הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל דל פחמימה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
ביססתי את התפריט ע"פ התפריטים בספר AD
הנה הערכים הסופיים:
1772 קלוריות
168 גרם חלבון (כולו מלא. הכל הכל הכל זה מגבינות, קוטג', ביצים ובשר. גם קופסת טונה אחת ביום)
11.6 גרם פחמימה (כל הפחמימה מגיעה מהבשר והקוטג')
114 גרם שומן
45 גרם שומן רווי
0 גרם סיבים (אצטרך עזרה בנוגע לזה בהמשך)
1621 מ"ג כולסטרול (יש סיבה כלשהי לדאגה לכולסטרול על דל פחמימה?)
מתסף במולטי ובאומגה 3 (עוד שבוע-שבועיים יגיע האומגה, כרגע יש לי מנות אחרונות של המולטי הנוכחי).
אני מצפה לאכול 10-8 ירקות כדי להשביע את עצמי, איזה מומלצים, גם מבחינת סיבים וגם מבחינה שלא יהיו עם יותר מדי קלוריות?

RMR 2200-2220
75.5 ק"ג
175 ס"מ

נערך לאחרונה:
חסה
מלפפון
עגבניה
בהם יש הכי מעט פחמימות ועדיין עם 10 ירקות אתה תגיע ל ~ 30 גר' פחמימה רק מהירקות.

• פותח/ת השרשור
חסה
מלפפון
עגבניה
בהם יש הכי מעט פחמימות ועדיין עם 10 ירקות אתה תגיע ל ~ 30 גר' פחמימה רק מהירקות.
רוב הפחמימות הן סיבים והם לא נחשבים כפחמימה, הם לא usable carb

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את התגובות
אבל אני אישית גיליתי שהמקור הכי נוח באמתת לסיבים בAD זה תיסוף סיבים מבחוץ (במידה ורוצים לעמוד בתנאי הדיאטה)

• פותח/ת השרשור
11.6 גרם פחמימה?
בהצלחה...

למה כזה דל? וכל כמה זמן העמסה?
בהצלחה!
הדל פשוט יצא ככה, לא ממש תכננתי להיות על 11 גרם פחמימה אבל יצא שזה ככה.
מקסימום אוסיף עוד 10 גרם פחמימה אם אני אראה שקשה.

העמסה תהיה כנראה כל 5-7 ימים, אני אראה כבר.
שבוע ראשון אני אעשה העמסה קלה במסעדה (יום הולדת לאמא שלי, אי אפשר להתחמק), אחרי זה כנראה שאני אעשה שבוע יומיים העמסה שבוע יום העמסה (שבוע שישבת ושבוע רק שבת).
לא קראתי את התגובות
אבל אני אישית גיליתי שהמקור הכי נוח באמתת לסיבים בAD זה תיסוף סיבים מבחוץ (במידה ורוצים לעמוד בתנאי הדיאטה)
יש לך תוסף סיבים מומלץ שלא יעלה כמו בית גם אם אני צורך 15-20 גרם סיבים ממנו ביום?

העמסה תהיה כנראה כל 5-7 ימים, אני אראה כבר.
שבוע ראשון אני אעשה העמסה קלה במסעדה (יום הולדת לאמא שלי, אי אפשר להתחמק), אחרי זה כנראה שאני אעשה שבוע יומיים העמסה שבוע יום העמסה (שבוע שישבת ושבוע רק שבת).

יש לך תוסף סיבים מומלץ שלא יעלה כמו בית גם אם אני צורך 15-20 גרם סיבים ממנו ביום?
פייבר וואן
7290100689035.jpg

אתה לא מתאמן לתחרות אני מאמין.. למה להקשות על עצמך שלא לצורך? תעלה את הפחמימה לאיזור ה40-50 שתוכל לחיות כמו בן אדם.. אם אתה ממש חייב את הקלוריות האלה אז תוריד 20 גרם שומן על חשבונם..

הבחור צודק אני על AD ואני מאמין שאני מגיע ל~60 גרם פחמימה ביום והעליה היא עדיין מאוד נקיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית