הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על התפריט למאסה?

• פותח/ת השרשור riay81
  • פורסם בתאריך

riay81

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
תפריט ליום שלם:
לחם חיטה מלאה: 5 פרוסות (מתחלק בין ערב ובוקר כמובן)
ביצה קשה: 2 (חלמון אחד)
קוטג 3%: גביע
חזה הודו צלוי: 200 גרם
אורז לבן מבושל: 100 גרם
דגני בוקר פיטנס: 70 גרם
חלב פרה 1%: 400 מ"ל (2 כוסות)
בננה: 120 גרם (בננה אחת בינונית)
סלט: עגבניה אחת, מלפפון אחד ובצל אחד (ללא שמן)
יוגורט 0%: 150 גרם (גביע אחד)
מנת גיינר אחת (500 קלוריות)

קלוריות: 2313
שומן: 39.9
פחמימות: 319.4
חלבונים: 175.8
כולסטרול: 449.1
סיבים תזונתיים: 10.7

פחמימות: 58%
חלבונים: 35%
שומנים: 7%

אשמח לחוות דעת על התפריט, וגם אם תתנו לי רעיון במה להחליף את המנת גיינר.. (לא דגים)

ככה הוא יראה גדילה משמעותית
תודה גם אני יעשה את זה...
עכשיו ברצינות, למה אתה חושב שמה שהוא אוכל בנתיים זה לא מספיק?
דגני בוקר פיטנס- ים סוכר לבן, תעיף את זה ותעבור לדגנים מלאים ללא סוכר.
תוסיף לסלט שמן זית ופלפל שחור, הם יעשו לגוף שלך רק טוב.
יוגורט הוכח כעוזר לשריפת שומן בטני, ממליץ להוסיף עוד אחד ביום.
עם הגיינר אין בעיה-ככה אתה פשוט לא מעמיס על הקיבה.רוצה להפחית בגיינר? אין בעיה, תחליף בירקות.ירקות ירוקים למינהם, מלאים במגנזיום וכו'.
פעם אחרונה שאתה מטריל ככה את הפורום..
אתה טוען דברים כאלו לפחות תביא ביסוס

בתור "מדריך כושר מוסמך" הייתי מצפה שיהיה לך ידע בסיסי בתזונה.
רוצה ביסוס? למה בדיוק? שהפיטנס מכילים סוכר לבן? לך תקרא את הערכים התזונתיים שם.
ששמן זית ותבלינים זה בריא? יש מספיק מחקרים, אתה מוזמן לחפש בגוגל מאמרים.
לגבי יוגורט?? יש לך טענה סותרת, שזה לא בריא? בבקשה אשמח לראות
פירות וירקות- אם אתה רוצה ביסוס למה צריך לצרוך את זה, באמת שאין לי מה לי להגיד בנושא..
אז לפעם הבאה לפני שאתה רושם לי משהו בסגנון מטריל, תחשוב פעמיים.

אני לא מבין מה אנשים מפחדים משומן.. באמת שכל המוצרים 1% 0% זה הכי זבל.. בחיים לא ראיתי מישהו רזה שאוכל את זה.. רק שמנות עם ציצים נופלים אוכלים דברים של 0% שומן ונשארות דבות, וזה גם לא טעים.
בקשר לפותח האשכול.. אני לא יודע מה המטרה שלך אבל זה נראה כמו תפריט סטנדרטי.. אני לא נוגע בחצי מהדברים שם.. אבל אני בעייתי..
חוץ מזה שבננה זה לא הפרי הכי מועיל.. תגוון אל תתקבע למשהו מסויים אחרת זה סתם ישעמם לך ויהיה לך יותר קשה.
בקשר לזה שזרקו פה שאי אפשר להגיע ל500 קלוריות מסלט.. אני ממש לא מסכים.. אם אוכלים סלט יחסית סביר(או אולי 2 מנות אם הבטן שלך קטנה) עם ירקות יותר עמילנים(לא אני לא מדבר על לפת שזה גועל נפש) עם שמן זית מגיעים בקלות ל500 קלוריות ועם ירקות ירוקים לא מגיעים לשום מקום.. למרות שכדאי לאכול את זה כי זה מלא בויטמינים ומינרלים.(אני רוצה לראות מישהו מגיע ל500 קלוריות מאכילת כוסברה , שמיר ופטרוזיליה)
בקשר לאם אתה רוצה להחליף את הגיינר.. תוסיף קצת שמן זית,שקדים,אגוזי מלך טחינה וכפית אומגה 3 ונראלי כיסית את זה ועברת את זה גם.
אם אתה רוצה במקום הגיינר חלבונים אז תוסיף ביצים וטונה וכאלה.

בתור "מדריך כושר מוסמך" הייתי מצפה שיהיה לך ידע בסיסי בתזונה.
רוצה ביסוס? למה בדיוק? שהפיטנס מכילים סוכר לבן? לך תקרא את הערכים התזונתיים שם.
ששמן זית ותבלינים זה בריא? יש מספיק מחקרים, אתה מוזמן לחפש בגוגל מאמרים.
לגבי יוגורט?? יש לך טענה סותרת, שזה לא בריא? בבקשה אשמח לראות
פירות וירקות- אם אתה רוצה ביסוס למה צריך לצרוך את זה, באמת שאין לי מה לי להגיד בנושא..
אז לפעם הבאה לפני שאתה רושם לי משהו בסגנון מטריל, תחשוב פעמיים.
1. זה שאני מדריך כושר מוסמך לא אומר שיש לי ידע בתזונה.

2.אתה טוען שיוגורט תומך לשריפת שומן בטני.. הערה שלא שמעתי אף פעם,תביא ביסוס ואת המחקרים שנעשו ואז נדבר.
3. למה פירות יעשו לי טוב לגוף?
4. איך החלטת להחליף גיינר בפירות וירקות? פירות וירקות בחיים לא יספקו לי את מה שגיינר מספק לי..

תפריט מעולה.
גיינר הייתי מחליף באורז וחזה עוף כמה שנכנס בערכים.
יוגורט מחליף בחלב/ביצה.
בכללי מחליף חזה הודו בחזה עוף ,לטעמי הודו יבש יותר מדי. אלא אם כן יש לך זין להכין ממנו פסטרמה ביתית בתנור.
בנוסף הייתי ממליץ לך לשקול את האורז שלך לפני הבישול כי אחרי הבישול המשקל יכול להיות שונה , בכל אופי הכנה. למשל עם שמת יותר מדי מים אותה כמות מים תשקול יותר לעומת אותה כמות אורז עם כמות קטנה יותר של מים. לכן לשקול את האורז היבש לפני הבישול זה האידיאל.

1. זה שאני מדריך כושר מוסמך לא אומר שיש לי ידע בתזונה.

2.אתה טוען שיוגורט תומך לשריפת שומן בטני.. הערה שלא שמעתי אף פעם,תביא ביסוס ואת המחקרים שנעשו ואז נדבר.
3. למה פירות יעשו לי טוב לגוף?
4. איך החלטת להחליף גיינר בפירות וירקות? פירות וירקות בחיים לא יספקו לי את מה שגיינר מספק לי..

1. צודק.ממליץ בחום שתתחיל להיכנס לתחום התזונה- הוא קשור יד ביד עם כושר ובריאות.
2.http://www.charlespoliquin.com/Arti...15/Take_Probiotics_To_Lose_The_Belly_Fat.aspx
מקוה שהאנגלית שלך טובה
3.פירות בין היתר מכילים ויטמינים מינרלים וסיבים תזונתיים בקליפה מה שמועיל למערכת העיכול
4. שוב, לא להחליף לגמרי, להוריד במינון ולצרוך במקום נניח סלט ירקות עם שמן זית וטחינה -גם שומנים בריאים וגם מחליף חלק מהגיינר מבחינה קלורית

2.http://www.charlespoliquin.com/Arti...15/Take_Probiotics_To_Lose_The_Belly_Fat.aspx
מקוה שהאנגלית שלך טובה
3.פירות בין היתר מכילים ויטמינים מינרלים וסיבים תזונתיים בקליפה מה שמועיל למערכת העיכול
4. שוב, לא להחליף לגמרי, להוריד במינון ולצרוך במקום נניח סלט ירקות עם שמן זית וטחינה -גם שומנים בריאים וגם מחליף חלק מהגיינר מבחינה קלורית
מה שכתבת על היוגורט ששורף שומן בבטן זאת שטות גמורה וכתבה הזאת שהבאת זה בדיחה אחת גדולה.. אין אפילו מה להגיב על זה, אתה הבאת פה הטרלה שאלוהים יודע מאיפה הבאת אותה... ויטמנים מינארליים וסיבים תזונתיים אפשר להשיג מאוד מלא מקורות מזון שהם לא פירות...

מקוה שהאנגלית שלך טובה

לעזאזל אני פשוט לא מאמין שקראתי את כל זה..
לגבי המחקר הראשון:
הם נתנו לאנשים דיאטת מרובה חלבון + החיידקים וצפו תוצאות אחרי 12 שבועות, לא מזכירים את המספר של האנשים+כמה הם שקלו ובנוסף, נתנו להם גם דיאטה מרובת חלבון, מה שסביר להניח שלא היה להם לפני,ככה שלהצביע על המשתנה פה זה נורא קשה

הלאה:
מחקר שני -
או כמה אנשים היו בכל קבוצה? האם זה היה מספר שנתן להסיק ממנו משהו?
אם קראת את המחקר המלא (סביר להניח שלא) אומרים שפשוט הביאו שם בצורה רנדומלית לאנשים את החיידקים ל12 שבועות.
עכשיו - אלו היו החיידקים בלבד,בלי שום תכנית תזונה ובלי שום דבר אחר,ככה שנראה לי שרק בגלל שאנשים שתו 200 גרם חלב מותסס ביום הם ירדו במשקל ובאחוזי שומן. לרדת במשקל זה הרבה מעבר לזה, הם מציגים את זה כאילו זה תרופת קסמים מה שגורם לי להיות ספקן נורא
מה גם, שלא מצאתי את המחקר בפאבמד, אז אני לא יודע כמה הוא אמין

3.פירות לא יעזור לי להוריד במשקל - סתם סוכר וקלוריות מיותרות.

מה שכתבת על היוגורט ששורף שומן בבטן זאת שטות גמורה וכתבה הזאת שהבאת זה בדיחה אחת גדולה.. אין אפילו מה להגיב על זה, אתה הבאת פה הטרלה שאלוהים יודע מאיפה הבאת אותה... ויטמנים מינארליים וסיבים תזונתיים אפשר להשיג מאוד מלא מקורות מזון שהם לא פירות...
עם מה שרשמת באמת עדיף שלא היית מגיב.לפי הסגנון הייתי מניח שאתה בן 16 לא יותר.
פירות וירקות הם בין הדברים הבריאים שאדם יכול לאכול.אתה רוצה לאכול מזון מעובד ולקחת כדורים לויטמינים וכו'? בהצלחה.
יוגורט כמו שרשמתי לעיל משהו בריא מאוד בין היתר הומלץ לשריפת שומן בטני בין אם זה מאמרים ובין אם זה המלצות מרופאים.
לעזאזל אני פשוט לא מאמין שקראתי את כל זה..
לגבי המחקר הראשון:
הם נתנו לאנשים דיאטת מרובה חלבון + החיידקים וצפו תוצאות אחרי 12 שבועות, לא מזכירים את המספר של האנשים+כמה הם שקלו ובנוסף, נתנו להם גם דיאטה מרובת חלבון, מה שסביר להניח שלא היה להם לפני,ככה שלהצביע על המשתנה פה זה נורא קשה

הלאה:
מחקר שני -
או כמה אנשים היו בכל קבוצה? האם זה היה מספר שנתן להסיק ממנו משהו?
אם קראת את המחקר המלא (סביר להניח שלא) אומרים שפשוט הביאו שם בצורה רנדומלית לאנשים את החיידקים ל12 שבועות.
עכשיו - אלו היו החיידקים בלבד,בלי שום תכנית תזונה ובלי שום דבר אחר,ככה שנראה לי שרק בגלל שאנשים שתו 200 גרם חלב מותסס ביום הם ירדו במשקל ובאחוזי שומן. לרדת במשקל זה הרבה מעבר לזה, הם מציגים את זה כאילו זה תרופת קסמים מה שגורם לי להיות ספקן נורא
מה גם, שלא מצאתי את המחקר בפאבמד, אז אני לא יודע כמה הוא אמין

3.פירות לא יעזור לי להוריד במשקל - סתם סוכר וקלוריות מיותרות.
אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי.מצויין! יש אפשרות חיפוש בגוגל מאמרים, תחפש פרוביוטיק ותתחיל לקרוא.
אני יוצא מנקודת הנחה שמבצעי המחקר לא היו טיפשים ופשוט נתנו לקבוצה לשתות 200 גרם חלב מותסס ביום, אלא שכן היו מודעים ובדקו את התפריט שלהם והרגלי אורח החיים שלהם.
בכל מקרה יוגורט זה אחד הדברים הבריאים ומומלץ לשלבו בתזונה-כמו שרשמתי לעיל עוזר לעיכול.לא חושב ככה? שיהיה בהצלחה.אל תטעה אנשים אחרים או תבלבל אותם בטענות מחקרים או כיוצא בזה.בשלב הבא גם תבקש ממני מחקר למה בריא לשתות מים.
כנ"ל לגבי הפירות - סתם סוכר וקלוריות מיותרות ??? בננות/תפוח/תפוזים/קיווי וכו' וכו' זה סוכר וקלוריות מיותרות??בחייאת אל תרשום פה שטויות פירות זה בין הדברים המומלצים לאדם ביום כמובן במינון מסויים, לציין את היתרונות שלהם יקח לפחות 2 עמודים-מעניין אותך? SEARCH IT!
אגב העובדה שעשית לייק לפוסט של יהושע60 רק מראה את הרמה האמיתית שלך-בנימה זו אשמח לדעת בן כמה אתה.גם כן מנהל שמרשה שיקללו בפורום.

עם מה שרשמת באמת עדיף שלא היית מגיב.לפי הסגנון הייתי מניח שאתה בן 16 לא יותר.
פירות וירקות הם בין הדברים הבריאים שאדם יכול לאכול.אתה רוצה לאכול מזון מעובד ולקחת כדורים לויטמינים וכו'? בהצלחה.
יוגורט כמו שרשמתי לעיל משהו בריא מאוד בין היתר הומלץ לשריפת שומן בטני בין אם זה מאמרים ובין אם זה המלצות מרופאים.

אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי.מצויין! יש אפשרות חיפוש בגוגל מאמרים, תחפש פרוביוטיק ותתחיל לקרוא.
אני יוצא מנקודת הנחה שמבצעי המחקר לא היו טיפשים ופשוט נתנו לקבוצה לשתות 200 גרם חלב מותסס ביום, אלא שכן היו מודעים ובדקו את התפריט שלהם והרגלי אורח החיים שלהם.
בכל מקרה יוגורט זה אחד הדברים הבריאים ומומלץ לשלבו בתזונה-כמו שרשמתי לעיל עוזר לעיכול.לא חושב ככה? שיהיה בהצלחה.אל תטעה אנשים אחרים או תבלבל אותם בטענות מחקרים או כיוצא בזה.בשלב הבא גם תבקש ממני מחקר למה בריא לשתות מים.
כנ"ל לגבי הפירות - סתם סוכר וקלוריות מיותרות ??? בננות/תפוח/תפוזים/קיווי וכו' וכו' זה סוכר וקלוריות מיותרות??בחייאת אל תרשום פה שטויות פירות זה בין הדברים המומלצים לאדם ביום כמובן במינון מסויים, לציין את היתרונות שלהם יקח לפחות 2 עמודים-מעניין אותך? SEARCH IT!
אגב העובדה שעשית לייק לפוסט של יהושע60 רק מראה את הרמה האמיתית שלך-בנימה זו אשמח לדעת בן כמה אתה.גם כן מנהל שמרשה שיקללו בפורום.
איך אתה יכול לומר אם לא קראת את המחקר? אני חיפשתי וקראתי את מה שאפשר היה לררוא ממנו (כי הייתי בטוח שאתה לא תספק לי אותו ד"א, כי אני בספק אם אתה קראת אותו).

ואם תטען שלשתות מים זה בריא ואני לא אסכים - אבקש מחקר.. האם זו בושה? אתה טוען טענה ואתה חייב לגבות אותה בצורה הטובה ביותר אם תרצה שיקחו אותך ברצינות.

אתה הבאת פה מאמר שאפילו לא קראת את מחקריו - עשה טובה, אל תהיה ליצן.
- אז תציין אני אקרא 2 עמודים,אני חושב שפירות זה משהו שלא הייתי מכניס בהורדה במשקל.

ואגב, לכתוב בסימני קריאה לא הופך את מה שאתה אומר לנכון, תראה-
לא עשיתי לייק להודעה של יהושע60!!!!!!!!!!לא עשיתי לייק להודעה של יהושע60!!!!!!!!!!!!!!!!
רואה?

וואטדהפאק?
חלב 1%?קוטג' 3%?יוגורט 0%? גבר אתה במסה או מה?
תחליף את כולם באחוזים יותר גבוהים ואוף אתה לא צריך גיינר,מגניב לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית