הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרתי להתאמן אחרי חודשיים

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

אחרי חודשיים שלא התאמנתי היום חזרתי לקחתי תוכנית ab בלי מורכבים מהפורטל בשביל להתחזק קצת ועוד שבוע אני יתחיל את ה-ss.
יש לי כמה שאלות:

1.כמה דקות לאחר האימון הרגשתי חלש כזה,כאילו אין לי כוח לכלום. מה אתם אומרים?
2.פרס-אני עושה פרס בעמידה ואני שם לב שהגב שלי נכנס פנימה. ראיתי כמה המלצות על לנשום עמוק וכו.. אני ישמח להסבר.

תודה.

1. אחרי האימון זה בסדר גמור... הרגע הוצאת את כל הכוחות שלך אתה אמור להרגיש גמור כזה ;)
2. בקשר לפרס עדיף שתביא סרטון... הגב נכנס פנימה כאילו הגב תחון מתעגל פנימה (זה אומר שאתה נשען אחורה) או שאתה נשען קדימה פשוט?
ככה או ככה זה עניין של טכניקה אתה צריך להקפיד על גב ניטרלי בפרס לא קדימה ולא אחורה מידי 😃

• פותח/ת השרשור
1. אחרי האימון זה בסדר גמור... הרגע הוצאת את כל הכוחות שלך אתה אמור להרגיש גמור כזה ;)
2. בקשר לפרס עדיף שתביא סרטון... הגב נכנס פנימה כאילו הגב תחון מתעגל פנימה (זה אומר שאתה נשען אחורה) או שאתה נשען קדימה פשוט?
ככה או ככה זה עניין של טכניקה אתה צריך להקפיד על גב ניטרלי בפרס לא קדימה ולא אחורה מידי 😃

אחלה סבבה.
בנוגע לפרס,הצלחתי לסדר את זה בזכות כמה סרטונים אני יעלה טכניקה יום רביעי 😃
תודה גבר

...

בקשר לפרס תראה סרטונים של ריפטו תחפש ביוטיוב,
יעזור לך מאוד, בהצלחה

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית