סקוואט בסמית' מאשין או חופשי?

אלון אמר1

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
בן 14 וחצי. בתוכנית שמאמן חיצוני בנה לי, ולא מאמן מהמכון, אחד התרגילים הוא סקוואט. המאמן החיצוני אמר לי שבסקוואט כפות הרגליים צריכות לפנות החוצה קצת, והמדריך במכון אמר לי שהרגליים צריכות להיות ישרות. אני משתמש במדרסים שאמורים להוריד לי לחץ מהעקב ובגלל זה כשכפות הרגליים ישרות העקבים עולים קצת (לפי מה שהמדריך במכון אומר), ובגלל זה הוא הציע לי סקוואט בסמית' משין. המאמן שבנה לי את התוכנית, אמר לי פשוט לפנות עם הרגליים החוצה וזה יעבור כי בסמית' משין יש לחץ גדול על הברכיים. למי אני מקשיב ?

עם איזה נעליים אתה משתמש?
צריך לתרגילים כאלה נעליים שטוחות

בן 14 וחצי. בתוכנית שמאמן חיצוני בנה לי, ולא מאמן מהמכון, אחד התרגילים הוא סקוואט. המאמן החיצוני אמר לי שבסקוואט כפות הרגליים צריכות לפנות החוצה קצת, והמדריך במכון אמר לי שהרגליים צריכות להיות ישרות. אני משתמש במדרסים שאמורים להוריד לי לחץ מהעקב ובגלל זה כשכפות הרגליים ישרות העקבים עולים קצת (לפי מה שהמדריך במכון אומר), ובגלל זה הוא הציע לי סקוואט בסמית' משין. המאמן שבנה לי את התוכנית, אמר לי פשוט לפנות עם הרגליים החוצה וזה יעבור כי בסמית' משין יש לחץ גדול על הברכיים. למי אני מקשיב ?
הסמית משין לא בריאה לרגליים, ואין עבודה על המייצבים וקיצר אתה לא עושה שם באמת סקוואט.
אם אני לא טועה בסקוואט LB הכפות רגליים צריכות לפנות ב30 מעלות החוצה. תקנו אותי אם אני טועה.

3729735-1500.png

• אהבתי
Reactions: asf
המאמן החיצוני שלך יודע על מה הוא מדבר הזה מהמכון סתם דביל

עכשיו אני באמת מעריך אתזה שבמכון שאני מתאמן בו יש קבוצת ליפטרים של 5-6 אנשים, המאמנים רואים אותי ולא אומרים לי כלום.

בקיצור 30 מעלות הרוצה ולא לא לא בסמית משין,
הגורם החיצוני מבין עניין כנראה

בבקשה ממך אל תעשה את הטעות הזאת ותעבוד בסמית

• פותח/ת השרשור
לאימוני רגליים לבוא עם נעליים שטוחות ? תודה לכל מי שענה !

כן, נעל עם סוליה שטוחה וקשיחה עדיפה.

בסמית משין תשתמש בתור מתלה מגבות. סקוואט עושים בחופשי או שלא עושים בכלל.
בקשר לנעליים נעלי אולסטאר או נעל אחרת עם סוליה קשיחה.

יש סרטונים של mark rippetoe שיסבירו לך בדיוק איך לעשות.
חפש בגוגל.

תקנה נעליים עם סוליה קשיחה או אם יש לך אפשרות תעשה בלי נעליים בכלל(אפילו יותר עדיף) .
אתה לא חייב להפנות את הכף רגל, אבל זה אחת מהדרכים היותר קלות שעוזרות לדחוף את הברכיים החוצה(לצדדים), אז זה נוח מאוד וסביר להניח שיעזור לך לבצע את התנועה הזאת.

Back
למעלה תחתית