הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לכתפיים בבית

זיו כהן

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
ספורטלייף פרדס חנה
אני נוסע למלון שבוע הבא ואני ימשיך להתאמן גם שם, הבעיה היא שאין במלון חדר כושר אז אני יתאמן עם משקל גוף, איזה תרגילים יש לכתפיים עם משקל גוף? תודה:sporty074:

אני נוסע למלון שבוע הבא ואני ימשיך להתאמן גם שם, הבעיה היא שאין במלון חדר כושר אז אני יתאמן עם משקל גוף, איזה תרגילים יש לכתפיים עם משקל גוף? תודה:sporty074:
שכיבות שמיכה בעמידת ידיים

לא יודע כמה זה כבר יעזור עבודה על משקל גוף..
אבל העיקר המאמץ 😃

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה זה כבר יעזור עבודה על משקל גוף..
אבל העיקר המאמץ 😃

שכיבות שמיכה בעמידת ידיים

תודה על התרגיל, יש אולי עוד תרגיל? אני צריך 2, לא יודע עד כמה זה יעזור אבל בטוח שזה יעזור במשהו, אני התאמן על כל הגוף אבל אני לא יודע מה לעשות לכתפיים..

למה אתה צריך להתאמן בחופשה?

אל תחשוב על לאמן שריר מסוים וכמה תרגילים הוא צריך. תאמן את הגוף כולו בתרגילים שאפשר להשיג בהם אינטנסיביות גבוהה ללא שימוש בציוד. שכיבות שמיכה בכמה צורות (יהלום, רחב ורוחב כתפיים), מתח (אם יש) סקוואטים עם בקבוקי מים, כפיפות בטן וסופרמנים לגב תחתון.

נ.ב. אתה לא תצליח לעשות שכיבות שמיכה בעמידת ידיים. אפילו לא חזרה אחת מלאה.

• פותח/ת השרשור
אל תחשוב על לאמן שריר מסוים וכמה תרגילים הוא צריך. תאמן את הגוף כולו בתרגילים שאפשר להשיג בהם אינטנסיביות גבוהה ללא שימוש בציוד. שכיבות שמיכה בכמה צורות (יהלום, רחב ורוחב כתפיים), מתח (אם יש) סקוואטים עם בקבוקי מים, כפיפות בטן וסופרמנים לגב תחתון.

נ.ב. אתה לא תצליח לעשות שכיבות שמיכה בעמידת ידיים. אפילו לא חזרה אחת מלאה.
תודה, אני לא חושב לאמן שריר מסוים, פשוט יש לי תרגילים לכל השרירים האחרים ולא ידעתי מה לעשות לכתפיים, ומזה סופרמן?

תודה, אני לא חושב לאמן שריר מסוים, פשוט יש לי תרגילים לכל השרירים האחרים ולא ידעתי מה לעשות לכתפיים, ומזה סופרמן?

הכתפיים עובדות מספיק בשכיבות שמיכה. וגם אם לא תצטרךל להסתפק בכך. סופרמן אני קורא לכל הווריאציות של שכיבה על הבטן והרמת הרגליים והחזה והיידים ביחד.

• פותח/ת השרשור
הכתפיים עובדות מספיק בשכיבות שמיכה. וגם אם לא תצטרךל להסתפק בכך. סופרמן אני קורא לכל הווריאציות של שכיבה על הבטן והרמת הרגליים והחזה והיידים ביחד.

תודה רבה עזרתה לי:)

Back
למעלה תחתית