הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאוורקלין 3X70

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

טכניקה לא 100% באתי בראש לסגור את זה וזהו (יש ימים כאלו) עד עכשיו עשיתי פעם בשבועיים התחלתי ב42.5 ואז 52.5 , 60 וזה מפעם הבאה מוסיף רק 2.5 כל שבועיים.
חזרה שנייה גבולית בסוף הסירטון יש תמונה, מבחינתי זה שלי.
הארות והערות יתקבלו בברכה.

בדיוק מה שאמרו לך פה. עכשיו תבין למה אני מושך עד הברכיים די לאט ,המשיכות הם לא סתם יש בתרגיל הזה שלבים וכדי למקסם אותו צריך להתאמן ןלהבין כל שלב וכל משיכה, שים לב שאתה פשוט מדלג קדימה שזה מקצין את מה שאמרתי (שאתה בעצם לא קופץ עם המוט אלא מתפוצץ עם האגן קדימה) ממליץ לך לפרק את זה באמת לעבוד על האנג קלין ללמוד להתפוצץ למעלה ולעשות קלין פןלס ללמוד את המשיכה הראשונה את המעבר של המוט בברכיים ואת ההתפוצצות מהשלב של הירך אחרי שתשלוט בשניהם פשוט תחבר אותם. הקלין שלי עבר הר ה תהפוכות בסוף החלטתי שאני אלך ללמוד אותו עם מאמן אישי ובקבןצת משקולנות אבל אתה בגיל טוב ברגע שהשרירים שלך ייתרגלו לתנועה הנכונה אתה פשוט תזרום עם זה. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בדיוק מה שאמרו לך פה. עכשיו תבין למה אני מושך עד הברכיים די לאט ,המשיכות הם לא סתם יש בתרגיל הזה שלבים וכדי למקסם אותו צריך להתאמן ןלהבין כל שלב וכל משיכה, שים לב שאתה פשוט מדלג קדימה שזה מקצין את מה שאמרתי (שאתה בעצם לא קופץ עם המוט אלא מתפוצץ עם האגן קדימה) ממליץ לך לפרק את זה באמת לעבוד על האנג קלין ללמוד להתפוצץ למעלה ולעשות קלין פןלס ללמוד את המשיכה הראשונה את המעבר של המוט בברכיים ואת ההתפוצצות מהשלב של הירך אחרי שתשלוט בשניהם פשוט תחבר אותם. הקלין שלי עבר הר ה תהפוכות בסוף החלטתי שאני אלך ללמוד אותו עם מאמן אישי ובקבןצת משקולנות אבל אתה בגיל טוב ברגע שהשרירים שלך ייתרגלו לתנועה הנכונה אתה פשוט תזרום עם זה. בהצלחה!
שוב תודה!
אני בדיוק עובד על הסוגיה של שילוב היי פולס והאנג קלין באימוני כוח (כנראה שאני אוריד ל52.5 ואתחיל לעשות האנג פאוורקלין)
http://www.lbs.co.il/threads/44221/#post-553330

יום חמישי אימון דדליפט אחרון למסה ואחריו אני אנסה לעשות היי פולס ובכללי אני משאיר את האשכול פתוח (אם מנהל רואה את זה אני אשמח שישנה את הכותרת לבדיקות טכניקה של פאוורקלין או משהו בסגנון).

WTF?
קודם כל זו לא הנפה. דבר שני הקימה מהקלין מתבצעת בפרונט סקוואט. דבר שלישי הידיים לא תומכות ולא בטיח - הן אחראיות בסה"כ על הכנסת המרפקים קדימה - פעולה שמתבצעת אך ורק ברגע שאתה כבר עוזב את הריצפה, כלומר כבר לא מייצר כוח כנגד המוט, ובנוסף, רוב המשיכה מגיעה מפלג הגוף התחתון - הטרפזים הם לא המנוע של התרגיל.
אני רק שאלה 😃
עיקר המשיכה (לא הדדליפט אלה ההקפצה מהברך עם הטרפזים, שכמות, תאומים וכו') מגיעה מהתאומים ומהמותן? הטרפזים זה בעצם רק משהו קטן?

אני רק שאלה 😃
עיקר המשיכה (לא הדדליפט אלה ההקפצה מהברך עם הטרפזים, שכמות, תאומים וכו') מגיעה מהתאומים ומהמותן? הטרפזים זה בעצם רק משהו קטן?

עיקר הכוח במשיכה השנייה בא מהאגן, העלייה על התאומים והשראגס אמורים להיות תוצר לוואי "טבעי" של התנועה שבאה מהאגן. יש מאמנים שמאמינים בלתת שראג באופן יותר "מודע" ואגרסיבי.

• פותח/ת השרשור
לא רציתי לפתוח אשכול חדש אבל סתם ניסיתי ללמוד סנאץ', פעם ראשונה שלי תהיו עדינים 😃
המדריך שלי אמר לי אחרי זה שאני אשמור את המוט יותר קרוב לגוף כי בגלל זה אני נדחף אחורה בסוף מהבום כי באחת התרגולים מעדתי אחורה + זה לא טוב כי המוט לא עובר בקו ישר)

5mzy3dqmnglz.jpg

תודה לעוזרים בגלל שזה איירון פלייטס אני לא עושה סנאץ' שקשה בשבילי אז אני עושה 2 סנאץ' גריפ דדליפט( עלייה איטית בהתחלה) , 2 סאנץ' גריפ היי פול (כל פעם מנסה יותר קרוב לגוף) , 2 סנאצ'ים ואז 3-5 אובר הד סקוואט .עשיתי 10-15-20 ואז צילמתי עם 20 . אני אעשה את זה כל יום שלישי בלינארית ללמוד ולפרק את הטכניקה, אני רוצה במסה לשלב סקוואט,בנץ',דדליפט ואת ההרמות האולימפיות + מתח ומקבילים (בנפח טיפה) בטקסס ויש לי כמה שאלות:
ג'ירק יכול להחליף פרס באימון התאוששות? מקסימום אם זה בעיה לכתפיים להוסיף בק אוף סט 2X8 או משהו כזה...
אני יכול לעשות קלין ודדליפט ברוטציה בעצימות? (קלין ל1-2 כמובן לא ל3-5) - הדדליפט שלי הוא הצד החזק וכשעשיתי אותו ברוטציה עם פאוורקלין הוספתי לדדליפט 20 קילו ולפאוורקלין משהו כמו 12-15.
ביום נפח במקום חתירה אפשר סנאץ' 7X2 נכון?

ביקורת על הסנאץ אני אוכל לנסות ולתת לך אם תצלם מזוית יותר נורמלית - מהצד זה בסדר אבל לפחות מגובה ברך ואם אתה יכול אז עדיף שתצלם קצת מהאלכסון מגובה ברך (שנוכל לראות איך אתה עובר את הברך)

• פותח/ת השרשור
ביקורת על הסנאץ אני אוכל לנסות ולתת לך אם תצלם מזוית יותר נורמלית - מהצד זה בסדר אבל לפחות מגובה ברך ואם אתה יכול אז עדיף שתצלם קצת מהאלכסון מגובה ברך (שנוכל לראות איך אתה עובר את הברך)
סבבה אני אצלם בשני אם ישתחרר לי הגב, אני אצלם 10 - 15 - 20 וגם אלך על 25-30.
הבעיה בגובה הברך שלא תופס את הלמעלה כאילו יראו אותי רק מהרגליים ועד הראש זה סבבה או שחייב לראות את המוט בסוף?

נראה שהתנועה שלך בסנאץ לא נכונה(התנועה של הכף יד אצלך קדימה במקום למעלה אחרי המשיכה) והתפיסה גם לא נכונה(כל התנוחה).
הייתי מתחיל מOVERHEAD SQUAT כדי שתבין את התנוחה שצריכים בכלל להיות בה בתחתית(מבחינת ידיים, שראג בכתף, מבחינת אגן), כרגע זה לא נראה כמו סנאץ בכלל, לא קל ללמוד סנאץ לבד ישר בלי בסיס כלשהו.

• פותח/ת השרשור
נראה שהתנועה שלך בסנאץ לא נכונה(התנועה של הכף יד אצלך קדימה במקום למעלה אחרי המשיכה) והתפיסה גם לא נכונה(כל התנוחה).
הייתי מתחיל מOVERHEAD SQUAT כדי שתבין את התנוחה שצריכים בכלל להיות בה בתחתית(מבחינת ידיים, שראג בכתף, מבחינת אגן), כרגע זה לא נראה כמו סנאץ בכלל, לא קל ללמוד סנאץ לבד ישר בלי בסיס כלשהו.
אני לא לגמרי לבד, אני גם עושה אוברהד פרס וכל מיני דברים שלא דווקא משפיעים בסוף האימונים עם מוט ריק , אני אצלם מקדימה כמו שקרוספיטר אמר ואעלה לפה.
שמתי לב שאצל משקולנים הידיים כאילו לא מתקפלות והן כמעט ישרות כל התהליך זה משהו שאמור להיות ככה מההתחלה או שמתפתח עם הזמן והמהירות שמשיגים מתחת למוט? לזה התכוונת?

אני לא לגמרי לבד, אני גם עושה אוברהד פרס וכל מיני דברים שלא דווקא משפיעים בסוף האימונים עם מוט ריק , אני אצלם מקדימה כמו שקרוספיטר אמר ואעלה לפה.
שמתי לב שאצל משקולנים הידיים כאילו לא מתקפלות והן כמעט ישרות כל התהליך זה משהו שאמור להיות ככה מההתחלה או שמתפתח עם הזמן והמהירות שמשיגים מתחת למוט? לזה התכוונת?

לא, יש לך הרבה טעויות בסיסיות לפני שאתה בכלל חושב על להכנס מתחת למוט עם ידיים ישרות(מה שאמרת בציטוט), זה כבר שלב מתקדם יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית