הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

לך תזדיין, זו הפציעה הראשונה שמשביתה אותי ליותר משבוע כשגם השבוע ההוא היה רק בלי סקוואט. הפעם גם הדדליפט לא מתאפשר וזה בגלל ששיחקתי בחנ״ג כדורגל עם נעלי ריצה (כי אין לי נעלי כדורגל מין הסתם) וקמתי למחרת עם כאבים די רציניים בכף הרגל. חוסר מזל מה אני אגיד לך. אבל זה די על הזין שלי. אני לא אסיים את התוכנית הזו השנה. אולי בחורף הבא. נשבר הזין מלהיות שמן עם פלג גוף עליון ממוצע מינוס. רוצה לדפוק משקלים בבנץ׳. תסלח לי שאני לא מבין את הטירוף הזה סביב פאוורליפטינג. לא עושה לי את זה בכלל. עשיתי ss כדי לצבור כוח לכדורסל. הפסקתי לשחק כדורסל בקבוצה כדי להיכנס כולי לתוכנית בתחילת יא׳ (לפני מעל שנה) וקיבלתי זין לפרצוף ממנה והיא לא נתנה לי כוח. בגדול, חרא של תוכנית. להגיד שכל פוץ יכול לעשות ss זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד חשמל בטכניון. אז וואלה חשמל בטכניון יביא לך הכי הרבה כסף אבל אתה גם צריך להגיע לפקולטה עם ידע מוקדם מהתיכון (שאתה יכול להשוות אותו ללמידת טכניקה) ועזרה ממתרגלים שכבר עברו את התהליך (שאתה יכול להשוות למישהו צמוד שיעזור לך עם התוכנית). לא זורקים ילד בן 16 לכרישים. כדי להצליח בה אתה צריך כל כך הרבה מעבר ללקרוא את הספר ולראות את הסרט.

אותי אתה מכיר פלוס מינוס...
אין לי שום מישהו צמוד עם נסיון...
למדתי הכל מאפס ומהאינטרנט...
ואין לי שהות מאסיבית בכלל באתר...
ואני מתקדם מעולה בSS...
אתה רואה בעצמך... גם לבנץ' הוספתי 15 קילו מתחילת התוכנית ו10 קילו אם אתה מסתכל מהשיא האחרון שלי... (המסה הקודמת)
ואין לי שומדבר מיוחד שלך אין... גם לא גנטיקה מטורפת....

עד היום אני מודה לך על זה שנתת לי את הכאפה שהחזירה אותי לSS...
זוכר איך התווכחתי איתך?
לך תקרא את הדיון הזה...
http://www.lbs.co.il/threads/44388/page-2
תתחיל מתגובה 33

אתה נשמע כרגע סתם בעצבים ומתוסכל מהמצב...
לא דמיינתי בחיים שדווקא אתה תגיד דברים כאלה...
לא מתאים לך לזרוק זין ולוותר.... (דווקא שהתחלת להתקדם טוב! תעבור על הלוג ותראה...! כולה פציעה...)
מי אם לא אתה(זה שכל כך התאמץ לשכנע אותי לחזור לSS) יודע שהתכנית הזאת היא ה-דבר בשביל להתקדם כמתחיל...
לא הלך טוב עד עכשיו? (למרות שהתחלת להתקדם יפה מאוד.. רק הפציעה תקעה אותך)
שב עם עצמך ותחשוב מה אתה לא עושה נכון...

בהצלחה בהמשך!✌️
מקווה שתצא מזה וכתבת את זה סתם מעצבים ובלהט הרגע...
ושוב תודה רבה רבה למרות שכבר קיבלת הרבה כאלה...
על זה שהבאת לי את הכאפה הזאת ובלי להגזים.... שינית את התוצאות שהיו יכולות להיות לי מקצה לקצה...
שמבחינתי זה חשוב מאוד.. תודה!😘
מקווה שתעשה את זה גם לעצמך אתה צריך את זה עכשיו....😣

לא הבנתי, שיחקת כדורגל ונפצעת בקרסול, מה שמונע ממך להתאמן כמו שצריך כרגע, אז התוכנית SS היא לא טובה?
איך זו המסקנה שהסקת?

לך תזדיין, זו הפציעה הראשונה שמשביתה אותי ליותר משבוע כשגם השבוע ההוא היה רק בלי סקוואט. הפעם גם הדדליפט לא מתאפשר וזה בגלל ששיחקתי בחנ״ג כדורגל עם נעלי ריצה (כי אין לי נעלי כדורגל מין הסתם) וקמתי למחרת עם כאבים די רציניים בכף הרגל. חוסר מזל מה אני אגיד לך. אבל זה די על הזין שלי. אני לא אסיים את התוכנית הזו השנה. אולי בחורף הבא. נשבר הזין מלהיות שמן עם פלג גוף עליון ממוצע מינוס. רוצה לדפוק משקלים בבנץ׳. תסלח לי שאני לא מבין את הטירוף הזה סביב פאוורליפטינג. לא עושה לי את זה בכלל. עשיתי ss כדי לצבור כוח לכדורסל. הפסקתי לשחק כדורסל בקבוצה כדי להיכנס כולי לתוכנית בתחילת יא׳ (לפני מעל שנה) וקיבלתי זין לפרצוף ממנה והיא לא נתנה לי כוח. בגדול, חרא של תוכנית. להגיד שכל פוץ יכול לעשות ss זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד חשמל בטכניון. אז וואלה חשמל בטכניון יביא לך הכי הרבה כסף אבל אתה גם צריך להגיע לפקולטה עם ידע מוקדם מהתיכון (שאתה יכול להשוות אותו ללמידת טכניקה) ועזרה ממתרגלים שכבר עברו את התהליך (שאתה יכול להשוות למישהו צמוד שיעזור לך עם התוכנית). לא זורקים ילד בן 16 לכרישים. כדי להצליח בה אתה צריך כל כך הרבה מעבר ללקרוא את הספר ולראות את הסרט.
וגם לא משנה כמה תחרוש בטכניון, צריך מינימום שכל, ואם לא לא תצליח בחיים. תשווה את זה לגנטיקה. עם קריצה.
נ.ב.
לא חכמה לקבל 99 עם כזה פקטור

וגם לא משנה כמה תחרוש בטכניון, צריך מינימום שכל, ואם לא לא תצליח בחיים. תשווה את זה לגנטיקה. עם קריצה.
נ.ב.
לא חכמה לקבל 99 עם כזה פקטור

מסכים איתך לחלוטין.

בקשר לפקטור, אתה טועה טעות של טירון. הפקטור נועד להביא את הממוצע הארצי לממוצע ההיסטורי באותה הבחינה. 99 אחרי פקטור זה באומדן הציון שהייתי מקבל אילולא משרד החינוך היה כותב בחינה חסרת כל פרופורציה לשנים עברו. שאגב לא הייתה כל כך קשה, פשוט לא הייתי בשיאי.

מסכים איתך לחלוטין.

בקשר לפקטור, אתה טועה טעות של טירון. הפקטור נועד להביא את הממוצע הארצי לממוצע ההיסטורי באותה הבחינה. 99 אחרי פקטור זה באומדן הציון שהייתי מקבל אילולא משרד החינוך היה כותב בחינה חסרת כל פרופורציה לשנים עברו. שאגב לא הייתה כל כך קשה, פשוט לא הייתי בשיאי.
אהממממ 😡😡😡
אני יכול לעזור לך בכל טכניקה, רק תזיז את התחת לכאן עם 30 שקל.
יש לך עד יום שבת כולל.
נשב מא' עד ת'.
לגבי הנקע, מים חמים 2 דקות, מים קרים שתי דקות למשך שלושה סיבובים. קבע את המקום חזק עם תחבושת ותלך כמה שיותר.
נתראה.

תעשה מה שבראש שלך.
בהצלחה.

אגב, אתה שקרן. אושר והגשש התאמנו איתך עוד לפני 90 סקוואט.

QQ - תבכה.
אני יכול לעזור לך בכל טכניקה, רק תזיז את התחת לכאן עם 30 שקל.
יש לך עד יום שבת כולל.
נשב מא' עד ת'.
לגבי הנקע, מים חמים 2 דקות, מים קרים שתי דקות למשך שלושה סיבובים. קבע את המקום חזק עם תחבושת ותלך כמה שיותר.
נתראה.

תודה רבה על ההצעה. תן לי להחלים וניראה מה אני מחליט.
אגב, הפציעה לא בקרסול, היא בחלק הקידמי של כף הרגל בצד הפנימי. מעין כאב פנימי. אלך לדרור בימים הקרובים.

אני התכוונתי שאם אני מצליח להתקדם למה שאתה לא תצליח ? מה מיוחד בי ? גם אני התחלתי מ0 ואפילו מ -10 .
לא ידעתי כלום , ולא היה לי הדרכה . הכל למדתי לבד(הבסיס) .

אין סיבה שאתה לא תצליח.

ממתי התחלת להתאמן כוח?
אם אני לא טועה אתה לא בדיוק דוגמא לבן אדם ששם שלוש פלטות אחרי שלושה חודשים אבל תקן אותי אם טועה.

אותי אתה מכיר פלוס מינוס...
אין לי שום מישהו צמוד עם נסיון...
למדתי הכל מאפס ומהאינטרנט...
ואין לי שהות מאסיבית בכלל באתר...
ואני מתקדם מעולה בSS...
אתה רואה בעצמך... גם לבנץ' הוספתי 15 קילו מתחילת התוכנית ו10 קילו אם אתה מסתכל מהשיא האחרון שלי... (המסה הקודמת)
ואין לי שומדבר מיוחד שלך אין... גם לא גנטיקה מטורפת....

עד היום אני מודה לך על זה שנתת לי את הכאפה שהחזירה אותי לSS...
זוכר איך התווכחתי איתך?
לך תקרא את הדיון הזה...
http://www.lbs.co.il/threads/44388/page-2
תתחיל מתגובה 33

אתה נשמע כרגע סתם בעצבים ומתוסכל מהמצב...
לא דמיינתי בחיים שדווקא אתה תגיד דברים כאלה...
לא מתאים לך לזרוק זין ולוותר.... (דווקא שהתחלת להתקדם טוב! תעבור על הלוג ותראה...! כולה פציעה...)
מי אם לא אתה(זה שכל כך התאמץ לשכנע אותי לחזור לSS) יודע שהתכנית הזאת היא ה-דבר בשביל להתקדם כמתחיל...
לא הלך טוב עד עכשיו? (למרות שהתחלת להתקדם יפה מאוד.. רק הפציעה תקעה אותך)
שב עם עצמך ותחשוב מה אתה לא עושה נכון...

בהצלחה בהמשך!✌️
מקווה שתצא מזה וכתבת את זה סתם מעצבים ובלהט הרגע...
ושוב תודה רבה רבה למרות שכבר קיבלת הרבה כאלה...
על זה שהבאת לי את הכאפה הזאת ובלי להגזים.... שינית את התוצאות שהיו יכולות להיות לי מקצה לקצה...
שמבחינתי זה חשוב מאוד.. תודה!😘
מקווה שתעשה את זה גם לעצמך אתה צריך את זה עכשיו....😣

הבנתי שלמדת ממישהו לעשות סקוואט ושלא הצלחת את ss בסבב הראשון שלך. אז אתה בעצם לא שונה כל כך ממני. אני כנראה אצליח אם אמשוך עוד 3 חודשים אבל אין לי 3 חודשים.

לא הבנתי, שיחקת כדורגל ונפצעת בקרסול, מה שמונע ממך להתאמן כמו שצריך כרגע, אז התוכנית SS היא לא טובה?
איך זו המסקנה שהסקת?

התוכנית ss לא טובה כפי שהיא מוצגת. ספר+סרט בלבד זה מתכון וודאי לכשלון. יש כל כך הרבה דברים מעבר שכדאי שיידעו אותך לפני ושלא תחווה אותם על עצמך. אני כן חושב שעם הידע שלי כרגע התוכנית מצוינת לי למטרות כוח וציינתי שאני אעשה אותה בעתיד אבל היא רעה מאוד ברוב המוחץ של המקרים למתאמן שאין לו את הפאזל שיגרום להצלחתה.

אני מאמין שאני בן אדם אינטליגנטי ואני בטוח שנתתי המון בשביל התוכנית הזו. הרבה מעבר לסתם תוכנית. זה אורח חיים. זה שטיפת מוח ועדיין השגתי בשנה שלמה נורא מעט ממנה. ואני מודע לעובדה שעשיתי טעויות אבל אני אנושי. כמו כל בן אדם, אני עושה לפעמים טעויות אבל לתוכנית היו כל כך הרבה צ׳אנסים להצליח שזה פשוט מעורר תמיהה מדוע לעזאזל לא סגרתי שבועיים רצוף עם התקדמות מאימון לאימון בתרגיל כולשהו.

וכן, אם כבר פותחים את זה, אני אקטומורופ רציני ואני כן מאמין שאין לי הרבה סיכויים להתחרות במבני גוף כמו הרקון. אתנחם בעובדה שמבחינה שכלית כנראה שיש לי אייקיו כמו לו ולבן דודו יחדיו.

כרגע, אני שמן ואני לא אוהב את זה. אני רוצה להתקדם בבנץ׳ ובמתח בכדי שיישאר עלי משהו לקיץ אחרי החיטוב ובחורף הבא אלוהים גדול.

תודה לכולם על תשומת הלב, זה בהחלט נחמד שאני חשוב לכם.

נערך לאחרונה:
אגב, אתה שקרן. אושר והגשש התאמנו איתך עוד לפני 90 סקוואט.

תודה רבה על ההצעה. תן לי להחלים וניראה מה אני מחליט.
אגב, הפציעה לא בקרסול, היא בחלק הקידמי של כף הרגל בצד הפנימי. מעין כאב פנימי. אלך לדרור בימים הקרובים.

ממתי התחלת להתאמן כוח?
אם אני לא טועה אתה לא בדיוק דוגמא לבן אדם ששם שלוש פלטות אחרי שלושה חודשים אבל תקן אותי אם טועה.

אני מאוד גאה בך אבל אתה שוגה קשות בהנחה שאין בינינו הבדלים. כל בן אדם שונה מרעעו פיזית, נפשית ושכלית. אתה לא מכיר אותי ולא ראיתי אותי מעולם. כיצד אתה יכול לשפוט?

התוכנית ss לא טובה כפי שהיא מוצגת. ספר+סרט בלבד זה מתכון וודאי לכשלון. יש כל כך הרבה דברים מעבר שכדאי שיידעו אותך לפני ושלא תחווה אותם על עצמך. אני כן חושב שעם הידע שלי כרגע התוכנית מצוינת לי למטרות כוח וציינתי שאני אעשה אותה בעתיד אבל היא רעה מאוד ברוב המוחץ של המקרים למתאמן שאין לו את הפאזל שיגרום להצלחתה.

אני מאמין שאני בן אדם אינטליגנטי ואני בטוח שנתתי המון בשביל התוכנית הזו. הרבה מעבר לסתם תוכנית. זה אורח חיים. זה שטיפת מוח ועדיין השגתי בשנה שלמה נורא מעט ממנה. ואני מודע לעובדה שעשיתי טעויות אבל אני אנושי. כמו כל בן אדם, אני עושה לפעמים טעויות אבל לתוכנית היו כל כך הרבה צ׳אנסים להצליח שזה פשוט מעורר תמיהה מדוע לעזאזל לא סגרתי שבועיים רצוף עם התקדמות מאימון לאימון בתרגיל כולשהו.

וכן, אם כבר פותחים את זה, אני אקטומורופ רציני ואני כן מאמין שאין לי הרבה סיכויים להתחרות במבני גוף כמו הרקון. אתנחם בעובדה שמבחינה שכלית כנראה שיש לי אייקיו כמו לו ולבן דודו יחדיו.

כרגע, אני שמן ואני לא אוהב את זה. אני רוצה להתקדם בבנץ׳ ובמתח בכדי שיישאר עלי משהו לקיץ אחרי החיטוב ובחורף הבא אלוהים גדול.

הכאב נמצא באמצע הרגל לכיוון האצבעות? אתה מרגיש אותו רק כשאתה דורך? האם הכאב דומה למאין דקירה מהירה? קיבלת מכה באיזור?

הכאב נמצא באמצע הרגל לכיוון האצבעות? אתה מרגיש אותו רק כשאתה דורך? האם הכאב דומה למאין דקירה מהירה? קיבלת מכה באיזור?

בצד שמאל של רגל ימין אבל לא חיצונית אלא יותר פנימי. אני מרגיש אותו מאוד כשאני גורף את הריצפה לכיוון רגל שמאל. שזו תנועה שקורת לי די הרבה באופן טבעי ביום יום. גם שאני נשען על החלק הפנימי של הרגל זה כואב. לא זוכר שקיבלתי מכה. לדעתי העצם שם עברה עומס שהיא המון זמן לא חוותה והיא בטראומה קלה. אם אני דורך באופן טבעי כמעט ואין כאב.

וכן לכיוון האצבעות

בצד שמאל של רגל ימין אבל לא חיצונית אלא יותר פנימי. אני מרגיש אותו מאוד כשאני גורף את הריצפה לכיוון רגל שמאל. שזו תנועה שקורת לי די הרבה באופן טבעי ביום יום. גם שאני נשען על החלק הפנימי של הרגל זה כואב. לא זוכר שקיבלתי מכה. לדעתי העצם שם עברה עומס שהיא המון זמן לא חוותה והיא בטראומה קלה. אם אני דורך באופן טבעי כמעט ואין כאב.
העצבים\גידים ( לא זוכר בדיוק ) משתכשכים אחד בשני.
לך לדרור הוא ישחק לך עם הרגל ימינה שמאלה , למעלה למטה וישים לך פלסטר עם הטייה ימינה ולא יכאב לך יותר גם בגרירה.
אגב, יש לך בית ספר מחר לא?
והנה אחת מיני הסיבות שאתה לא מתקדם 🚬🤪🚬
אגב, כשאתה עושה סקוואט, כואב ?

העצבים\גידים ( לא זוכר בדיוק ) משתכשכים אחד בשני.
לך לדרור הוא ישחק לך עם הרגל ימינה שמאלה , למעלה למטה וישים לך פלסטר עם הטייה ימינה ולא יכאב לך יותר גם בגרירה.
אגב, יש לך בית ספר מחר לא?
והנה אחת מיני הסיבות שאתה לא מתקדם 🚬🤪🚬🚬🤪🚬

ישנתי צהריים ואכלתי בשר ב11 בלילה.
על טעויות משלמים.

אין לי מושג מה דפקת בה כי אני עוקב בסה"כ מהתקופה האחרונה
דווקא עכשיו התחלת להתקדם יפה ברגע שהכנסת את הסקוואט הקל באמצע השבוע
ואז החלטת שלא כי אתה גיבור, ואמרתי שאני מקווה שאני לא אגיד לך "אמרתי לך" עוד שבועיים. אז הנה אני אומר. אמרתי לך.
בנוסף, יהיה לך מאוד קשה לנסח עמדה עם חשיבות כלשהי נגד התוכנית עקב בעיית הלימוד, כשהעובדות בשטח כל כך סותרות את הטענות שלך. יש פשוט יותר מידי אנשים שעשו את זה לבד (או עם ביקורת טכניקה בפורום באינטרנט), שהטענה שלך סתם בעצם אומרת שדעתך בנושא לא נחשבת.
כשיהיו לך טענות מוצקות יהיה על מה לדון. כרגע אתה סתם מתכחש לעובדות. והעובדות הן שהרבה יותר מידי אנשים עשו את זה לפניך ויעשו את זה גם אחריך, וסביר מאוד להניח אגב, שיש לך גנטיקה עדיפה בהרבה על הממוצעת (בלי זה, פחות סביר שהיית כדורסלן ברמה שלך שלפי מיטב הבנתי היא טובה מאוד).

חוץ מזה שבלי קשר, אף אחד לא מונע ממך ללכת למאמן באופן מסודר, שיסגל לך הרגלים טכניים נכונים, יעקוב אחרי ההתקדמות שלך, ולמעשה יעשה מה שמאמנים עושים (לפחות הטובים ביניהם) - מאמנים אנשים.

בכל אופן שיהיה בהצלחה בהמשך

הבנתי שלמדת ממישהו לעשות סקוואט ושלא הצלחת את ss בסבב הראשון שלך. אז אתה בעצם לא שונה כל כך ממני. אני כנראה אצליח אם אמשוך עוד 3 חודשים אבל אין לי 3 חודשים.

מאמן שחצי ליצן לימד אותי...
אמר לא לשבור מקביל וכאלה...
ככה זה היה נראה אחרי שהוא לימד אותי 🤦‍♂️

וגם את זה הם חפרו לי לא להתקדם עכשיו חודשיים ורק ללמוד את התנועה... (זה לא קרה התחלתי להתקדם ישר...)
ככה שלמדתי לבד ומהאינטרנט
את הסבב הקודם הפסקתי בכלל אחוזי שומן.... הוא התקדם מעולה ✌️

חבל דווקא עכשיו.... התחלת להתקדם טוב!!
אז כולה פציעה מסריחה.... תתאמן מה שאתה יכול עד שתחזור לעצמך ותן בראש!🤪

ממתי התחלת להתאמן כוח?
זה תלוי איך אתה מסתכל על זה.
ומה זה קשור ? אני לא אומר שאתה צריך להגיע ל3 פלטות כל כך מהר אני אומר שאין סיבה שתפרוש עכשיו

הבנתי.. קיצר דרור יעשה לך מה שאמרתי ותוך שבוע אתה כמו חדש.
חבל שאני מתגייס עד אז.
חושב שתוכל ללמוד רק מלהתסכל?
מוט ריק כואב?

אתה לא בכיוון אם זה מה שאתה שואל.
תסתכל כאן -
http://www.lbs.co.il/threads/46321/
הסקוואט שלי מצוין עכשיו, פשוט נגמר לי הזמן העצום שאני יכול לתת לתוכנית וצריך לעשות חושבים איך מתקדמים מכאן.

אין לי מושג מה דפקת בה כי אני עוקב בסה"כ מהתקופה האחרונה
דווקא עכשיו התחלת להתקדם יפה ברגע שהכנסת את הסקוואט הקל באמצע השבוע
ואז החלטת שלא כי אתה גיבור, ואמרתי שאני מקווה שאני לא אגיד לך "אמרתי לך" עוד שבועיים. אז הנה אני אומר. אמרתי לך.
בנוסף, יהיה לך מאוד קשה לנסח עמדה עם חשיבות כלשהי נגד התוכנית עקב בעיית הלימוד, כשהעובדות בשטח כל כך סותרות את הטענות שלך. יש פשוט יותר מידי אנשים שעשו את זה לבד (או עם ביקורת טכניקה בפורום באינטרנט), שהטענה שלך סתם בעצם אומרת שדעתך בנושא לא נחשבת.
כשיהיו לך טענות מוצקות יהיה על מה לדון. כרגע אתה סתם מתכחש לעובדות. והעובדות הן שהרבה יותר מידי אנשים עשו את זה לפניך ויעשו את זה גם אחריך, וסביר מאוד להניח אגב, שיש לך גנטיקה עדיפה בהרבה על הממוצעת (בלי זה, פחות סביר שהיית כדורסלן ברמה שלך שלפי מיטב הבנתי היא טובה מאוד).

חוץ מזה שבלי קשר, אף אחד לא מונע ממך ללכת למאמן באופן מסודר, שיסגל לך הרגלים טכניים נכונים, יעקוב אחרי ההתקדמות שלך, ולמעשה יעשה מה שמאמנים עושים (לפחות הטובים ביניהם) - מאמנים אנשים.

בכל אופן שיהיה בהצלחה בהמשך

אם לא שמת לב, עשיתי סקוואט קל בסוף כמו שאמרת אז הטיעון אמרתי לך לא רלוונטי.
מרבית האוכלוסייה ככולה לא הצליחה להשיג מהתוכנית הרבה בפעם הראשונה שעשו אותה ככה שאתה פשוט מתכחש למציאות ולא אני. בסופו של דבר אם בתקופה שבין 12 ל15 חודשים מתחילתה, מצליחים למצות אותה וזה קורה הרבה זה עדיין הרבה פחות מההבטחה שאתה מתקדם מאימון לאימון. כי אם בן אדם יתקדם מאימון לאימון במשך שנה והמון אנשים עשו את התוכנית שנה יהיה לו סקוואט של שיאן עולם והמצב מאוד רחוק מכך וזה רק מוכיח שהתוכנית לא משיגה את מה שהיא מבטיחה. אתה יכול לספר לתלמידים שלך בפורום אימונים שהם יבזבזו את הזמן שלהם בין חצי שנה לשנה ואז יצליחו למצות את התוכנית אבל להגיד שמתאמן מתחיל בלי ידע יתקדם מאימון לאימון לתקופה רציפה זה שקר גס. אתה צודק בכך שהרבה אנשים מיצו התקדמות מדהימה עם התוכנית בזמן קצר אבל וזה אבל גדול מאוד כמעט אף אחד לא עשה את זה בחודשים הראשונים לאימונים. אז בעצם ההתקדמות מאימון לאימון היא פיקציה כי אתה גם שורף המון זמן על ניסיון להתקדם כשהטכניקה לא טובה וזו טעות איומה לטעמי. צריך לעשות לפני התוכנית, תקופת למידת טכניקה כחלק ממשי מהתוכנית עם עקרונות ברורים איך לומדים את התרגילים בזמן כמה שיותר קצר. ללמוד תוך כדי התקדמות זו אחת הטעויות הגדולות של ריפטו.

אין לי גנטיקה עדיפה על הממוצע. למעשה היא מתחת לממוצע. אני פשוט ספורטאי באופיי ומאז שהתחלתי ללכת לא הפסקתי לשחק בשלל ענפי ספורט. ועדיין הייתי אתלט בינוני ביותר בכדורסל לעומת עמיתי לקבוצה שמבלי להתאמן בכלל התגאו בשרירי רגליים ובכלל הרבה יותר מפותחים משלי. ללא ספק יותר קשה לי מלבן אדם הממוצע. הייתי שחקן טוב כי טכנית הייתי אולי המוכשר בארץ אבל אתלטית ופיזית נפלתי מחצי מהקבוצה שלי. בגלל זה חקרתי והגעתי לתוכנית. כדי להפוך לשחקן שלם יותר כי לא ראיתי עתיד כשחקן עם יכולות אתלטיות כמו שהיו לי. הקצבתי לה שנה שלמה ללא אימוני כדורסל כדי לחזור עם סקוואט 4 פלטות ולהראות לכל המלעיזים שאפשר לשפר אתלטיות בצורה ניכרת. אבל עברה שנה ונתתי עוד חצי שנה וגם היא עברה ונגמר הזמן. אני לא יכול להמשיך עם התוכנית יותר אז כן אני מאוכזב שריפטו סיפר לי שאני אתקדם מאימון לאימון כמה חודשים ואעבור את הסקוואט 3 פלטות בקלות אבל הוא לא ציין שזה יקרה אחרי שנתיים עם שני חיטובים באמצע. ואם הוא היה אומר, לא הייתי פועל כמו שפעלתי. נקודה.

רן כהן עקב אחרי באינטרנט מספר חודשים אבל זה פשוט חייב להתקיים פנים אל פנים וללא התקדמות במשקלים. ומה לעשות שאני גר בפריפריה ואין כאן מאמנים רציניים.

מאמן שחצי ליצן לימד אותי...
אמר לא לשבור מקביל וכאלה...
ככה זה היה נראה אחרי שהוא לימד אותי 🤦‍♂️

וגם את זה הם חפרו לי לא להתקדם עכשיו חודשיים ורק ללמוד את התנועה... (זה לא קרה התחלתי להתקדם ישר...)
ככה שלמדתי לבד ומהאינטרנט
את הסבב הקודם הפסקתי בכלל אחוזי שומן.... הוא התקדם מעולה ✌️

חבל דווקא עכשיו.... התחלת להתקדם טוב!!
אז כולה פציעה מסריחה.... תתאמן מה שאתה יכול עד שתחזור לעצמך ותן בראש!🤪

תקרא מה שכתבתי לטל. זה נוגע גם אליך.

זה תלוי איך אתה מסתכל על זה.
ומה זה קשור ? אני לא אומר שאתה צריך להגיע ל3 פלטות כל כך מהר אני אומר שאין סיבה שתפרוש עכשיו

גם אתה. תקרא מה שכתבתי לטל.

נערך לאחרונה:
אתנחם בעובדה שמבחינה שכלית כנראה שיש לי אייקיו כמו לו ולבן דודו יחדיו.

חבר, אולי אתה סופר אינטליגנט, אבל יש לך אופי של ילד בן ארבע. מה פשר היציאה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית