הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

תכלס התרגום של "הרמת המוות" זה יותר "חזרה מתה" או הרמה מתה...
אני בכלל שמעתי שבכלל שהרימו ככה גופות אז קוראים לזה "דדליפט" ע"י הקברנים.....
בישראלבודי.

בקיצור זה לא משנה אני בכלל קורא לזה דד ביום יום

אני בכלל שמעתי שבכלל שהרימו ככה גופות אז קוראים לזה "דדליפט" ע"י הקברנים.....
בישראלבודי.

בקיצור זה לא משנה אני בכלל קורא לזה דד ביום יום

ובכלל, שמעתי שבכלל (בגלל) שהוא כזה קשה בכלל, קוראים לו דדליפט בכלל. בכלל.

ובכלל, שמעתי שבכלל (בגלל) שהוא כזה קשה בכלל, קוראים לו דדליפט בכלל. בכלל.
ואני בכלל שמעתי שבכלל זה לא משנה בכלל וסתם רציתי לכתוב שבכלל שמעתי כי היה סתם בא בכלל שלא אכפת לי ובכלל אם אתה רוצה אתה בכלל יכול לבקש ממנהל שבכלל ימחק את זה.
ומה אתה כותב עכשיו בכלל? מה אתה בכלל כופר?

קוראים לדדליפט "חזרה מתה" כי בכל פעם שאתה גומר חזרה את חוזר לאותו נקודת 0 ומתחיל מההתחלה.

לא הבנתי, מה התרגיל האחרון?
אני מקווה מאוד שזה לא GM.

איפה קנית את הציוד ושל איזה החברה הכלוב שלך

המוט, המשקולות והספסל מסאל ספורט והכלוב מאביר ספורט. הכלוב של powertec. אל תקנה ספסל מתכוונן, הוא רועד ולא יציב. לכלוב יש שתי בעיות, א. הרווח בין החורים גדול מידי וכשאני בבנץ׳ ומגיע לכשל המוט לא מגיע למוטות ביטחון ואם אני מעלה את המוטות חור אחד אז אני לא יכול לגעת בחזה כי זה ייגע במוטות. מקווה שהבנת. אז מה שעשיתי זה לקחתי את המשטח הרמה (סאל ספורט) ושמתי מתחת לספסל ואז זה הסתדר. ב. הכלוב מאוד רחב וכבר בתחילת הדרך התעקמו לי הלאגרים שאחראים על הסיבוב של המוט כי כשהייתי מניח את המוט, סטייה של 5 סנטימטר לאחד הצדדים והלאגר מקבל סנדוויץ מהמוט ומהסטנד. אז הלאגרים די עקומים, אומנם המוט עדיין מסתובב אבל לא בחופשיות רבה.

המוט, המשקולות והספסל מסאל ספורט והכלוב מאביר ספורט. הכלוב של powertec. אל תקנה ספסל מתכוונן, הוא רועד ולא יציב. לכלוב יש שתי בעיות, א. הרווח בין החורים גדול מידי וכשאני בבנץ׳ ומגיע לכשל המוט לא מגיע למוטות ביטחון ואם אני מעלה את המוטות חור אחד אז אני לא יכול לגעת בחזה כי זה ייגע במוטות. מקווה שהבנת. אז מה שעשיתי זה לקחתי את המשטח הרמה (סאל ספורט) ושמתי מתחת לספסל ואז זה הסתדר. ב. הכלוב מאוד רחב וכבר בתחילת הדרך התעקמו לי הלאגרים שאחראים על הסיבוב של המוט כי כשהייתי מניח את המוט, סטייה של 5 סנטימטר לאחד הצדדים והלאגר מקבל סנדוויץ מהמוט ומהסטנד. אז הלאגרים די עקומים, אומנם המוט עדיין מסתובב אבל לא בחופשיות רבה.
לא הבנתי איך אפשר לשים מוטות בטיחות בבנץ'... הרי אתה צריך לגעת בחזה, ואם אתה נוגע בחזה מה שיעצור את המוט זה אתה ולא מוטות בטיחות... או שאתה מתפשר ולא נוגע בחזה?

לא הבנתי איך אפשר לשים מוטות בטיחות בבנץ'... הרי אתה צריך לגעת בחזה, ואם אתה נוגע בחזה מה שיעצור את המוט זה אתה ולא מוטות בטיחות... או שאתה מתפשר ולא נוגע בחזה?

תיארתי לעצמי שיהיה קצת קשה להבין אבל בגדול כשאתה מכווץ החזה יותר גבוהה מאשר שאתה רפוי ואז במידה ויש כשל אני ״משתטח״ והמוט נח על המוטות ביטחון. לא נוח אבל זה מה יש כשמתאמנים בבית ואין ספוטר בסביבה.

בדר''כ שמקשתים את הגב אז החזה מעל מוטות הביטחון , במידה והגעת לכשל אתה פשוט משתטח על הספה (בעצם מאבד את ההקשתה) ואז המוט על מוטות הביטחון

ענו לך כבר...

תיארתי לעצמי שיהיה קצת קשה להבין אבל בגדול כשאתה מכווץ החזה יותר גבוהה מאשר שאתה רפוי ואז במידה ויש כשל אני ״משתטח״ והמוט נח על המוטות ביטחון. לא נוח אבל זה מה יש כשמתאמנים בבית ואין ספוטר בסביבה.
חייב להגיד שזה נשמע מלחיץ

ומה? אתה מוציא לעצמך את המוט?
סטייל בליין סאמנר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית