הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטת שייק החלבון

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
בתקופה האחרונה האחרונה אין לי את העצבים להתעסק כל הזמן עם האוכל, ויצא לי כבר כמה פעמים לדחוף כמות של סקופים לשייק.
לא פעם ולא פעמיים שתיתי שייקים שמכילים אבקת חלבון, שכל אחד מהם מכיל 100 גר' חלבון! פעמיים ביום!
האם מישהו כאן אי פעם עשה את זה? יש איזה שהן חסרונות בנושא? (ולא כסף - כלכלי זה יוצא 12₪ ל100 גר' חלבון)
בתקופת החיטוב אני מתכנן לחיות על השייקים האלה.

אתה צריך להוסיף גם פחמימות ושומנים (אם דל פחמימה אז שומנים בעיקר) .
זה לא בריא להשתמש באבקות חלבון יותר מ3 סקופים ליום , אני לא זוכר בדיוק אבל יש באבקות חלבון כולסטרול מחומצן שאני יודע שהוא כן משפיע על רמות הכולסטרול (לא כמו בשר אדום או ביצים) והוא אינו בריא , דומה לשומן טראנס .

נערך לאחרונה:
בעיקרון פעם שאלתי את השאלה הזו.
אם אפשר לחיות רק על תוספים..
בוא נגיד שאתה תצטרך לתסף את עצמך בהמון דברים לא רק באבקת חלבון..אתה תצטרך להגיע לX קלוריות מסוים,לספק לגוף שלך ויטמינים ומינרלים שהוא לא מקבל (לדוג' B12)
תעשה חושבים לבד

בעיקרון פעם שאלתי את השאלה הזו.
אם אפשר לחיות רק על תוספים..
בוא נגיד שאתה תצטרך לתסף את עצמך בהמון דברים לא רק באבקת חלבון..אתה תצטרך להגיע לX קלוריות מסוים,לספק לגוף שלך ויטמינים ומינרלים שהוא לא מקבל (לדוג' B12)
תעשה חושבים לבד
סיבים , אומגה 3 זה לא נגמר...

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
מה לגבי חזה עוף? שייק חלבון יכול להיות תחליף ראוי יחסית?
כי אחרת איזה עוד סיבה יש לאנשים לאכול כל כך הרבה חזה עוף?

תודה על התגובות.
מה לגבי חזה עוף? שייק חלבון יכול להיות תחליף ראוי יחסית?
כי אחרת איזה עוד סיבה יש לאנשים לאכול כל כך הרבה חזה עוף?
יכול להיות ראוי יחסית מבחינה חלבונית כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית