הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | גיינר בייתי ללא חלב

• פותח/ת השרשור aviram
  • פורסם בתאריך

aviram

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום,

רוב הגיינרים הביתיים שמצאתי, כוללים חלב\ אבקת חלבון להשלמת כמות חלבון נדרשת. וכרגע אין ברשותי אבקת חלבון ובנוסף אני לא שותה\אוכל מוצרי חלב.
האם זה בריא להכין גיינר בייתי שהחלבון שלו מורכב מביצים חיות? וכמה יספקו את הדרישה? מבחינת הטעם אין לי בעיה, עשיתי דוגמה ויצא לא רע מבחינת הטעם. גם הייתי רוצה לדעת אם אפשר להסתמך על כמות החלבון שהשיבולת שועל מציע.

השייק היה מורכב מ:

כוס שיבולת שועל טחונה
5 חלבוני ביצה חיים
חצי כוס מים
וסילאן למתיקות.

נשמע רע אבל שתיתי את זה די בקלות והטעם היה מספיק טוב בשבילי.
כמובן שאני רוצה להשיג ערך קלורי גבוהה וכמות חלבון שנדרשת במנה, לצורך העניין גם לאחר אימון.

אז מה טוב ומה לא, ומה הייתם ממליצים לי? אל תשכחו, ללא מוצרי חלב! 😃

תחליף לבסיס מיץ תפוזים , חלב סויה , חלב דל לקטוז , מים.

לא בריא להשתמש בביציחם חיות בגלל הסלמונה בקשר לאבקת חלבון תקנה דל לקטוז אין ברירב אחרת ...

• פותח/ת השרשור
תודה לך.
בסיס מים מספיק טוב לי... אז כדי להשיג חלבן בספיגה מהירה, הדרך היחידה זה רק אבקת חלבון?

יש לעוד מישהו הצעה?

מה זה חלבון בספיגה מהירה ?

שמע, אתה יכול להכין ממה שיש בגיינר שלך אחלה ארוחה ויהיה לך טעים. במקום לערבב הכל ביחד.
דרך אגב בחלמון יש יותר חלבון מהחלבון (אירוני 🤡)

• פותח/ת השרשור
חלבון לספיגה מהירה הכוונה עיכול מהיר לדוגמא כמו אבקת חלבון לאחר אימון ולא טונה... אז ביצים חיות בשיק להוריד? לא בריא נקודה?! או שיש לזה מחלוקת?

לא בריא נקודה?! או שיש לזה מחלוקת?
המחלוקת היא על רמת הסיכון, אין מחלוקת על כך שסיכון מסויים קיים. בהנחה שאתה צעיר בריא ובלי בעיות של המערכת החיסונית רוב הסיכויים הם שגם אם תחטוף זיהום זה לא יהיה משהו גרוע יותר משלשול, אבל פעם אחת שתחטוף זן אלים במיוחד (לא עלינו) עלולה להסתיים ממש לא טוב. לפי הסטטיסטיקה של משרד הבריאות, אחת מכל 1000 ביצים נגועה בסלמונלה.

Back
למעלה תחתית