עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס התרגום של "הרמת המוות" זה יותר "חזרה מתה" או הרמה מתה...
אני בכלל שמעתי שבכלל שהרימו ככה גופות אז קוראים לזה "דדליפט" ע"י הקברנים.....תכלס התרגום של "הרמת המוות" זה יותר "חזרה מתה" או הרמה מתה...
אני בכלל שמעתי שבכלל שהרימו ככה גופות אז קוראים לזה "דדליפט" ע"י הקברנים.....
בישראלבודי.
בקיצור זה לא משנה אני בכלל קורא לזה דד ביום יום
ואני בכלל שמעתי שבכלל זה לא משנה בכלל וסתם רציתי לכתוב שבכלל שמעתי כי היה סתם בא בכלל שלא אכפת לי ובכלל אם אתה רוצה אתה בכלל יכול לבקש ממנהל שבכלל ימחק את זה.ובכלל, שמעתי שבכלל (בגלל) שהוא כזה קשה בכלל, קוראים לו דדליפט בכלל. בכלל.
לא הבנתי, מה התרגיל האחרון?
אני מקווה מאוד שזה לא GM.
איפה קנית את הציוד ושל איזה החברה הכלוב שלךסקוואט
איפה קנית את הציוד ושל איזה החברה הכלוב שלך
לא הבנתי איך אפשר לשים מוטות בטיחות בבנץ'... הרי אתה צריך לגעת בחזה, ואם אתה נוגע בחזה מה שיעצור את המוט זה אתה ולא מוטות בטיחות... או שאתה מתפשר ולא נוגע בחזה?המוט, המשקולות והספסל מסאל ספורט והכלוב מאביר ספורט. הכלוב של powertec. אל תקנה ספסל מתכוונן, הוא רועד ולא יציב. לכלוב יש שתי בעיות, א. הרווח בין החורים גדול מידי וכשאני בבנץ׳ ומגיע לכשל המוט לא מגיע למוטות ביטחון ואם אני מעלה את המוטות חור אחד אז אני לא יכול לגעת בחזה כי זה ייגע במוטות. מקווה שהבנת. אז מה שעשיתי זה לקחתי את המשטח הרמה (סאל ספורט) ושמתי מתחת לספסל ואז זה הסתדר. ב. הכלוב מאוד רחב וכבר בתחילת הדרך התעקמו לי הלאגרים שאחראים על הסיבוב של המוט כי כשהייתי מניח את המוט, סטייה של 5 סנטימטר לאחד הצדדים והלאגר מקבל סנדוויץ מהמוט ומהסטנד. אז הלאגרים די עקומים, אומנם המוט עדיין מסתובב אבל לא בחופשיות רבה.
לא הבנתי איך אפשר לשים מוטות בטיחות בבנץ'... הרי אתה צריך לגעת בחזה, ואם אתה נוגע בחזה מה שיעצור את המוט זה אתה ולא מוטות בטיחות... או שאתה מתפשר ולא נוגע בחזה?
בדר''כ שמקשתים את הגב אז החזה מעל מוטות הביטחון , במידה והגעת לכשל אתה פשוט משתטח על הספה (בעצם מאבד את ההקשתה) ואז המוט על מוטות הביטחוןלא הבנתי איך אפשר לשים מוטות בטיחות בבנץ'... הרי אתה צריך לגעת בחזה, ואם אתה נוגע בחזה מה שיעצור את המוט זה אתה ולא מוטות בטיחות... או שאתה מתפשר ולא נוגע בחזה?
חייב להגיד שזה נשמע מלחיץתיארתי לעצמי שיהיה קצת קשה להבין אבל בגדול כשאתה מכווץ החזה יותר גבוהה מאשר שאתה רפוי ואז במידה ויש כשל אני ״משתטח״ והמוט נח על המוטות ביטחון. לא נוח אבל זה מה יש כשמתאמנים בבית ואין ספוטר בסביבה.
אני עושה את זה כל פעם שאין לי ספוטר, בכלל לא מלחיץחייב להגיד שזה נשמע מלחיץ
חייב להגיד שזה נשמע מלחיץ
ומה? אתה מוציא לעצמך את המוט?
סטייל בליין סאמנר?
לא הבנתי, למה אתה מתכוון? מה פוגע בהתקדמות?רצית לשאול אותך לגבי זה אם זה פוגע בהתקדמות?
לא הבנתי, למה אתה מתכוון? מה פוגע בהתקדמות?