כבר 4 חודשים עם אותו משקל

אין סקוואט, אין דדליפט, אין פרס, אין מקבילים, אין מתח, אין חתירה, יש פטישים ותאומים.

מי הרכיב את התוכנית?

• פותח/ת השרשור
סקווט דדליפט ומתח אמת אין
מתח - אולי יש את ההורדה של מוט לחזה (זה עובד כמו מתח רק במשקל נמוך מהגוף ובמכשיר ייעודי)
פרס - יש לרגלים ולחזה. זה לחיצות חזה ב-A ולחיצות רגליים במכונה בB
מקבילים - יש
חתירה יש - זה הפולי תחתון עם מוט (במקום ה-V )

ומי שהרכיב זה מדריך בחד"כ.

סקווט דדליפט ומתח אמת אין
מתח - אולי יש את ההורדה של מוט לחזה (זה עובד כמו מתח רק במשקל נמוך מהגוף ובמכשיר ייעודי)
פרס - יש לרגלים ולחזה. זה לחיצות חזה ב-A ולחיצות רגליים במכונה בB
מקבילים - יש
חתירה יש - זה הפולי תחתון עם מוט (במקום ה-V )

ומי שהרכיב זה מדריך בחד"כ.

לגבי המקבילים צודק - פשוט יש שם לך כל כך הרבה תרגילים שלא שמתי לב.
פרס = לחיצת כתפיים בעמידה כנגד מוט, AKA overhead shoulder press, ואין לך את זה
חתירה = חתירה חופשית כנגד מוט (טוב, גם דאמבלים הולך), ואין לך את זה.

הייתי קורא קצת בפורטל שלנו, התוכנית לא טובה (אפילו בלי לדעת כמה חזרות/סטים אתה עושה ואיך אתה מתקדם מאימון לאימון או משבוע לשבוע).

• פותח/ת השרשור
לגבי המקבילים צודק - פשוט יש שם לך כל כך הרבה תרגילים שלא שמתי לב.
פרס = לחיצת כתפיים בעמידה כנגד מוט, AKA overhead shoulder press, ואין לך את זה
חתירה = חתירה חופשית כנגד מוט (טוב, גם דאמבלים הולך), ואין לך את זה.

הייתי קורא קצת בפורטל שלנו, התוכנית לא טובה (אפילו בלי לדעת כמה חזרות/סטים אתה עושה ואיך אתה מתקדם מאימון לאימון או משבוע לשבוע).

אם הייתי הולך עכשיו על ניפוח (לפני החיטוב) על איזו תוכנית בסגנון AB הייתה ממליץ לי ללכת?

אם הייתי הולך עכשיו על ניפוח (לפני החיטוב) על איזו תוכנית בסגנון AB הייתה ממליץ לי ללכת?

הייתי ממליץ לך לבנות בסיס של כוח לפני שאתה מתחיל לפצל ולבודד - כמובן ש-SS אידאלית אבל יש לי הרגשה שאתה לא רוצה לעשות אותה, לינארית/טקסס גם הולך.
אם אתה בכלל לא רוצה כוח, פשוט תיקח את אחת מתוכניות הAB שיש בפורטל ותתמקד בתרגילי הבסיס ובהעלאת משקלי עבודה לאורך זמן. קח בחשבון שאתה לא מי יודע מה "תתנפח" אם משקלי העבודה שלך יהיו 70 ק"ג סקוואט ו65 ק"ג בנץ'.
פיתוח גוף/כוח זו עבודה שלוקחת זמן, לא משהו שאתה משיג תוך חודשיים.

• פותח/ת השרשור
ברור אחי, למזלי אני כנראה אופיע רק בעונת הרחצה הבאה.
כרגע, מה שהכי חשוב לי זה שזה לנפח שרירים, ולכן התאמתי תוכנית כושר לפיתוח שרירים בלי אירובי.
השאלה עכשיו, האם למשקלים יש אלמנט חזק בניפוח? כאילו חייב להעלות בתדירות גבוהה או שפשוט אפשר לקחת משקל ראשוני ולהתקדם איתו לאט לאט עפ"י היכולת?
אגב, בתוכנית החדשה יש פרסים,דדליפט,מתח, חתירה אך אין סקווט, זה כזה חשוב הס'ווט או שפשוט אפשר לעשות לחיצת רגלים במכונה וזה גם יעבוד?

ברור אחי, למזלי אני כנראה אופיע רק בעונת הרחצה הבאה.
כרגע, מה שהכי חשוב לי זה שזה לנפח שרירים, ולכן התאמתי תוכנית כושר לפיתוח שרירים בלי אירובי.
השאלה עכשיו, האם למשקלים יש אלמנט חזק בניפוח? כאילו חייב להעלות בתדירות גבוהה או שפשוט אפשר לקחת משקל ראשוני ולהתקדם איתו לאט לאט עפ"י היכולת?
אגב, בתוכנית החדשה יש פרסים,דדליפט,מתח, חתירה אך אין סקווט, זה כזה חשוב הס'ווט או שפשוט אפשר לעשות לחיצת רגלים במכונה וזה גם יעבוד?

כן, משקלי העבודה חשובים למתאמן טבעי, במיוחד כשאתה מתאמן מתחיל ואתה יכול לעלות אותם קיצונית תוך מס' חודשים של עבודה.
אני לא אומר לך שחייבים לעשות סקוואט בשביל רגליים גדולות, אבל אלא אם כן יש לך בעיה בריאותית כלשהיא שמונעת ממך מלעשות את התרגיל הבסיסי ביותר שקיים בחדר כושר (=יש לך בעיה גם לשבת על אסלה בכוחות עצמך) - אתה חייב לעשות אותו.

Back
למעלה תחתית