הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיואש מהמסה

raindrop

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
בן 17 מתאמן בSS כבר חודשיים וחצי (התאמנתי בעבר אבל הפסקתי) ושבועות האחרונים אני לא מצליח לעלות במשקל.

התחלתי במשקל 54 ועם 2400 קלוריות ביום, עליתי ל57 נתקעתי במשקל והעלתי את הקלוריות ל2700.

לפני שלושה שבועות נתקעתי שוב הפעם במשקל 59 והעלתי את הקלוריות 3200 ואחרי שבוע עליתי רק קילו אחד שאני כמעט בטוח שרובו אם לא כולו הוא נוזלים וזהו מאז לא עליתי יותר.

אלה הנתונים שלי צירפתי גם משקלים אם זה איכשהו יעזור
משקל 60
גובה 1.67
דדליפט 115X5
סקוואט 100X5
בנץ 62.5X5
פרס 40X5
ומתח בנות עם 17.5 קילו

אני לא מפספס ארוחות וכל יום מכניס 3200 קלוריות ועדיין לא עולה במשקל קראתי פה בפורום שאין כזה הבדל בין אנשים עם חילוף חומרים מהיר לבין אנשים עם חילוף חומרים נמוך אז מה יכול להסביר את זה שאני אוכל לכאורה 1300 קלוריות מעל הניטרלי שלי ועדין לא עולה במשקל.

חשבתי שיש לי בעיה רפואית ועשיתי בדיקות ובינתיים הכל תקין (עדיין לא סיימתי עם הכל)

אז אם למישהו יש מושג מה קורה פה אשמח אם הוא יגיב וישתף

נ.ב תחסכו ממני תגובות כמו אתה לא אוכל את כל זה/המשקל שלך שבור ותאמינו שגם לי זה ממש מוזר ולא הגיוני

@yogevnn
@kotzer
@hanan
@SmokingSnake
@yujinius
אשמח אם תביעו את דעתכם

בן 17 מתאמן בSS כבר חודשיים וחצי (התאמנתי בעבר אבל הפסקתי) ושבועות האחרונים אני לא מצליח לעלות במשקל.

התחלתי במשקל 54 ועם 2400 קלוריות ביום, עליתי ל57 נתקעתי במשקל והעלתי את הקלוריות ל2700.

לפני שלושה שבועות נתקעתי שוב הפעם במשקל 59 והעלתי את הקלוריות 3200 ואחרי שבוע עליתי רק קילו אחד שאני כמעט בטוח שרובו אם לא כולו הוא נוזלים וזהו מאז לא עליתי יותר.

משקל 60
גובה 1.67
דדליפט 115X5
סקוואט 100X5
בנץ 62.5X5
פרס 40X5
ומתח בנות עם 17.5 קילו

אני לא מפספס ארוחות וכל יום מכניס 3200 קלוריות ועדיין לא עולה במשקל קראתי פה בפורום שאין כזה הבדל בין אנשים עם חילוף חומרים מהיר לבין אנשים עם חילוף חומרים נמוך אז מה יכול להסביר את זה שאני אוכל לכאורה 1300 קלוריות מעל הניטרלי שלי ועדין לא עולה במשקל.

חשבתי שיש לי בעיה רפואית ועשיתי בדיקות ובינתיים הכל תקין (עדיין לא סיימתי עם הכל)

נ.ב תחסכו ממני תגובות כמו אתה לא אוכל את כל זה/המשקל שלך שבור ותאמינו שגם לי זה ממש מוזר ולא הגיוני

@yogevnn
@kotzer
@hanan
@

בוא נתחיל מזה שSS זאת לא תוכנית היפרטרופיה אידיאלית. עדיף היית עושה FBW. דבר שני, אתה מתקדם במשקלי עבודה/חזרות/סטים?
העליה טובה אמורה להיות בין 0.5-קילו בשבוע. אם אתה אוכל כמו שצריך ומתקדם בפרמטרים שציינתי אין סיבה שלא תעלה במסת שריר. לגבי הקילו שעלית בשבוע, איך הסקת שזה נוזלים?
ממליץ לך לעבור ל FBW. כל עוד אתה מתקדם, חבל שתכניס עודף קלורי מיותר..

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שSS זאת לא תוכנית היפרטרופיה אידיאלית. עדיף היית עושה FBW. דבר שני, אתה מתקדם במשקלי עבודה/חזרות/סטים?
העליה טובה אמורה להיות בין 0.5-קילו בשבוע. אם אתה אוכל כמו שצריך ומתקדם בפרמטרים שציינתי אין סיבה שלא תעלה במסת שריר. לגבי הקילו שעלית בשבוע, איך הסקת שזה נוזלים?

הסקתי שהקילו נוזלים כי זה הייתה עלייה חד פעמית ואחרי שהעלתי את הפחמימות ואני כבר בקושי מתקדם במשקלי עבודה והמטרה העיקרית שלי היא להתחזק אז ככה שאני חושב שאני אשאר בSS

הסקתי שהקילו נוזלים כי זה הייתה עלייה חד פעמית ואחרי שהעלתי את הפחמימות ואני כבר בקושי מתקדם במשקלי עבודה והמטרה העיקרית שלי היא להתחזק אז ככה שאני חושב שאני אשאר בSS
אוקיי. אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה? ד.א לחיצות צריכות יותר נפח בדרך כלל..

• פותח/ת השרשור
אוקיי. אתה בטוח שהטכניקה שלך טובה? ד.א לחיצות צריכות יותר נפח בדרך כלל..

הטכניקה סבבה אני מדבר על הכמות אוכל שאני אוכל ולא עולה במשקל ואני מחפש הסבר לזה, אני לא פעיל ככה שאני לא שורף הרבה קלוריות
אז אם למישהו יש הסבר או כיוון למה מ3200 קלוריות במשקל גוף 60 אני לא עונה במשקל אשמח שיגיב
הטכניקה סבבה אני נתקע כי אני כבר לא עולה במשקל גוף ואני לא מבין איך אני לא עולה מהכמות אוכל שאני אוכל ואני מחפש הסבר לזה, אני לא פעיל ככה שאני לא שורף הרבה קלוריות
אז אם למישהו יש הסבר או כיוון למה מ3200 קלוריות במשקל גוף 60 אני לא עולה במשקל אשמח שיגיב

נערך לאחרונה:

משקל 60
גובה 1.67
דדליפט 115X5
סקוואט 100X5
בנץ 62.5X5
פרס 40X5
ומתח בנות עם 17.5 קילו

@yogevnn
@kotzer
@hanan
@SmokingSnake
@yujinius
אשמח אם תביעו את דעתכם
יעזור לכולם להבין ממה בנויות ה 3200 קלוריות שלך.
בעיניני עליית משקל גוף משקלי עבודה פחות רלוונטיים מערכים שאתה מכניס לגוף.

• פותח/ת השרשור
יעזור לכולם להבין ממה בנויות ה 3200 קלוריות שלך.
בעיניני עליית משקל גוף משקלי עבודה פחות רלוונטיים מערכים שאתה מכניס לגוף.

חלבון גרם130
פחמימות גרם460
שומן גרם90

בגיל ההתבגרות בהחלט יכול להיות שצריכת הקלוריות שלך גבוהה.
אל תשתגע עם התפריט, תמשיך עם התפריט הנוכחי ותתקדם כמה שאתה יכול. מקסימום תעבור ללינארית במקום ss.

אל תטעה אנשים

• פותח/ת השרשור
בגיל ההתבגרות בהחלט יכול להיות שצריכת הקלוריות שלך גבוהה.
אל תשתגע עם התפריט, תמשיך עם התפריט הנוכחי ותתקדם כמה שאתה יכול. מקסימום תעבור ללינארית במקום ss.

הקטע זה שגם לפני שנה וחצי בערך התאמנתי והייתה לי בדיוק את אותה הבעיה, בסופו של דבר התייאשתי והפסקתי להתאמן.

ואני מכיר הרבה ילדים שאוכלים הרבה פחות ממני ושוקלים בסביבות ה70-80, זה משגע אותי העניין הזה ואני מנסה לחפש הסבר הגיוני לזה ואני פשוט לא מוצא, אולי יש משהו רפואי שגורם לזה אין לי מושג אז אם למישהו יש רעיון או אפילו רק כיוון אשמח שישתף.

ולמי שאומר לי פשוט לאכול יותר תבינו שרק עכשיו העלתי 500 קלוריות עליתי רק קילו (כנראה נוזלים),
ושוב נתקעתי במשקל.
אני חושב שבמקום להוסיף עוד קלוריות אני צריך להבין מה גורם להם ״להתבזבז״ בצורה כזאת.
אני לא חושב שהסברתי כל כך מובן אז אם מישהו לא הבין אני אשמח להסביר שוב

נערך לאחרונה:
איפה בדיוק הוא מטעה? SS אינה תכנית המיועדת להיפרטרופיה אלא לעלייה בכוח.
לגבי העלייה במשקל,הוא גם צודק; עלייה מתונה של 0.5 קילו-1 קילו בשבוע תהיה מצויינת.
אז איך אתה מסביר את זזה שמתחילים בss מצליחים לעלות 5 קילו בחודש?
בוא תעיר את עיניי ותגיד לי בדיוק במה ״הטעתי אנשים״.
*תאיר את עיניי..
והסברתי לבחור השני למה זה לא בהכרח נכון

אז איך אתה מסביר את זזה שמתחילים בss מצליחים לעלות 5 קילו בחודש?
שומן, נוזלים. אתה סתם מתחכם. ״לעלות 5 קילו בחודש״. תראה לי מתאמן (טיבעי) אחד שעלה 5 קילו שריר בחודש. תקרא מאמרים לפני שאתה זורק שטויות לאויר כי עם ״ידע״ כמו שלך עדיף שלא תעזור פה לאף אחד.

שומן, נוזלים. אתה סתם מתחכם. ״לעלות 5 קילו בחודש״. תראה לי מתאמן (טיבעי) אחד שעלה 5 קילו שריר בחודש. תקרא מאמרים לפני שאתה זורק שטויות לאויר.
עלייה במסה ופיתוח גוף שרירי: איך העליתי 28 ק"ג? המדריך לשחיף • רגב אליה תאמין לי שאני לא סתם זורק שטויות באוויר
ואני אישית עליתי 17 קילו מהתוכנית הזאת

עלייה במסה ופיתוח גוף שרירי: איך העליתי 28 ק"ג? המדריך לשחיף • רגב אליה תאמין לי שאני לא סתם זורק שטויות באוויר
ואני אישית עליתי 17 קילו מהתוכנית הזאת
אז עלית 17 קילו. ו? אתה צריך להיות באמת טיפש כדאי לחשוב שעלית 17 קילו שריר. אף אחד לא אמר שלא גדלים מהתוכנית הזאת אבל תוכניות כמו FBW יניבו תוצאות יותר טובות מבחינת היפרטרופיה. ולגבי המאמר שפירסמת, לא מעניין מצטער..

Back
למעלה תחתית