הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לפרוטוקולים השונים ואבקת חלבון

egor012

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אז ככה יצא לי לקרוא היום על פרוטוקול השומן העיקש:
http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

עכשיו יש לי כמה שאלות , אני נמצא בחיטוב כבר חודשיים בנתיים הולך לא רע , הורדתי במשקל אבל קשה לראות הורדה באחוזי שומן נראים לעין ( אין לי איך לבדוק על כמה % אני נמצא)
עכשיו לאחר שקראתי את הכתבה יש לי שאלה , כל הקטע של החיטוב שאני עושה זה בשביל להוריד את השומן במקומות הבעייתים כמו הבטן והמותניים.
השאלה האם החיטוב הרגיל שאני עושה של גרעון קלורי שלילי ואימוניי משקולות ואירובי פשוטים בכל זאת יהיו אפקטיבים ? או שעכשיו צריך ללכת לקנות את כל התוספים האלה ולעשות לפי השיטה במאמר?

ועוד שאלה קניתי אבקת חלבון , אני שותה בבוקר עם חלב ובימים של אימון משקולות אני שותה גם לאחר האימון האם זה בסדר? או לשתות גם לאחר אירובי או אפילו ביום ללא אימון?
ועוד שאלה האם יכול להיות מצב שאני אגדל במסת השריר במצב של גרעון קלורי שלילי?(בהנחה שאני אוכל 1.8 גרם לכל ק"ג)

לגבי החלבון - זה בסדר (אבל מציע לך להמנע מהחלב- קלוריות מיותרות בחיטוב)
ולא אתה לא תעלה במאסת שריר בגרעון קלורי

יש לך מאמר שלם על חיטוב.. כמעט בלתי אשפרי לעלות במסת שריר..
אתה יכול לשתות אבקה מתי שאתה רוצה בחיטוב עדיף ללא חלב סתם קלוריות מיותרות..
ממליץ לך גבניה צהובה של 5% אחוז שומן זה 33 גרם חלבון ל100 גרם וקלוריות יחסית נמוכות..

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי , ז"א לא משנה כמה ומתי אני שותה את האבקה כל עוד אני בחיטוב?
ומה לגבי השאלה עם הפרוטוקולים? החיטוב הבסיסי שאני עושה עם התרגילים הפשוטים של משקולות וריצות יורידו לי שומן במקומות בעייתים או שעכשיו צריך לשנות את האירובי ולקחת תוספות?

• פותח/ת השרשור
לגבי החלבון - זה בסדר (אבל מציע לך להמנע מהחלב- קלוריות מיותרות בחיטוב)
ולא אתה לא תעלה במאסת שריר בגרעון קלורי

יש לך מאמר שלם על חיטוב.. כמעט בלתי אשפרי לעלות במסת שריר..
אתה יכול לשתות אבקה מתי שאתה רוצה בחיטוב עדיף ללא חלב סתם קלוריות מיותרות..
ממליץ לך גבניה צהובה של 5% אחוז שומן זה 33 גרם חלבון ל100 גרם וקלוריות יחסית נמוכות..

ומה לגבי השאלה עם הפרוטוקולים? החיטוב הבסיסי שאני עושה עם התרגילים הפשוטים של משקולות וריצות יורידו לי שומן במקומות בעייתים או שעכשיו צריך לשנות את האירובי ולקחת תוספות?

מה הקשר לא משנה מתי אתה שותה את האבקה כל עוד אתה בחיטוב?...לא משנה מתי אתה שותה את האבקה זהו

אני באמת חושב שאתה לא מבין מה חיטוב דורש
קראת את המדריך לחיטוב?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לא משנה מתי אתה שותה את האבקה כל עוד אתה בחיטוב?...לא משנה מתי אתה שותה את האבקה זהו

אני באמת חושב שאתה לא מבין מה חיטוב דורש
קראת את המדריך לחיטוב?

כן קראתי את המדריך , בסדר נו עזוב אותי מהאבקה מה לגבי השאלה השנייה ששאלתי ? זה יותר קריטי לי , את האבקה אני שותה בבוקר ואחרי אימון.

החיטוב הבסיסי שאני עושה עם התרגילים הפשוטים של משקולות וריצות יורידו לי שומן במקומות בעייתים
שום דבר לא יוריד לך שומן "במקומות בעייתיים". אם תוריד שומן באופן כללי, חלק ממנו יירד גם מהמקומות הבעייתיים, אבל בהחלט יכול להיות שזה יהיה חלק קטן שבקושי תראה בעין. אין מה לעשות נגד הגנטיקה (והגיל, אני מוסיף באנחה).

נערך לאחרונה:
ת
כן קראתי את המדריך , בסדר נו עזוב אותי מהאבקה מה לגבי השאלה השנייה ששאלתי ? זה יותר קריטי לי , את האבקה אני שותה בבוקר ואחרי אימון.
הייתי רוצה שתנסח אותה אחרת כי אני באמת לא מבין?
מה זה תרגילים?
מה זה תוספים?
מה זה מקומות בעייתים?
איזה א.ש אתה?
לאיזה א.ש אתה מתכוון להגיע?
בחיי יש המון חוסר בהודעה שלך..תסדר אותה

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא יוריד לך שומן "במקומות בעייתיים". אם תוריד שומן באופן כללי, חלק ממנו יירד גם מהמקומות הבעייתיים, אבל בהחלט יכול להיות שזה יהיה חלק קטן שבקושי תראה בעין. אין מה לעשות נגד הגנטיקה (והגיל, אני מוסיף באנחה).

ת

הייתי רוצה שתנסח אותה אחרת כי אני באמת לא מבין?
מה זה תרגילים?
מה זה תוספים?
מה זה מקומות בעייתים?
איזה א.ש אתה?
לאיזה א.ש אתה מתכוון להגיע?
בחיי יש המון חוסר בהודעה שלך..תסדר אותה

האמתי שפרסתי לינק למאמר בתחילת ההודעה חשבתי אתם יודעים על מה מדובר , בכל אופן במאמר מצוין כי על מנת להגיע למקומות היותר בעייתים של התצטברות שומן (בטן, מותניים , יריכיים) יש לפעול בכמה דרכים , חלק מהדרכים האלה הם לעשות פעילויות אירוביות בקצבים משתנים על הבוקר על בטן ריקה בנוסף יש לקחת את התוספים הבאים:
יהומובין HCL 0.2
200 מ"ג קפאין
1-3 ג' L-TYROSINE

זה בגדול על מה כל המאמר (אני מציע שתתנו איזה מבט בשביל שתיהיה לכם קצת יותר אינדיקציה למה שרשום שם)
עכשיו אחרי שקראתי את המאמר אמרת לעצמי מה השוני בין מה שאני עושה (חיטוב בסיסי לפי מאמר שיש כאן שכולל גרעון קלורי שלילי תזונה נכונה אירובי ואנירובי) למאמר שמצוין פה שכולל בנוסף תוספי תזונה ואימונים מטורפים על הבוקר על בטן ריקה.... והאם יש הבדל לתוצאה או שזה מתייחס לאנשים בעלי אחוז שומן ממש נמוך (לא שקראתי את במאמר)
נתונים שלי הם בן 21 1.80 76 קילו
איזה אחוז שומן אני אין לי מושג לצערי
אני שואף להגיע לאחוז שומן נמוך ככל הניתן שבמקום קרס תיהיה לי בטן חטובה , כנ"ל גם לגבי כל שאר הגוף... "שרירים בולטים" נקרא לזה ככה

מקווה שעכשיו קצת יותר ברור למה התכוונתי

רשום לך שאם אתה בדל פחמימה אין צורך בתוספים
תתחיל עם חיטוב רגיל..אימוני התנגדות ותזונה כמובן ע"פ המדריך לחיטוב ותוסיף אירובי שאתה נתקע
לקחת תוספים או לא זאת החלטה שלך

Back
למעלה תחתית