני סוף כף הרגל למרות שהסט עצמו פח
זה לא בהכרח קשור.
מה שאתה מנסה להשיג זה קו ישר ומאונך
של מסלול המוט מעל הנקודת שיווי משקל.
מבין?
בתחתית אתה לא יציב מספיק, המשקל מעט קדימה ויש קריסה של הברכיים.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני הולך קצת ראש בקיר אבל אני ייתן עוד 3 אימונים שאני ינסה לעבוד הכי טוב שאפשר על הטכניקה (פעם ראשונה שאני באמת קורא את הספר,עובר על הDVD ומקווה לטוב) עם זה לא עובד אני פונה לייעוץ אישי כנראה
וכמובן ריסט בסקוואט ל65
בפרס ל30
באמת שאני שכל העיניין של הטכניקה זה החלק שהכי דפק אותי בתכנית.. הכול הולך מצויין חוץ מהחלק הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך עכשיו?

אני יודע שאני עדיין לא יציב עד הסוף בתחתית אבל אני מאמין שאימון הבא זה יהיה פיקס

יש לי שאלה , שמתחילים את התנועה בסקוואט
אני מתחיל את הישיבה עם ברכיים קדימה ואז מתיישב עם האגן או קודם כל מתיישב עם האגן אחורה ואז יורד עם הברכיים ?

• פותח/ת השרשור
אני מפרסם פה כי בלוג אף אחד פשוט לא מסתכל..
סקוואט: 75 ק''ג,יורד קצת פחות אבל עדיין יורד יותר מידי,לפעמים קצת קשה להדוף את הגוף ולעלות למעלה. אימון הבא מקווה שיסתדר אבל היו חזרות שירדתי פחות ולא גלשתי,אני מרגיש שאני מוציא את המוט מהראק שיש עומס על הגב זה בסדר?
פרס: 32 ק''ג,חזרתי לפרס הרגיל,מרגיש מצויין
דדליפט: 60 ק''ג,אובד עצות,אני רואה את עצמי נפצע מהר מאוד ככה. כנראה עובר לסומו,אין מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית