לוג The Original One) Starting Strength) (וכותרות ארוכות מושכות צופים)

ל107 גם אני הגעתי לבד.

עזוב טל, כל משפט שני שלי אתה מוציא מהקשרו. לא רואה טעם בוויכוח הזה יותר.

אתה חוזר כמו תוכי 7 פעמים על אותם דברים. עזוב הבנתי אין טעם לוויכוח.

🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️

למה לי יש גנטיקת פלא ? אתה מוזמן לקרוא בלוג שלי ולראות כמה נלחמתי ואני ממשיך להילחם בכל דבר שאפשר ואני לא מוותר לעצמי עדיין.

למה לי יש גנטיקת פלא ? אתה מוזמן לקרוא בלוג שלי ולראות כמה נלחמתי ואני ממשיך להילחם בכל דבר שאפשר ואני לא מוותר לעצמי עדיין.

אני נלחמתי לא פחות ממך וגם לך לקח מעל שנה למצות את התוכנית אם אני לא טועה אז במה אתה מתגאה בדיוק? אין לי זמן כמוך לסיים אותה, זה כל ההבדל בינינו.

אבשי אני יכול להבטיח לך שנתתי את הנשמה בשביל התוכנית הזו. מזל,גנטיקה ועוד הרבה מרכיבים מנעו ממני להצליח יותר ממך כי עבדתי יותר קשה ממך וכמעט מכל אחד כאן.

״זה הקיץ האחרון שלי אתכם, עם הגשם הראשון אני אעלם״
כזה דרמטי כל הזמן

שמע בנאדם , באמת שמבחינתי הכל פה ברוח טובה ולצחוקים
אבל אתה ממש ייחודי ברמת העליבות שלך , שאתה מסיק מסקנות על האינטליגנציה שלי דרך הפורום
ועוד מנחם את עצמך שאתה חלש כמו *נערך, שפה בוטה* בזה שכביכול אני טיפש
😵

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע בנאדם , באמת שמבחינתי הכל פה ברוח טובה ולצחוקים
אבל אתה ממש ייחודי ברמת העליבות שלך , שאתה מסיק מסקנות על האינטליגנציה שלי דרך הפורום
ועוד מנחם את עצמך שאתה חלש כמו *** שכביכול אני טיפש
😵

זה נאמר בהומור ידידי אבל כן אם הייתי צריך לשער? אתה לא הכי אינטליגנטי. (אני צוחק) (לא ממש)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני נלחמתי לא פחות ממך וגם לך לקח מעל שנה למצות את התוכנית אם אני לא טועה אז במה אתה מתגאה בדיוק? אין לי זמן כמוך לסיים אותה, זה כל ההבדל בינינו.
אני לא מבין אתה חושב שיש לי הרבה זמן ?
בו נעבור על המערכת שלך ועל המערכת שלי ונראה

אני לא מבין אתה חושב שיש לי הרבה זמן ?
בו נעבור על המערכת שלך ועל המערכת שלי ונראה

זמן לאורך, לא לרוחב. אין לי בעיה לפנות זמן לאימון אבל אני צריך לסיים את המסה ממספר סיבות. בחורף הבא אולי אחזור על התוכנית.

קח תדברים בפורפוציות חבר, לאף אחד בחיים לא אכפת כמה פלטות יש לך...
אז אתה לא תהיה הכדורסלן הכי חזק בישראל, So What?

כבנאדם בעל חשיבה עצמאית וביקורתית, פאן אחד של התוכנית SS מאד מפריע לי:
ההנחה שכל אדם יכול להפוך לסופרמן ב3 חודשים בתנאי שיעמוד בתובעניות של התוכנית (גם כן תובענית - "גלון חלב ביום?!! בואנה עחי אתה מט!רף איך אפשר?!")

המציאות מלמדת אותנו שבכל תחום הטובים ביותר הם אלה שלרוב מצליחים. גם בתחום הכח הדבר זהה, פשוט אלה שלא מספיק טובים: או שכבר פרשו מהתחום או שמפחדים להודות שהם מהווים חלק בסטטיסטיקה הממוצעת-נמוכה בתחום.

איך שאני רואה את זה, אין מטרה לגיבוב הודעות שנוצר פה.
אם נהנת מהתחום (ואני יוצא מנקודת הנחה שלא סבלת שנה סתם) ואתה מעוניין להמשיך לעסוק בו, לפורום לא יזיק אדם עם ידע ואינטלגנציה כמו שלך. מה גם שSS זה עדיין לא סוף התהליך, אתה עדיין יכול להוסיף משקל על המוט.
או
להחליט שזה לא בשבילך או שאתה מפחד להיות ל!זר.

בכל דרך שתבחר, זה תחום שבאמת אין סיבה לעשות אותו, לכן אין משמעות למה שתחליט.

מעניין לראות שכל אחד כאן מנסה להלביש את הסיפור האישי שלו על היסטוריית האימונים שלי.
נתתי המון מידע על עצמי ועדיין יש כאן מקבץ לא קטן של תגובות/שאלות/הערות לא רלוונטיות בעליל.
למעשה, כמעט אף אחד כאן לא קורא נכון את התמונה המלאה ונוצר כאן מבול אדיר של ספאם (לא לאתר, לי אישית). אז חדל אש חברים. אם מישהו רוצה להציע הצעה שתתרום לי באיזשהו אופן ולא בכדי לאסוף לייקים, עליו לקרוא את כל התגובות שלי בדפים האחרונים.

ואני מדבר בעיקר @BreakingBadSuck - ניסחת תגובה מרתקת שנחמד לקרוא ואפילו קיבלת מוניטין ממני אבל שום דבר בה לא רלוונטי אלי ואין כאן הכרה במטרותי וברצונותי.
לאף אחד לא אכפת? לי אכפת!
תחום הכוח? רק אמצעי, לא תחום!
אין סיבה לעשות אותו? בחייאת גבר, קראת משהו ממה שכתבתי? 15.11.13

Bench press 85kg PR 5x3
72.5 9x1
Wide pull up 20 in 4 sets
Tricep extension 20kg 10x2
Bicep 20kg 10x2
Sit up 20x3
Super set squat one leg and twins

שמע, מיצינו את העניין, חאלס.
מאחל לך כל טוב והצלחה בדרך שתבחר.
יום טוב, בי.

מעניין לראות שכל אחד כאן מנסה להלביש את הסיפור האישי שלו על היסטוריית האימונים שלי.
נתתי המון מידע על עצמי ועדיין יש כאן מקבץ לא קטן של תגובות/שאלות/הערות לא רלוונטיות בעליל.
למעשה, כמעט אף אחד כאן לא קורא נכון את התמונה המלאה ונוצר כאן מבול אדיר של ספאם (לא לאתר, לי אישית). אז חדל אש חברים. אם מישהו רוצה להציע הצעה שתתרום לי באיזשהו אופן ולא בכדי לאסוף לייקים, עליו לקרוא את כל התגובות שלי בדפים האחרונים.

ואני מדבר בעיקר @BreakingBadSuck - ניסחת תגובה מרתקת שנחמד לקרוא ואפילו קיבלת מוניטין ממני אבל שום דבר בה לא רלוונטי אלי ואין כאן הכרה במטרותי וברצונותי.
לאף אחד לא אכפת? לי אכפת!
תחום הכוח? רק אמצעי, לא תחום!
אין סיבה לעשות אותו? בחייאת גבר, קראת משהו ממה שכתבתי? 15.11.13

Bench press 85kg PR 5x3
72.5 9x1
Bicep 20kg 10x2
Sit up 20x3
סחתיין על הPR בבנצ

Bench press 85kg PR 5x3
72.5 9x1
Bicep 20kg 10x2
Sit up 20x3
רגע, אז כרגע הרעיון הוא לזנוח את SS כי היא לא מחזקת, ולעשות אימונים כאלה?

זה מתכון לכישלון. בעצם, לא, זה מתכון ללתת לספורט לברור אותך על פי הקריטריונים שהרוב נבררים על פיהם - מי יותר מוכשר, גבוה וחזק באופן טבעי.
אתה לא מוסיף למשוואה "מי מתאמן יותר נכון", ככה שאולי גם תגיע לNBA אם יש לך את הכישרון והגנטיקה הקיצוניים שיש לאחד ממיליארד, אבל אם הגנטיקה שלך קצת מתחת לזה - לא משנה מה, לא תהיה שם ככה.

זה מתכון לכישלון. בעצם, לא, זה מתכון ללתת לספורט לברור אותך על פי הקריטריונים שהרוב נבררים על פיהם - מי יותר מוכשר, גבוה וחזק באופן טבעי.
אתה לא מוסיף למשוואה "מי מתאמן יותר נכון", ככה שאולי גם תגיע לNBA אם יש לך את הכישרון והגנטיקה הקיצוניים שיש לאחד ממיליארד, אבל אם הגנטיקה שלך קצת מתחת לזה - לא משנה מה, לא תהיה שם ככה.

תשחרר ממנו, ניכר שלא מעניינות אותו העובדות אלא מה יותר כיף, אי אפשר להאשים אותו על זה..

נערך לאחרונה:

אני באמת אוהב את הראש שלך בן אדם!

אבל לא, אני מתאמן ככה כי אני לא יכול לעשות סקוואט דדליפט פאוורקלין ופרס כי אני פצוע ברגל.
את SS אני כן יזנח כנראה כי אני חייב לעבור לחיטוב אבל כשהרגל תבריא (אני מעריך עוד שבועיים לערך) אני אעשה SS בחיטוב עד שאני אתקע ואעבור ללינארית. את המיצוי האמיתי של התוכנית אני לא אשיג בחצי שנה הקרובה אבל אני לא מוותר עליה. אשמח אם תעזור לי לתכנן את האימונים כשאני אבריא ואני תמיד שמח לשמוע מה שיש לך להגיד.

כן, כי להמשיך להשמין לנצח ולהתקע על סקוואט של 110 זה ממש להיות ריפטואיסט.
כל הריפטואיסטים חלשים, זה לא שהרוב המוחץ של אלה שמתאמנים כמה שנים (מהצעירים, לא אלה שהתחילו בגיל 65) שופפים 200 קילו. ממש לא 🤦‍♂️

זה לא קשור למשקל שהוא מרים. אני לתומי חשבתי שכשנתקעים במשקלים, התרופה של הריפטואיסטים היא לאכול:
http://www.lbs.co.il/threads/38056/

ושזה לא משנה בכלל אם אני עולה בשריר או בשומן, אני מתחזק, כי הרי שומנים מניעים מפרקים ו/או מביאים לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות 🤦‍♂️:
http://www.lbs.co.il/threads/38056/page-8#post-489206
http://www.lbs.co.il/threads/37492/page-2#post-481337

אני אומר שקודם כל אין עם זה בעייה - כי גם עלייה בשומן מסייעת להרים יותר משקל.

זה לא קשור למשקל שהוא מרים. אני לתומי חשבתי שכשנתקעים במשקלים, התרופה של הריפטואיסטים היא לאכול:
http://www.lbs.co.il/threads/38056/

ושזה לא משנה בכלל אם אני עולה בשריר או בשומן, אני מתחזק, כי הרי שומנים מניעים מפרקים ו/או מביאים לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות 🤦‍♂️:
http://www.lbs.co.il/threads/38056/page-8#post-489206
http://www.lbs.co.il/threads/37492/page-2#post-481337
לא שיש לי כוח להכנס לזה שוב,
אבל אני לא יודע מה איתך - כשאני מוריד 5 ס"מ מהמרחק שאני צריך להרים, נראה לי שהבנץ' שלי יהיה כבד יותר. אבל זה רק ניחוש מושכל.

ולא הבנתי, אז ריפטואיסטים נתקעים על 110 בסקוואט? מישהו לא קורא את המפה נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית