הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש אחרי תוכנית SS, אשמח לקבל חוות דעת

• פותח/ת השרשור

אני באמצע לפי הטבלה, אבל לפי הערכה שלי בסיום ה-SS אני אגיע למצב של מתקדם, אבל להגיע למצב של אליט
זה לא אפשרי, זה קשה רצח ולדעתי צריך להתאמן הרבה שנים בשביל להגיע למצב כזה, לדוגמה שאתה שוקל 60KG
להגיע למצב שאתה מרים 167KG סקוואט, זה קשה רצח .

אגב, להגיע למצב של מתקדם תוך 3 חודשים זה נחשב טוב ?
ואם אני אשאר במצב ביניים, זה גם טוב או שזה נחשב חלש יחסית ?
אתה עושה 92KG סקוואט רגיל או משין ?

אני לא יודע למה אתה מתכוון בסקוואט רגיל, היום עשיתי 92.5KG (בפעם הראשונה שהוספתי חגורה), אני מוציא
את המוט עם המשקל מהכלוב ועושה סקוואט, אבל בלי מכונה שמייצבת לי את המוט או משהו כזה, אני עושה חופשי .

נערך לאחרונה:
זה מה שהתכוונתי אם אתה עושה חופשי או לא ... בהצלחה בתוכנית !

• פותח/ת השרשור
זה מה שהתכוונתי אם אתה עושה חופשי או לא ... בהצלחה בתוכנית !

אני עושה חופשי, לפי האתר שהביאו למעלה, בנאדם בינוני במשקל 60KG אמור לעשות 92.5KG לחזרה אחת, אני שוקל 57KG
והיום עשיתי 5X3 עם 92.5KG, אז אני מרגיש גאה בעצמי .

אני לא מבין איך זה הגיוני ... אני שוקל 66 והייתי מצליח במקסימום שלי לעשות בסמית משין במכון 95KG
האמת שתמיד עבדתי על סקוואט לא חופשי , וניסיתי רק פה ושם לעשות חופשי
אבל לפי מה שהבנתי חופשי הרבה יותר קשה

וחוץ מזה אני רואה בחדר כושר אנשים שמתאמנים רציני ורואים שיש להם מסת שריר טובה ושהם עושים סקוואט רובם לא עושים משקלים גבוהים
יכול להיות שהם לא מנסים אבל לרוב אני רואה במכון אנשים עושים במקסימום 20 קילו כל צד שזה יוצא 60 קילו סה"כ ... וזה אנשים שהמשקל שלהם או במינימום 75 - 80 קילו

לפותח הפוסט, כמה סקוואט עשית לפני SS?, ציינת רק עם כמה משקל התחלת את התוכנית אולם התוכנית מתחילה בריסט, ככה שזה אמור להיות שבקושי שברת שיאים, אני צודק?
כי פשוט קשה לי להאמין, בלי להעליב, שבן אדם עם ידע כמו שלך הוסיף 50 קילו לסקוואט בחודש, אתה יכול להעלות סירטון בבקשה? שוב אל תעלב, אני יותר מאשמח לגלות שאני טועה.

• פותח/ת השרשור
לפותח הפוסט, כמה סקוואט עשית לפני SS?, ציינת רק עם כמה משקל התחלת את התוכנית אולם התוכנית מתחילה בריסט, ככה שזה אמור להיות שבקושי שברת שיאים, אני צודק?
כי פשוט קשה לי להאמין, בלי להעליב, שבן אדם עם ידע כמו שלך הוסיף 50 קילו לסקוואט בחודש, אתה יכול להעלות סירטון בבקשה? שוב אל תעלב, אני יותר מאשמח לגלות שאני טועה.

לפני שנה התאמנתי SS, כעבור 3 חודשים לא עליתי משקל אבל הגעתי ל-70KG בסקוואט .
היום, אני כחודש בתוכנית, התחלתי עם 40KG סקוואט, ואימון הבא אני אמור לעשות 95KG סקוואט, יש לי סרטון של ה-92.5KG סקוואט
שאח שלי צילם אותי, אני אעלה אותו לפורום עוד מעט, ובכללי עליתי 2.6KG בערך בחודש, שזה נחשב סבבה, לא הרבה ולא קצת
כי אל תשכח שרוב החודש הרמתי משקלים נמוכים ככה שאני לא צריך לדחוס כמו חמור כי אני יוסיף בקצב הזה רק למסת שומן ולא לשריר .

לגבי הידע, קראתי מלא פעמים את המאמר המלא של SS, ועוד הרבה מאמרים בקילוגרם על מנת להכנות לי בסיס טוב לאימונים ולתוכנית
הזאת בפרט . אח שלי גם עזר לי בהתחלה עם התוכנית הזאת, היה לו ידע ממש רב בתחום והוא התעסק בזה הרבה שנים מגיל קטן, אבל
כמו שכולם אומרים כאן שקרוב לוודאי שהוא לא מקצועי ועדיף להתייעץ בפורום הזה עם מקצועיים וידע כבד יותר .

לפני שנה התאמנתי SS, כעבור 3 חודשים לא עליתי משקל אבל הגעתי ל-70KG בסקוואט .
היום, אני כחודש בתוכנית, התחלתי עם 40KG סקוואט, ואימון הבא אני אמור לעשות 95KG סקוואט, יש לי סרטון של ה-92.5KG סקוואט
שאח שלי צילם אותי, אני אעלה אותו לפורום עוד מעט, ובכללי עליתי 2.6KG בערך בחודש, שזה נחשב סבבה, לא הרבה ולא קצת
כי אל תשכח שרוב החודש הרמתי משקלים נמוכים ככה שאני לא צריך לדחוס כמו חמור כי אני יוסיף בקצב הזה רק למסת שומן ולא לשריר .

לגבי הידע, קראתי מלא פעמים את המאמר המלא של SS, ועוד הרבה מאמרים בקילוגרם על מנת להכנות לי בסיס טוב לאימונים ולתוכנית
הזאת בפרט . אח שלי גם עזר לי בהתחלה עם התוכנית הזאת, היה לו ידע ממש רב בתחום והוא התעסק בזה הרבה שנים מגיל קטן, אבל
כמו שכולם אומרים כאן שקרוב לוודאי שהוא לא מקצועי ועדיף להתייעץ בפורום הזה עם מקצועיים וידע כבד יותר .

מה היה הסקוואט שלך לפני התוכנית? 70קג?

• פותח/ת השרשור
מה היה הסקוואט שלך לפני התוכנית? 70קג?

לא לא, 70KG זה היה פעם שהתאמנתי, אני חושב שהסקוואט שלי היה בסביבות 60KG, לפני שהתחלתי את התוכנית של ה-SS,
אגב, ראיתי שהשריר ברגל שלי ממש התפתח ביחס לשרירים אחרים בגוף .

Back
למעלה תחתית