הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצומה לתרגום הספר ss לעברית

כל מי שיקנה את הספר במידה והוא יתורגם לעברית שיכתוב אני
תרשה לי לחסוך לך זמן ומאמץ.
קודם כל, כמה זמן אתה חושב שייקח לך זמן לתרגם את הספר? להערכתי מדובר על עבודה של כמה מאות שעות.
כמה אנשים אתה חושב ירצו לקנות את הספר בעברית? אני מעריך שלא יותר מכמה עשרות.
כך שאני בספק אם תוכל אפילו להחזיר את ההשקעה שלך.

• פותח/ת השרשור
תרשה לי לחסוך לך זמן ומאמץ.
קודם כל, כמה זמן אתה חושב שייקח לך זמן לתרגם את הספר? להערכתי מדובר על עבודה של כמה מאות שעות.
כמה אנשים אתה חושב ירצו לקנות את הספר בעברית? אני מעריך שלא יותר מכמה עשרות.
כך שאני בספק אם תוכל אפילו להחזיר את ההשקעה שלך.

אני לא יכול לתרגם את הספר, זה לא חוקי, זה צריך לבוא מריפטו. אני חושב שעם תרגום מקצועי אלפי אנשים יקנו אותו.

אני חושב שעם תרגום מקצועי אלפי אנשים יקנו אותו.
אני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושר
עדיף להשקיע אנרגיה בסקווט 😃

• פותח/ת השרשור
אני מתקשה להאמין שאפילו את הספר של איתי זיו, קנו אלפי אנשים והוא חלק מתוכנית הלימודים של מדריכי כושר

תשמע, אני מבקש ממך שתפסיק להגיב פה, זו לא המטרה של הנושא הזה, אתה רוצה תפתח נושא חדש האם זה משתלם, מה שמעניין אותי זה לראות כמה אנשים זה מעניין אותם. תודה. ומנהלים אם אפשר למחוק את ההודעות שלו.

למרות שאני בן אדם יחסית אופטימי, אף אחד לא ישקיע מאות של שעות בשביל קהל של עשרות אנשים.

אני זורם.
לדעתי זה לא יצליח, אין קהל לדברים האלה..רוב המתאמנים מתעצלים ללמוד סקוואט, אז לקרוא ספר שלם?

כל מי שבעד שבבתי הספר ילמדו אנגלית ברמה שמאפשרת לך להשתמש בה בשביל לקרוא ספר פשוט, מיד אחרי שיעור "איך לא להיות עצלן" - שיכתוב אני
אם יהיו מספיק אנשים אפנה לשר החינוך.

כשרוב האנשים משוכנעים או שהסקוואט ואימוני הכוח דופקים להם את הגוף ולא "בריאים" או שהם עובדים לפי תוכנית אידיאלית ולא תשנה את דעתם, זה לא ילך ולא יהיה לזה ביקוש גם אם ריפטו ילמד עברית ויתרגם אותו בעצמו.

כל מי שיקנה את הספר במידה והוא יתורגם לעברית שיכתוב אני
אני. ואני גם חושב שזה יתרום למודעות של אנשים שמתאמנים לתוכניות נורמליות. תחשבו על כל האנשים שבכלל לא שמעו על ss ומתאמנים כמו ליצנים כי זה מה שהמדריכים אמרו להם

• פותח/ת השרשור
כל מי שבעד שבבתי הספר ילמדו אנגלית ברמה שמאפשרת לך להשתמש בה בשביל לקרוא ספר פשוט, מיד אחרי שיעור "איך לא להיות עצלן" - שיכתוב אני
אם יהיו מספיק אנשים אפנה לשר החינוך.

בהחלט העלתה לי חיוך ואני בטוח שגם לשאר החברים פה אבל בוא נדבר על התוכן. אני מסכים שעדיף לקרוא את הספר באנגלית, אתה משיג שתי ציפורים במכה, גם ידע וגם שפה. אני מסכים שזה לא קשה לקרוא אותו באנגלית. אבל אתה מפספס את הנקודה, מלבד זה שרוב האנשים יעדיפו לקרוא אותו בעברית ויתעצלו כמו שאתה אומר, גם ריפטו ירוויח. זה עסקה של WIN WIN לשני הצדדים. אז אני לא מדבר על העזרה לזולת (העצלן) שחי בארצנו, אני מדבר על פוטנציאל עסקי. מי שישלם לריפטו ממיטב כספו שיתרגם את הספר לעברית, ירוויח. לי אישית אין את הכסף לעשות את זה, אבל אני רואה במי שיש לו ולא עושה את זה- פראייר. הפסד שלכם. זה רק עניין של זמן עד שזה יקרה.

ולמה אתה אומר אפילו, תשאל כל בנאדם בפורום את מי הוא יותר מעריך- כולם יגידו לך ריפטו. איתי זיו כתב תוכנית שמאות אנשים מוכנים לסגוד לאלוהים על היום שהם נחשפו אליה? ממש לא. ריפטו לא רואה את איתי זיו ולכן אני בטוח שהוא ימכור הרבה יותר עותקים.

כשרוב האנשים משוכנעים או שהסקוואט ואימוני הכוח דופקים להם את הגוף ולא "בריאים" או שהם עובדים לפי תוכנית אידיאלית ולא תשנה את דעתם, זה לא ילך ולא יהיה לזה ביקוש גם אם ריפטו ילמד עברית ויתרגם אותו בעצמו.

אבל זו בדיוק הנקודה, כולנו חשבנו ככה בהתחלה, עד שקראנו וקראנו וראינו שהרבה אנשים אומרים אחרת, ושמענו על הספר SS וקראנו אותו והכל הסתדר פתאום לנגד עינינו. ספר בעברית יאיץ בכמה מונים את התהליך שחלקנו לא זוכים לחוות וחבל.

@power rack
אני מעריך את הרצון שלך לקדם את הספר של ריפטו שגם בעיניי הוא מצוין.
אין לי מושג מי אתה, וכמה אתה מבין בעסקים, אבל העובדה שריפטו לא תרגם את הספרים לספרדית, ערבית, סינית שהן שפות הרבה יותר פופולאריות מעברית מעידות על כך שזה לא הפוקוס העסקי שלו.
הסיכוי להרוויח ממכירת ספרים בישראל הוא אפסי ופלח השוק של חדרי כושר הוא לא גדול מספיק בשביל להיות רווחי.
נתתי את הספר של איתי זיו לא בתור ספר איכותי אלא בתור ספר שהוא ספר לימוד שחובה לקנות ומכיל מאות תרגילים שונים ועדיין נמכר בכמויות לא גדולות.
אבל אם אתה רציני לגבי התרגום, אתה מוזמן לכתוב תוכנית עסקית שתבדוק את פוטנציאל הרווח. אני בטוח שזה יהיה מאוד מעניין ומלמד עבורך. בסיום תהליך כזה אפשר יהיה לדבר במספרים על הכדאיות

• פותח/ת השרשור
@power rack
אני מעריך את הרצון שלך לקדם את הספר של ריפטו שגם בעיניי הוא מצוין.
אין לי מושג מי אתה, וכמה אתה מבין בעסקים, אבל העובדה שריפטו לא תרגם את הספרים לספרדית, ערבית, סינית שהן שפות הרבה יותר פופולאריות מעברית מעידות על כך שזה לא הפוקוס העסקי שלו.
הסיכוי להרוויח ממכירת ספרים בישראל הוא אפסי ופלח השוק של חדרי כושר הוא לא גדול מספיק בשביל להיות רווחי.
נתתי את הספר של איתי זיו לא בתור ספר איכותי אלא בתור ספר שהוא ספר לימוד שחובה לקנות ומכיל מאות תרגילים שונים ועדיין נמכר בכמויות לא גדולות.
אבל אם אתה רציני לגבי התרגום, אתה מוזמן לכתוב תוכנית עסקית שתבדוק את פוטנציאל הרווח. אני בטוח שזה יהיה מאוד מעניין ומלמד עבורך. בסיום תהליך כזה אפשר יהיה לדבר במספרים על הכדאיות

שים לב, אני לא מנסה לשכנע את ריפטו שזה כדאי ואני לא יודע אם הספר שלו פופלארי בסין כמו בישראל וכנראה שהוא פשוט לא רוצה להתעסק עם זה כשהרווח לא מובטח. אז אני מציע שמישהו יציע לו סכום נכבד עוד לפני שהספר ימכור עותק בכדי לקבל אחוזים ממכירות עתידיות. ואני מאמין ששניהם יירוויחו, כי הספר יימכר כמו אש בשדה קוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית