נק' מוניטין:
2,827
- 1,146
- 545
לך תזדיין, זו הפציעה הראשונה שמשביתה אותי ליותר משבוע כשגם השבוע ההוא היה רק בלי סקוואט. הפעם גם הדדליפט לא מתאפשר וזה בגלל ששיחקתי בחנ״ג כדורגל עם נעלי ריצה (כי אין לי נעלי כדורגל מין הסתם) וקמתי למחרת עם כאבים די רציניים בכף הרגל. חוסר מזל מה אני אגיד לך. אבל זה די על הזין שלי. אני לא אסיים את התוכנית הזו השנה. אולי בחורף הבא. נשבר הזין מלהיות שמן עם פלג גוף עליון ממוצע מינוס. רוצה לדפוק משקלים בבנץ׳. תסלח לי שאני לא מבין את הטירוף הזה סביב פאוורליפטינג. לא עושה לי את זה בכלל. עשיתי ss כדי לצבור כוח לכדורסל. הפסקתי לשחק כדורסל בקבוצה כדי להיכנס כולי לתוכנית בתחילת יא׳ (לפני מעל שנה) וקיבלתי זין לפרצוף ממנה והיא לא נתנה לי כוח. בגדול, חרא של תוכנית. להגיד שכל פוץ יכול לעשות ss זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד חשמל בטכניון. אז וואלה חשמל בטכניון יביא לך הכי הרבה כסף אבל אתה גם צריך להגיע לפקולטה עם ידע מוקדם מהתיכון (שאתה יכול להשוות אותו ללמידת טכניקה) ועזרה ממתרגלים שכבר עברו את התהליך (שאתה יכול להשוות למישהו צמוד שיעזור לך עם התוכנית). לא זורקים ילד בן 16 לכרישים. כדי להצליח בה אתה צריך כל כך הרבה מעבר ללקרוא את הספר ולראות את הסרט.
אותי אתה מכיר פלוס מינוס...
אין לי שום מישהו צמוד עם נסיון...
למדתי הכל מאפס ומהאינטרנט...
ואין לי שהות מאסיבית בכלל באתר...
ואני מתקדם מעולה בSS...
אתה רואה בעצמך... גם לבנץ' הוספתי 15 קילו מתחילת התוכנית ו10 קילו אם אתה מסתכל מהשיא האחרון שלי... (המסה הקודמת)
ואין לי שומדבר מיוחד שלך אין... גם לא גנטיקה מטורפת....
עד היום אני מודה לך על זה שנתת לי את הכאפה שהחזירה אותי לSS...
זוכר איך התווכחתי איתך?
לך תקרא את הדיון הזה...
http://www.lbs.co.il/threads/44388/page-2
תתחיל מתגובה 33
אתה נשמע כרגע סתם בעצבים ומתוסכל מהמצב...
לא דמיינתי בחיים שדווקא אתה תגיד דברים כאלה...
לא מתאים לך לזרוק זין ולוותר.... (דווקא שהתחלת להתקדם טוב! תעבור על הלוג ותראה...! כולה פציעה...)
מי אם לא אתה(זה שכל כך התאמץ לשכנע אותי לחזור לSS) יודע שהתכנית הזאת היא ה-דבר בשביל להתקדם כמתחיל...
לא הלך טוב עד עכשיו? (למרות שהתחלת להתקדם יפה מאוד.. רק הפציעה תקעה אותך)
שב עם עצמך ותחשוב מה אתה לא עושה נכון...
בהצלחה בהמשך!✌️
מקווה שתצא מזה וכתבת את זה סתם מעצבים ובלהט הרגע...
ושוב תודה רבה רבה למרות שכבר קיבלת הרבה כאלה...
על זה שהבאת לי את הכאפה הזאת ובלי להגזים.... שינית את התוצאות שהיו יכולות להיות לי מקצה לקצה...
שמבחינתי זה חשוב מאוד.. תודה!😘
מקווה שתעשה את זה גם לעצמך אתה צריך את זה עכשיו....😣