לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

הסבר פרט ונמק
+ שאלה,
אתה לא עושה באק סקוואט? (או יותר נכון סקוואט - להגיד שאני הולך לעשות back squat זה כמו להגיד שאני הולך לעשות standing pee)

אין לי כוח להיכנס לדיון, מה גם שכבר "הצהרתי" בפניו שאני לא מומחה לטכניקה by any means אז שלא יסתמך עליי יותר מדי.

עושה באק סקוואט, לאחרונה ביצעתי רק פרונט סקוואט כדי לשפר אותו, כרגע הפרונט סקוואט לחזרה אחת עומד על 145, באק סקוואט- מעריך 170 +-

הסבר פרט ונמק

+ שאלה,
אתה לא עושה באק סקוואט? (או יותר נכון סקוואט - להגיד שאני הולך לעשות back squat זה כמו להגיד שאני הולך לעשות standing pee)

זה שונה לגמרי מהסקוואט (LB), וזו הסיבה שלא לומדים אותם ביחד (אפשר ללמוד את שניהם, אבל לא במקביל - רק אחרי ששולטים באחד בצורה טובה מאוד ללמוד את השני).
תהנה:

בערך שום דבר לא אותו דבר בין FS לLB. בטח ובטח שלא מנח הרגליים (מה שגורר גם מנח גב כמובן)

בתקופה שאני בלי סקוואט כדאי להוסיף נפח ללחיצות? מקבילים? 11.11.13
הסבה לבילדינג, רגליים מאמנים רק באדר ב׳, ליקוי חמה ושישי השלוש עשרה באוזמנית

Bench press 80kg 5x3
Wide pull ups 10,7,4,2
Tricep extension 20kg 10x2
Bicep flexion 20kg 10x2
Sit ups 15x2
Twins 10kg 20x2

נערך לאחרונה:
*flexion

כשאתה לא עושה סקוואט אתה יכול להוסיף בלחיצות סט של 8 חזרות עם ~85% מהמשקל של ה3X5 (אחרי שאתה מסיים את ה3X5)
עם מנוחה רגילה לפניו, לנוח כמה שצריך בשביל שהסט יצליח.

13.11.13

פצוע בקרסול ימין

בנץ׳ 82.5 5x3
70 10x1
מתח פרונציה (הייתי מאוד תפוס) 8,5,3,1
בטן 17x3
סופר סט של עליות תאומים וסקוואטים על הרגל הבריאה שהיא גם החלשה ככה שיצא טוב.

מה יהיה עם הפציעות בנאדם?
איך זה לעזאזל קורה? אתה לא יודע לשמור על עצמך או מה?
חבל כבר על הזמן, אם זה יימשך יותר מידי זמן תחתוך לחיטוב, תתקן טכניקה לפרפקט בלינארית ואז תחזור ותסיים את SS.

אני אומר אל תעשה שום חיטוב ושום שמיטוב תמשיך עוד קצת עם התוכנית שאתה עושה כרגע ושתחלים תפגיז בSS
בהצלחה !

מה יהיה עם הפציעות בנאדם?
איך זה לעזאזל קורה? אתה לא יודע לשמור על עצמך או מה?
חבל כבר על הזמן, אם זה יימשך יותר מידי זמן תחתוך לחיטוב, תתקן טכניקה לפרפקט בלינארית ואז תחזור ותסיים את SS.

לך תזדיין, זו הפציעה הראשונה שמשביתה אותי ליותר משבוע כשגם השבוע ההוא היה רק בלי סקוואט. הפעם גם הדדליפט לא מתאפשר וזה בגלל ששיחקתי בחנ״ג כדורגל עם נעלי ריצה (כי אין לי נעלי כדורגל מין הסתם) וקמתי למחרת עם כאבים די רציניים בכף הרגל. חוסר מזל מה אני אגיד לך. אבל זה די על הזין שלי. אני לא אסיים את התוכנית הזו השנה. אולי בחורף הבא. נשבר הזין מלהיות שמן עם פלג גוף עליון ממוצע מינוס. רוצה לדפוק משקלים בבנץ׳. תסלח לי שאני לא מבין את הטירוף הזה סביב פאוורליפטינג. לא עושה לי את זה בכלל. עשיתי ss כדי לצבור כוח לכדורסל. הפסקתי לשחק כדורסל בקבוצה כדי להיכנס כולי לתוכנית בתחילת יא׳ (לפני מעל שנה) וקיבלתי זין לפרצוף ממנה והיא לא נתנה לי כוח. בגדול, חרא של תוכנית. להגיד שכל פוץ יכול לעשות ss זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד חשמל בטכניון. אז וואלה חשמל בטכניון יביא לך הכי הרבה כסף אבל אתה גם צריך להגיע לפקולטה עם ידע מוקדם מהתיכון (שאתה יכול להשוות אותו ללמידת טכניקה) ועזרה ממתרגלים שכבר עברו את התהליך (שאתה יכול להשוות למישהו צמוד שיעזור לך עם התוכנית). לא זורקים ילד בן 16 לכרישים. כדי להצליח בה אתה צריך כל כך הרבה מעבר ללקרוא את הספר ולראות את הסרט.

לך תזדיין, זו הפציעה הראשונה שמשביתה אותי ליותר משבוע כשגם השבוע ההוא היה רק בלי סקוואט. הפעם גם הדדליפט לא מתאפשר וזה בגלל ששיחקתי בחנ״ג כדורגל עם נעלי ריצה (כי אין לי נעלי כדורגל מין הסתם) וקמתי למחרת עם כאבים די רציניים בכף הרגל. חוסר מזל מה אני אגיד לך. אבל זה די על הזין שלי. אני לא אסיים את התוכנית הזו השנה. אולי בחורף הבא. נשבר הזין מלהיות שמן עם פלג גוף עליון ממוצע מינוס. רוצה לדפוק משקלים בבנץ׳. תסלח לי שאני לא מבין את הטירוף הזה סביב פאוורליפטינג. לא עושה לי את זה בכלל. עשיתי ss כדי לצבור כוח לכדורסל. הפסקתי לשחק כדורסל בקבוצה כדי להיכנס כולי לתוכנית בתחילת יא׳ (לפני מעל שנה) וקיבלתי זין לפרצוף ממנה והיא לא נתנה לי כוח. בגדול, חרא של תוכנית. להגיד שכל פוץ יכול לעשות ss זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד חשמל בטכניון. אז וואלה חשמל בטכניון יביא לך הכי הרבה כסף אבל אתה גם צריך להגיע לפקולטה עם ידע מוקדם מהתיכון (שאתה יכול להשוות אותו ללמידת טכניקה) ועזרה ממתרגלים שכבר עברו את התהליך (שאתה יכול להשוות למישהו צמוד שיעזור לך עם התוכנית). לא זורקים ילד בן 16 לכרישים. כדי להצליח בה אתה צריך כל כך הרבה מעבר ללקרוא את הספר ולראות את הסרט.
אני ממש לא מסכים איתך , במה אני שונה ממך ?

אתה פשוט לא נותן מספיק מעצמך לתוכנית

מה אתה בוכה ומתלונן? מה אתה ילדה?
אל תאשים את התוכנית בטעויות שלך, תלמד מהם ותשפר.
אל תבלבל במוח, אני בעצמי למדתי טכניקה מהאינטרנט והסרט בלבד בתחילת דרכי ואתה מוזמן לדפדף אחורה בחשבון היוטיוב שלי ולראות שהטכניקה שלי הייתה טובה מאוד.
זה שאין לך אדם צמוד לא אומר שהטכניקה שלך תהיה זוועה, גם לי לא היה אדם צמוד, וכל מי שהיה סביבי לא ידע טכניקה נכונה של התרגיל.
לדפוק משקלים בבנץ אתה יכול, זה תלוי רק בך, עוד לא עברת למתכונת טקסס בלחיצות, לאן אתה ממהר?

אני מסכים איתו לגבי הלחיצות SS עושה להם עוול נוראי
אם אתה רוצה בנצ' גדול-SS זה לא הפיתרון ברוב המקרים

בוא לאימון אצלנו אם אתה יכול, נעזור לך בטכניקה כמה שאפשר. לחיצות זה תלוי מאסת שריר, צריך הרבה נפח בפלג גוף עליון בשביל ללחוץ הרבה, וזה למה מתכונת טקסס מצויינת [תלוי איך בונים אותה].

אני אומר תעשה מה שנוח לך אם לא מתאים לך SS אז תעשה תוכנית אחרת

אתה יכול לכתוב את התוכנית חדשה שלך? תרגילים, סטים, חזרות, קצב עליית משקלי עבודה וכד'? מסקרן
מי בנה לך אותה?

אני ממש לא מסכים איתך , במה אני שונה ממך ?

אתה פשוט לא נותן מספיק מעצמך לתוכנית

אני מוציא כבר 3 שנים 110 בכל מבחן במתמטיקה 5 יחידות כולל 99 בבגרות. אתה מסוגל לעשות דבר כזה? אנחנו שונים, נפשית, גנטית, שכלית, יש דברים שאני יכול לעשות ואתה לא ויש דברים שהפוך. אני לא יודע בדיוק איך הצלחת. כנראה בגלל השהות המאסיבית שלך באתר.

מה אתה בוכה ומתלונן? מה אתה ילדה?
אל תאשים את התוכנית בטעויות שלך, תלמד מהם ותשפר.
אל תבלבל במוח, אני בעצמי למדתי טכניקה מהאינטרנט והסרט בלבד בתחילת דרכי ואתה מוזמן לדפדף אחורה בחשבון היוטיוב שלי ולראות שהטכניקה שלי הייתה טובה מאוד.
זה שאין לך אדם צמוד לא אומר שהטכניקה שלך תהיה זוועה, גם לי לא היה אדם צמוד, וכל מי שהיה סביבי לא ידע טכניקה נכונה של התרגיל.
לדפוק משקלים בבנץ אתה יכול, זה תלוי רק בך, עוד לא עברת למתכונת טקסס בלחיצות, לאן אתה ממהר?

אני מאשים את התוכנית שהיא לא מתאימה רק כחבילה ספר+סרט ויאללה לעבודה. אני חושב שריפטו צריך להפוך אותה ליותר נגישה ואפשרית לכלל הציבור.
וכל הכבוד לך, אני באמת גאה בך.

אתה יכול לכתוב את התוכנית חדשה שלך? תרגילים, סטים, חזרות, קצב עליית משקלי עבודה וכד'? מסקרן
מי בנה לך אותה?

זה גם ככה משהו זמני עד שאני אוכל לעשות סקוואט ודדליפט, אתה מוזמן לעקוב בעודי מאלתר.

ואני רוצה להוסיף משהו על אלמוג (@Creepy horse)- ה"פאסון" שלך מאולץ ומאוס ואני בטוח שאתה בן אדם חסר כריזמה בחיים שמנסה לחפות על כך באתר אז מספיק עם ההצגות, תהיה קצת עצמך, נקבל אותך גם ככה. פגמים הופכים בן אדם למעניין הרבה יותר.

ואני רוצה להוסיף משהו על אלמוג (@Creepy horse)- ה"פאסון" שלך מאולץ ומאוס ואני בטוח שאתה בן אדם חסר כריזמה בחיים שמנסה לחפות על כך באתר אז מספיק עם ההצגות, תהיה קצת עצמך, נקבל אותך גם ככה. פגמים הופכים בן אדם למעניין הרבה יותר.

QQ

אתה יכול לפרש את זה?
QQ - תבכה.
אני מוציא כבר 3 שנים 110 בכל מבחן במתמטיקה 5 יחידות כולל 99 בבגרות. אתה מסוגל לעשות דבר כזה? אנחנו שונים, נפשית, גנטית, שכלית, יש דברים שאני יכול לעשות ואתה לא ויש דברים שהפוך. אני לא יודע בדיוק איך הצלחת. כנראה בגלל השהות המאסיבית שלך באתר.

אני מאשים את התוכנית שהיא לא מתאימה רק כחבילה ספר+סרט ויאללה לעבודה. אני חושב שריפטו צריך להפוך אותה ליותר נגישה ואפשרית לכלל הציבור.
וכל הכבוד לך, אני באמת גאה בך.

זה גם ככה משהו זמני עד שאני אוכל לעשות סקוואט ודדליפט, אתה מוזמן לעקוב בעודי מאלתר.

אני יכול לעזור לך בכל טכניקה, רק תזיז את התחת לכאן עם 30 שקל.
יש לך עד יום שבת כולל.
נשב מא' עד ת'.
לגבי הנקע, מים חמים 2 דקות, מים קרים שתי דקות למשך שלושה סיבובים. קבע את המקום חזק עם תחבושת ותלך כמה שיותר.
נתראה.

אני התכוונתי שאם אני מצליח להתקדם למה שאתה לא תצליח ? מה מיוחד בי ? גם אני התחלתי מ0 ואפילו מ -10 .
לא ידעתי כלום , ולא היה לי הדרכה . הכל למדתי לבד(הבסיס) .

אין סיבה שאתה לא תצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית