הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני קצת מתייאש... אני כבר 3 חודשים בחיטוב / מסה.

Aviv1100

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם
ב31 למרץ נרשמתי למכון כושר כדי לעשות את שינויי חיי.
אני קצת מתקשה ואני לא התייעצתי אם אף אחד מלבד חברי שעבר את התהליך הזה.
לאיזה בעל מקצוע אני פונה לשם עזרה בנושא הזה?
תמונה עדכנית של הבטן.
אני הייתי 74 קילו וירדתי ל63 קילו. 171 סמ".
לרדת עוד במשקל? מה לעשות?
לכידה.PNG
לכידה.PNG

מה לעשות?

כמה עוד לרדת?
לרדת עוד 5 קג לכל היותר
אם אחרי זה אתה לא רואה שינוי לטובה במבנה גוף אז הפתרון כנראה יהיה לעשות מסה ולאזן את המראה עם מסת שריר שתשאר איתך אחרי החיטוב הבא

אם אתה מרגיש שאתה צריך ייעוץ מקצועי ממליץ לך להשקיע ביעוץ אצל משה פה באתר

שאלה אחת : אתה בכלל עושה אימון משקולות ? כי מהמעט שעוד אפשר לראות מהתמונות זה ממש לא נראה ככה...

• פותח/ת השרשור
לא לצערי לא. המאמן בגרייט שייפ נתן לי פול באדי. אני עושה רק פרפר עם משקולו.
שיחה עם משה עולה 300 שקל ומעלה!!!!!! טוב שלא אני לא ביל גייטס

תעלה את תכנית האימונים המלאה שלך ונשתדל לעזור ולתקן כי ממה שאתה מספר אתה בהחלט יכול לזרוק את התכנית הזאת לים

לא לצערי לא. המאמן בגרייט שייפ נתן לי פול באדי. אני עושה רק פרפר עם משקולו.
שיחה עם משה עולה 300 שקל ומעלה!!!!!! טוב שלא אני לא ביל גייטס
ייעוץ ומעקב חודשי, במקומות אחרים תקבל תפריט ותוכנית ב150+ שח ומפגש אחד שאחריו תצטרך לשלם אותו מחיר עבור מפגש נוסף

בכל מקרה אתה יכול להעזר בפורום פשוט במקום לשלם

הבעיה היא בוודאות בתוכנית האימון. ותפריט התזונה שלך יהיה מעניין גם.

תעלה לכאן את כל הנתונים וננסה לעזור.

במידה ותרצה להרשם לייעוץ אישי באתר מדובר על מעקב יומי צמוד שיעלה לחודש כמעט מחיר של מפגש אישי עם כל דיאטן / תזונאי כזה או אחר.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בהתחלה 25.5 אני נרשמתי ב31.3 והתחלתי להתאמן אחרי תוכנית אימון רק ב13.4 אחרי שהמאמן עשה לי תוכנית אימון
ועכשיו אני 21.7 ? אני ירדתי גם במשקל הייתי 74 וירדתי ל63.
אני מתלבט..... חבר שלי אמר לי צלם את עצמך אבל צילמתי רק אחרי חודש וחצי

אני הייתי בהתחלה 25.5 אני נרשמתי ב31.3 והתחלתי להתאמן אחרי תוכנית אימון רק ב13.4 אחרי שהמאמן עשה לי תוכנית אימון

אפשר להיות יותר מובן ?

לא הבנתי כלום.

תענה בבקשה על השאלות מלמעלה:

הבעיה היא בוודאות בתוכנית האימון. ותפריט התזונה שלך יהיה מעניין גם.

תעלה לכאן את כל הנתונים וננסה לעזור.

במידה ותרצה להרשם לייעוץ אישי באתר מדובר על מעקב יומי צמוד שיעלה לחודש כמעט מחיר של מפגש אישי עם כל דיאטן / תזונאי כזה או אחר.

• פותח/ת השרשור
תקשיב
ב13.4 אחרי 13 ימים היה לי תוכנית אימון מסודרת שהמאמן נתן לי. כל ה13 יום האלה הלכתי אולי פעם בשבוע עם חבר שלי והתאמנו ביחד. לא משהו רציני.
ב13.4 המאמן שקל אותי בדק לי אחוזי שומן וזה מה שהיה-אחוזי שומן 25.5, משקל 74.4 גובה 170.
היום ב17.6 אחרי חודשיים וקצת אני היום 21.7אחוזי שומן אחרי בדיקה ידנית עם מטר משקל 63.8.
בקיצור זה הגיוני? ואני מחליף תוכנית שבוע הבא. עד עכשיו הייתי בפול באדי.

נ.ב במכון מלפני שבוע וחצי ביקשתי מהמאמן שיבדוק לי אחוזי שומן ויצא במשקל הזה שעומדים עליו 16.6 אחוזי שומן.
המאמן אמר שזה הגיוני אבל חברים וכמובן אני אמרנו שזה לא הגיוני.

אין יותר מדי חשיבות למשקלי אחוז שומן האלה, בטח לא כשעוברים ממשקל למשקל אחר, בימים שונים ובשעות שונות.

• פותח/ת השרשור
אז אני בדקתי ידנית

עושה רושם שאתה לא ממש לוקח את האורח חיים הזה ברצינות. אתה רוצה לעשות שינוי אבל לא מתמיד.

מצד אחד אתה לא מתאמן כ"כ טוב ואני מניח שגם לא אוכל בהתאם אבל אתה מבואס שאתה לא רואה תוצאות ?

אל תיקח ברצינות שום מודד אחוז שומן בין אם הוא אלקטרוני, דיגיטלי או ידני. רובם לא מדויקים בכלל.

כמו שכבר אמרתי - תרשום את תוכנית האימונים שקיבלת מאותו מאמן וננסה לעזור.

• פותח/ת השרשור
עושה רושם שאתה לא ממש לוקח את האורח חיים הזה ברצינות. אתה רוצה לעשות שינוי אבל לא מתמיד.

מצד אחד אתה לא מתאמן כ"כ טוב ואני מניח שגם לא אוכל בהתאם אבל אתה מבואס שאתה לא רואה תוצאות ?

אל תיקח ברצינות שום מודד אחוז שומן בין אם הוא אלקטרוני, דיגיטלי או ידני. רובם לא מדויקים בכלל.

כמו שכבר אמרתי - תרשום את תוכנית האימונים שקיבלת מאותו מאמן וננסה לעזור.

אני מבטיח לך אחי שאני נותן את חיי ואני הולך ויש לי בגרויות ומתכונות ואני לא מוותר על זה בכלל ואם אני לא אלך אני ארגיש עם עצמי חרא אחושרמוטה
אני עוד מעט אכתוב מה יש לי בפול באדי ואם התוכנית שהיית ההייתה טובה

אני מבטיח לך אחי שאני נותן את חיי ואני הולך ויש לי בגרויות ומתכונות ואני לא מוותר על זה בכלל ואם אני לא אלך אני ארגיש עם עצמי חרא אחושרמוטה
אני עוד מעט אכתוב מה יש לי בפול באדי ואם התוכנית שהיית ההייתה טובה
גם מדידה ידנית לא שווה הרבה

זה שאתה הולך הרבה לא אומר שאתה עושה דברים נכון.

תרשום בבקשה את התפריט שלך ואת התוכנית אימון ורק אח"כ נוכל להתקדם

Back
למעלה תחתית