הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל אחד יכול לגדול? - מיואש!

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
ני בן 19.5, שוקל בערך 90 על גובה 180..
גם כשהייתי יותר רזה (השיא שלי היה 70 על 180) , הגוף שלי מוזר... הידיים שלי קטנות בטירוף יחסית לגוף שלי,
הגב שלי גודל מהר, הידיים תמיד נתקעות (גם אם אני לא עובד עליהן וגם אם כן),
אני חושב שפשוט נדפקתי עם מבנה גוף בעייתי.. יש לי ידיים רזות וארוכות, אבל השומן שלי דיי מתאסף באיזור הירכיים-אגן-בטן, ורגליים גדולות.. כמו כוסית חחח,
ואני דיי רחב בכתפיים/גב עליון.. מניח שאני מן שילוב של אקטומורופ ואנדומורפ

בתקופה שהתאמנתי רציני גדלתי בעיקר בגב ובטרפזים, אבל הידיים שלי תמיד היו בפיגור רציני.. הכתפיים טיפה גדלו אבל גם בקושי
וכן - עשיתי תרגילים מורכבים - דדליפט, פרס, וקצת סקוואטים.. בעיקר דדליפט (כל אימון כמעט) ולחיצת כתפיים

אני מנסה לחינם? יכול להיות שאני פשוט לא יכול לגדול?

ולגבי החיטוב, גם כששקלתי 70 על גובה 180 הייתי רזה אבל עדיין היו לי שומנים במותניים, שניצלים כאלה.. כמה אני אמור בשביל להיות מחוטב? לשקול 60? =.= 70 זה אמור להיות משקל נורמלי יחסית לגובה!

זה הגב שלי בתקופת שיא שהתאמנתי (שגם לא הייתה יותר ארוכה מ3 חודשים.. התייאשתי בגלל הידיים),
biuz.png

4ca9.png

שמן , אני יודע.. זה רק בשביל שתבינו את הפער בין הגב לפאקינג ידיים שלי..

תודה

אין פה שום פער הידים פורפרציונליות לגוף פשוט אין שמה הצטברות של שומן כמו שיש לך בגב או ברגלים בגלל זה יש לך השליה כאילו הם יותר גדולים, תעשה חיטוב לאיזור 10 אחוז תראה שאין הרבה הבדלים.
ולגבי לגדול זה תזונה ואימונים וזה תורה שלמה.. עדיף שתתחיל לקרוא קצת מהנעוצים תקבל קצת ידע בסיסי ותשאל שאלות אם יש לך.
יכול לגדול אתה יכול.. אבל לא בלי לדעת מה אתה עושה..

• פותח/ת השרשור
אין פה שום פער הידים פורפרציונליות לגוף פשוט אין שמה הצטברות של שומן כמו שיש לך בגב או ברגלים בגלל זה יש לך השליה כאילו הם יותר גדולים, תעשה חיטוב לאיזור 10 אחוז תראה שאין הרבה הבדלים.
ולגבי לגדול זה תזונה ואימונים וזה תורה שלמה.. עדיף שתתחיל לקרוא קצת מהנעוצים תקבל קצת ידע בסיסי ותשאל שאלות אם יש לך.
יכול לגדול אתה יכול.. אבל לא בלי לדעת מה אתה עושה..
ירידה ל10% תקח לי בסביבות השנה, לא? אני יותר מ20% נראה לי.. אני אראה ממש שחיף מגעיל, לא?

תקופת שיא שהתאמנתי (שגם לא הייתה יותר ארוכה מ3 חודשים.. התייאשתי

כן, עם כזאת גישה אתה אבוד. אנשים מתחילים להראות טוב אחרי שנה של אימונים לפחות.
לגבי השומן תשנה את התזונה שלך, תקרא על AD ודיאטות דלות פחמימה

אתה באחוז שומן מאוד גבוה, גם בגב אין מאסה רצינית אתה פשוט רחב(מבנה עצמות)
בייתי ממליץ לעשות חיטוב של 15 קילו ולהתחיל מאסה איטית אם יש לך נטיה להשמנה, של תכנית שכוללת את התרגילים הקלאסיים

בקשר לשומן- גם ילדים ששוקלים 57 קילו יכולים להיות עם שומן במותניים, הכל פונקציה של כמה שריר יש לך ואיך המבנה גוף

• פותח/ת השרשור
כן, עם כזאת גישה אתה אבוד. אנשים מתחילים להראות טוב אחרי שנה של אימונים לפחות.
לגבי השומן תשנה את התזונה שלך, תקרא על AD ודיאטות דלות פחמימה
תודה על העזרה, ממליץ על חיטוב עם משקולות? וכמה זמן בערך יקח לי?
מהיכרות עם הגוף שלי אני יורד 5 6 קילו בחודש בדיאטה מתונה בלי הרבה ספורט

אתה באחוז שומן מאוד גבוה, גם בגב אין מאסה רצינית אתה פשוט רחב(מבנה עצמות)
בייתי ממליץ לעשות חיטוב של 15 קילו ולהתחיל מאסה איטית אם יש לך נטיה להשמנה, של תכנית שכוללת את התרגילים הקלאסיים

בקשר לשומן- גם ילדים ששוקלים 57 קילו יכולים להיות עם שומן במותניים, הכל פונקציה של כמה שריר יש לך ואיך המבנה גוף
תודה על התגובה,
אתה ממליץ חיטוב עם משקולות?
יועילו המשקולות עם ה0% שריר שלי?

אם השומן מפריע לך רד לחיטוב, שבועיים נטרלי ואז תתחיל להוריד פחמימות. אם אתה יכול לרדת 5-6 קילו בחודש אני מאמין שחודשיים-3 יספיקו לך.

ברור שכדאי לשלב אימונים עם משקל בחיטוב. אבל זה יכול להיות בעייתי כי אנחנו לא יודעים מה הרמה שלך ולהתחיל SS בחיטוב לא ילך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם השומן מפריע לך רד לחיטוב, שבועיים נטרלי ואז תתחיל להוריד פחמימות. אם אתה יכול לרדת 5-6 קילו בחודש אני מאמין שחודשיים-3 יספיקו לך.

ברור שכדאי לשלב אימונים עם משקל בחיטוב. אבל זה יכול להיות בעייתי כי אנחנו לא יודעים מה הרמה שלך ולהתחיל SS בחיטוב לא ילך.
חחח למי לא מפריע שומן כזה..
מבחינת טכניקה - יודע לעשות סקוואט, דדליפט, בנצ׳ פרס ופרס.. מתח לא מצליח אחד אפילו, ופאוור קלין לא יודע (ומפחד לנסות גם)

תודה על התגובה,
אתה ממליץ חיטוב עם משקולות?
יועילו המשקולות עם ה0% שריר שלי?

אימוני משקולות וחיזוק שרירים יעילים תמיד, בחיטוב במאסה, זה חלק אינטגרלי מהאימונים בכל תקופה

• פותח/ת השרשור
אימוני משקולות וחיזוק שרירים יעילים תמיד, בחיטוב במאסה, זה חלק אינטגרלי מהאימונים בכל תקופה
יש סיכוי בתור מתאמן מתחיל עם 0% שריר לגדילה קטנה בשריר במהלך תקופת חיטוב?

אם אתה מתחיל , שכיח שבתור התחלה תהיה צבירה של שריר אז אני מאמין שכן אתה תתחזק תוך כדי החיטוב ( ניסיון עצמי).
ואם אתה לא מתחיל אז אני לא חושב שבכלל תתחזק אלא רק תשמור על השריר שהשגת עד עכשיו , אתה מעדיף לשרוף כמה שיותר שומן ועל הדרך גם שריר ושאתה מסיים אתה מתחיל הכול מחדש (מאסה) או שפשוט תעשה חיטוב ותשמור על המסת שריר שיש לך ואז תגיע לרמת אחוז שומן רצויה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחיל , שכיח שבתור התחלה תהיה צבירה של שריר אז אני מאמין שכן אתה תתחזק תוך כדי החיטוב ( ניסיון עצמי).
ואם אתה לא מתחיל אז אני לא חושב שבכלל תתחזק אלא רק תשמור על השריר שהשגת עד עכשיו , אתה מעדיף לשרוף כמה שיותר שומן ועל הדרך גם שריר ושאתה מסיים אתה מתחיל הכול מחדש (מאסה) או שפשוט תעשה חיטוב ותשמור על המסת שריר שיש לך ואז תגיע לרמת אחוז שומן רצויה.
מעדיף את האפשרות של לשרוף שומן ושריר ולהתחיל מהתחלה הכל.. גם ככה יש בקושי שריר לשמור עליו, ואני רוצה להיות הרבה יותר גדול ממה שאני עכשיו חח.. אני בגובה 180, המטרה שלי היא 13%-12 שומן על 85-87 קילו ככה אני מאמין.. גוף של מתאגרף פחות או יותר חח, אני לא אוהב כ"כ אחוז שומן נמוך מאוד

במתאמנים מתחילים("0 אחוז שריר") קורים הרבה דברים ייחודיים אז כן יש סיכוי במידה ותאכל מספיק לא תהיה בגרעון מוגזם

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, שבוע הבא אני נרשם לחדכ מטורף (בריזה בחולון אם מישהו מכיר) עם בריכה, הפעם מקווה לא להתייאש! זה מנוי ל20 חודשים ואני מאמין שאפשר לעשות שינוי רציני בתקופת זמן הזאת..

ב20 חודשים אפשר לעבור מהפך טוטאלי בגוף, תעזר באתר ובפורומים כשתתחיל, יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
ב20 חודשים אפשר לעבור מהפך טוטאלי בגוף, תעזר באתר ובפורומים כשתתחיל, יהיה בסדר
תודה, וד"א - זה שיש לי נטיה להשמנה אומר שיהיה לי יותר קל להשיג מסת שריר?

כן, יהיה לך יותר קל לעלות במשקל ולאכול יותר.

תודה, וד"א - זה שיש לי נטיה להשמנה אומר שיהיה לי יותר קל להשיג מסת שריר?

כנראה שכן אבל אל תתעסק בקל\קשה, תעשה מה שצריך לעשות כמו שצריך ותצליח!

Back
למעלה תחתית