עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרדת עוד 5 קג לכל היותרכמה עוד לרדת?
ייעוץ ומעקב חודשי, במקומות אחרים תקבל תפריט ותוכנית ב150+ שח ומפגש אחד שאחריו תצטרך לשלם אותו מחיר עבור מפגש נוסףלא לצערי לא. המאמן בגרייט שייפ נתן לי פול באדי. אני עושה רק פרפר עם משקולו.
שיחה עם משה עולה 300 שקל ומעלה!!!!!! טוב שלא אני לא ביל גייטס
אני הייתי בהתחלה 25.5 אני נרשמתי ב31.3 והתחלתי להתאמן אחרי תוכנית אימון רק ב13.4 אחרי שהמאמן עשה לי תוכנית אימון
ועכשיו אני 21.7 ? אני ירדתי גם במשקל הייתי 74 וירדתי ל63.
אני מתלבט..... חבר שלי אמר לי צלם את עצמך אבל צילמתי רק אחרי חודש וחצי
לא הבנתי כלום.אני הייתי בהתחלה 25.5 אני נרשמתי ב31.3 והתחלתי להתאמן אחרי תוכנית אימון רק ב13.4 אחרי שהמאמן עשה לי תוכנית אימון
ועכשיו אני 21.7 ? אני ירדתי גם במשקל הייתי 74 וירדתי ל63.
אני מתלבט..... חבר שלי אמר לי צלם את עצמך אבל צילמתי רק אחרי חודש וחצי
הבעיה היא בוודאות בתוכנית האימון. ותפריט התזונה שלך יהיה מעניין גם.
תעלה לכאן את כל הנתונים וננסה לעזור.
במידה ותרצה להרשם לייעוץ אישי באתר מדובר על מעקב יומי צמוד שיעלה לחודש כמעט מחיר של מפגש אישי עם כל דיאטן / תזונאי כזה או אחר.
עושה רושם שאתה לא ממש לוקח את האורח חיים הזה ברצינות. אתה רוצה לעשות שינוי אבל לא מתמיד.
מצד אחד אתה לא מתאמן כ"כ טוב ואני מניח שגם לא אוכל בהתאם אבל אתה מבואס שאתה לא רואה תוצאות ?
אל תיקח ברצינות שום מודד אחוז שומן בין אם הוא אלקטרוני, דיגיטלי או ידני. רובם לא מדויקים בכלל.
כמו שכבר אמרתי - תרשום את תוכנית האימונים שקיבלת מאותו מאמן וננסה לעזור.
גם מדידה ידנית לא שווה הרבהאני מבטיח לך אחי שאני נותן את חיי ואני הולך ויש לי בגרויות ומתכונות ואני לא מוותר על זה בכלל ואם אני לא אלך אני ארגיש עם עצמי חרא אחושרמוטה
אני עוד מעט אכתוב מה יש לי בפול באדי ואם התוכנית שהיית ההייתה טובה