נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
כל מי שיקנה את הספר במידה והוא יתורגם לעברית שיכתוב אני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרשה לי לחסוך לך זמן ומאמץ.כל מי שיקנה את הספר במידה והוא יתורגם לעברית שיכתוב אני
תרשה לי לחסוך לך זמן ומאמץ.
קודם כל, כמה זמן אתה חושב שייקח לך זמן לתרגם את הספר? להערכתי מדובר על עבודה של כמה מאות שעות.
כמה אנשים אתה חושב ירצו לקנות את הספר בעברית? אני מעריך שלא יותר מכמה עשרות.
כך שאני בספק אם תוכל אפילו להחזיר את ההשקעה שלך.
אני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושראני חושב שעם תרגום מקצועי אלפי אנשים יקנו אותו.
אני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושר
עדיף להשקיע אנרגיה בסקווט 😃
איתי זיו קוקסינלאני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושר
שמעתם פעם על זכויות יוצרים? לתרגם את הספר זה לא חוקי
אני לא יכול לתרגם את הספר, זה לא חוקי, זה צריך לבוא מריפטו. אני חושב שעם תרגום מקצועי אלפי אנשים יקנו אותו.
כל מי שבעד שבבתי הספר ילמדו אנגלית ברמה שמאפשרת לך להשתמש בה בשביל לקרוא ספר פשוט, מיד אחרי שיעור "איך לא להיות עצלן" - שיכתוב אני
אם יהיו מספיק אנשים אפנה לשר החינוך.
אני. ואני גם חושב שזה יתרום למודעות של אנשים שמתאמנים לתוכניות נורמליות. תחשבו על כל האנשים שבכלל לא שמעו על ss ומתאמנים כמו ליצנים כי זה מה שהמדריכים אמרו להםכל מי שיקנה את הספר במידה והוא יתורגם לעברית שיכתוב אני
כל מי שבעד שבבתי הספר ילמדו אנגלית ברמה שמאפשרת לך להשתמש בה בשביל לקרוא ספר פשוט, מיד אחרי שיעור "איך לא להיות עצלן" - שיכתוב אני
אם יהיו מספיק אנשים אפנה לשר החינוך.
אני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושר
כשרוב האנשים משוכנעים או שהסקוואט ואימוני הכוח דופקים להם את הגוף ולא "בריאים" או שהם עובדים לפי תוכנית אידיאלית ולא תשנה את דעתם, זה לא ילך ולא יהיה לזה ביקוש גם אם ריפטו ילמד עברית ויתרגם אותו בעצמו.
@power rack
אני מעריך את הרצון שלך לקדם את הספר של ריפטו שגם בעיניי הוא מצוין.
אין לי מושג מי אתה, וכמה אתה מבין בעסקים, אבל העובדה שריפטו לא תרגם את הספרים לספרדית, ערבית, סינית שהן שפות הרבה יותר פופולאריות מעברית מעידות על כך שזה לא הפוקוס העסקי שלו.
הסיכוי להרוויח ממכירת ספרים בישראל הוא אפסי ופלח השוק של חדרי כושר הוא לא גדול מספיק בשביל להיות רווחי.
נתתי את הספר של איתי זיו לא בתור ספר איכותי אלא בתור ספר שהוא ספר לימוד שחובה לקנות ומכיל מאות תרגילים שונים ועדיין נמכר בכמויות לא גדולות.
אבל אם אתה רציני לגבי התרגום, אתה מוזמן לכתוב תוכנית עסקית שתבדוק את פוטנציאל הרווח. אני בטוח שזה יהיה מאוד מעניין ומלמד עבורך. בסיום תהליך כזה אפשר יהיה לדבר במספרים על הכדאיות
אתה נאיבי.הספר יימכר כמו אש בשדה קוצים.