הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת תוכנית AB

מי קבע שFBW זה למתחילים? מי קבע שהוא לא מתאמן מתחיל? איך קבעו את הדברים האלו?
תלמד קצת על תורת האימון לפני שאתה זורק שטויות
נורא פשוט מניסיוון של כל אחד שעשה אי פעם תוכנית בילדינג סט אחד לשריר מהר מאוד (חודש יכול להספיק אפשר גם 3 אבל מספר חודשים בודדים) תראה שמהשקלים יתקעו מה שאוומר שהנפח האימון ישאר זהה לכן צריך להוסיף עוד תרגילים עכשיו אנחנו לא רוצים שהאימווןו יקח 2++
אז מפצלים
שנה שלמה אתה לא תעלה משקלים בFBW תפעיל את הראש תבין שמהר מאוד נתקעים
מי קבע שהוא מתאמן מתחיל?

תפסיק להתקע על ליפטינג ותמליץ לכל אחד שבא למטרת היפרטרופיה דברים של כוח זה לא עובד ככה

נורא פשוט מניסיוון של כל אחד שעשה אי פעם תוכנית בילדינג סט אחד לשריר מהר מאוד (חודש יכול להספיק אפשר גם 3 אבל מספר חודשים בודדים) תראה שמהשקלים יתקעו מה שאוומר שהנפח האימון ישאר זהה לכן צריך להוסיף עוד תרגילים עכשיו אנחנו לא רוצים שהאימווןו יקח 2++
אז מפצלים
מי קבע שהוא מתאמן מתחיל?

תפסיק להתקע על ליפטינג ותמליץ לכל אחד שבא למטרת היפרטרופיה דברים של כוח זה לא עובד ככה

מי אתה מהפורום השני?

אז מפצלים
מי קבע שהוא מתאמן מתחיל?

1) בוא תסביר מה זה ניסיון של כל אחד שעשה תוכנית בילדינג, מאיפה לך הניסיון של כל אלו? ומה ההישגים הטבעיים שלהם?
2) אני מקווה שהתכוונת לתרגיל אחד לשריר
3) לא חייבים להוסיף עוד תרגילים כשאפשר לתכנן אימון יותר טוב
4) לא רוצים להתאמן שעתיים כי עדיף להתאמן 4-6 פעמים בשבוע שעה וחצי?
5) הנתונים שהוצגו פה
6) מה לא עובד? המדע והמחקרים מאחורי זה?

נערך לאחרונה:
1) בוא תסביר מה זה ניסיון של כל אחד שעשה תוכנית בילדינג, מאיפה לך הניסיון של כל אלו? ומה ההישגים הטבעיים שלהם?
2) אני מקווה שהתכוונת לתרגיל אחד לשריר
3) לא חייבים להוסיף עוד תרגילים כשאפשר לתכנן אימון יותר טוב
4) לא רוצים להתאמן שעתיים כי עדיף להתאמן 4-6 פעמים בשבוע שעה וחצי?
5) הנתונים שהוצגו פה
6) מה לא עובד? המדע והמחקרים מאחורי זה?
1. כל אחד שהגיע לתוצאה בבילדינג גוף מעל הממוצע ולא של חודש אימון?(וומתאמן מעל שנה)
2.כן
3. מזא איך בלי לשנות את הנפח?
4 להוסיף עוד אימון 1 של שעה וחצי מקס למה 6?
5. אשמח לשמוע לפי מה
6. ראינו בתחרות אנשים עם מעל 200 סקוואט וגוף של התחלתי לעשות מתח אתמול

1. כל אחד שהגיע לתוצאה בבילדינג גוף מעל הממוצע ולא של חודש אימון?(וומתאמן מעל שנה)
2.כן
3. מזא איך בלי לשנות את הנפח?
4 להוסיף עוד אימון 1 של שעה וחצי מקס למה 6?
5. אשמח לשמוע לפי מה
6. ראינו בתחרות אנשים עם מעל 200 סקוואט וגוף של התחלתי לעשות מתח אתמול
1) דומגאות?
3) לא אמרתי לא לשנות את הנפח, אפשר לשחק עם הנפח, אין שום בעיה באימון ארוך (אלא אם אתה מוגבל בזמן)
4) אתה יודע ש2*3=4*1.5 נכון? ובאופן כללי בשביל לנצל יותר טוב AB יש אנשים שעובדים תקופות של 5-6 אימונים בשבוע
5) משקלים שהוא מרים, גובה ומשקל גוף (יש מצב שהשניים האחרונים לא הופיעו פה ובדקתי לבד)
6) דוגמאות?

1) דומגאות?
3) לא אמרתי לא לשנות את הנפח, אפשר לשחק עם הנפח, אין שום בעיה באימון ארוך (אלא אם אתה מוגבל בזמן)
4) אתה יודע ש2*3=4*1.5 נכון? ובאופן כללי בשביל לנצל יותר טוב AB יש אנשים שעובדים תקופות של 5-6 אימונים בשבוע
5) משקלים שהוא מרים, גובה ומשקל גוף (יש מצב שהשניים האחרונים לא הופיעו פה ובדקתי לבד)
6) דוגמאות?
100 קילו סקוואט על 60 קילו זה כזה גרוע? כמה הוא
1. מה יעזור לך אנשים שאני מכיר?
(אני מוריד את כל מספרים באחד)
2. כמה זמן אתה רוצה לבלות במכון AB פי כמעט 2-3 יותר נפח 3 שעות בחדר כושר? (בלי להתייחס שככל שהזמן עובר אתה יותר עייף)
3. מראה על הידע שלך מי עושה ABABABX???
4. מה רע ברטיו שלו?
5. בפרטי אשלח לך שם לדוגמה מעדיף לא לפגוע פה באף אחד

100 קילו סקוואט על 60 קילו זה כזה גרוע? כמה הוא
1. מה יעזור לך אנשים שאני מכיר?
(אני מוריד את כל מספרים באחד)
2. כמה זמן אתה רוצה לבלות במכון AB פי כמעט 2-3 יותר נפח 3 שעות בחדר כושר? (בלי להתייחס שככל שהזמן עובר אתה יותר עייף)
3. מראה על הידע שלך מי עושה ABABABX???
4. מה רע ברטיו שלו?
5. בפרטי אשלח לך שם לדוגמה מעדיף לא לפגוע פה באף אחד
1) מה עוזר לך לטעון שאנשים שאני לא מכיר נגיעו לתוצאות?
2) אני מציע לך ללמוד לעשות חשבון 3-4 > 1-2, ודווקא במתכונת אימונים שאתה מתאר המתאמן יהיה כנראה יותר עייף כי נראה שאתה מעוניין להפציץ אותו בנפח עם מנוחות קצרות כדי שיספיק לסיים את האימון בשעה וחצי
3) מי שיודע לתכנן אימונים
4) מישהו אמר שרע?
5) עדיף שאני לא אגיב לשטות הזו.

1) מה עוזר לך לטעון שאנשים שאני לא מכיר נגיעו לתוצאות?
2) אני מציע לך ללמוד לעשות חשבון 3-4 > 1-2, ודווקא במתכונת אימונים שאתה מתאר המתאמן יהיה כנראה יותר עייף כי נראה שאתה מעוניין להפציץ אותו בנפח עם מנוחות קצרות כדי שיספיק לסיים את האימון בשעה וחצי
3) מי שיודע לתכנן אימונים
4) מישהו אמר שרע?
5) עדיף שאני לא אגיב לשטות הזו.
1. אוקיי אני לא מבין מה אתה רוצה שאני יגיד לך אז לא מכיר אנשים ששנינו מכירים...
2.לא הבנתי אותך אתה מדבר שטויות בתור אחד שעשהFBW ועושהAB
3. כן אבל רק אחרי שנה FBW
4.אמרת מתחיל
5. כן ראינו איזה ממש ענק הוא אנשים שמרימים חצי ממנו נראים פי 10 עליו

1. אוקיי אני לא מבין מה אתה רוצה שאני יגיד לך אז לא מכיר אנשים ששנינו מכירים...
2.לא הבנתי אותך אתה מדבר שטויות בתור אחד שעשהFBW ועושהAB
3. כן אבל רק אחרי שנה FBW
4.אמרת מתחיל
5. כן ראינו איזה ממש ענק הוא אנשים שמרימים חצי ממנו נראים פי 10 עליו
1) אני אסביר לך מה אני רוצה - שתפסיק לזרוק שטויות פה. אה עחי חברים שלי עשו תוכנית פיצולים ABCDEFG והם דבילדרים ואתה שחיף כי אתה ליפטר, BRO SCIENCE עחייייי
2) אתה קורא את מה שאתה כותב?
3) ברור
4) מה רע בלהיות מתחיל?
5) צודק, הוא שחיף
רצית שלילי? קיבלת

1) אני אסביר לך מה אני רוצה - שתפסיק לזרוק שטויות פה. אה עחי חברים שלי עשו תוכנית פיצולים ABCDEFG והם דבילדרים ואתה שחיף כי אתה ליפטר, BRO SCIENCE עחייייי
2) אתה קורא את מה שאתה כותב?
3) ברור
4) מה רע בלהיות מתחיל?
5) צודק, הוא שחיף
רצית שלילי? קיבלת
סופסוף המוניטין איזה כיף
אפשר לשאול כמה זמן אתה מתאמן?
מדהים כמה ידע יש לך עם 0 עובדה עם בילדרים
שום דבר רע בלהיות מתחיל אבל נגיד שתאה צודק ומתחיל נגיד מעל 2.5 קילו כל שבוע אחרי שנת אימונים בFBW כמה המורכבים שלו אמורים להיות יכול לעשות לי בבקשה חישוב? או ש2.5 קילו זה מוגזם לעלות בשבוע למתחיל?
אתה אומר לי שמי ששלחתי לך קרוב לרמה הזו?
upload_2018-1-29_23-56-42.png

גבר אתה טמבל וחבל לי על האנשים שאתה מטעה

סופסוף המוניטין איזה כיף
אפשר לשאול כמה זמן אתה מתאמן?
מדהים כמה ידע יש לך עם 0 עובדה עם בילדרים
שום דבר רע בלהיות מתחיל אבל נגיד שתאה צודק ומתחיל נגיד מעל 2.5 קילו כל שבוע אחרי שנת אימונים בFBW כמה המורכבים שלו אמורים להיות יכול לעשות לי בבקשה חישוב? או ש2.5 קילו זה מוגזם לעלות בשבוע למתחיל?
אתה אומר לי שמי ששלחתי לך קרוב לרמה הזו?
צפה בקובץ המצורף 42477

גבר אתה טמבל וחבל לי על האנשים שאתה מטעה
אתה רק מראה כמה אתה לא מבין בתכנון אימונים, לא בהתקדמות, לא בתקופות של DELOAD ואפילו לא מבין איך בן אדם ששוקל 90 קג יראה אחרי חיטוב טוב.
מי ששלחת(בהודעה לא בתמונה) נמצא על אחוז שומן גבוהה יחסית, אם להגיד שהוא ירד (ללא קלן וחומרים אחרים) לאחוז שומן כזה וישאר עם מסת שריר שקרובה לזה? כנראה שלא, אבל זה לא נובע מהאימונים שלו אלא מהתזונה.

אתה רק מראה כמה אתה לא מבין בתכנון אימונים, לא בהתקדמות, לא בתקופות של DELOAD ואפילו לא מבין איך בן אדם ששוקל 90 קג יראה אחרי חיטוב טוב.
מי ששלחת(בהודעה לא בתמונה) נמצא על אחוז שומן גבוהה יחסית, אם להגיד שהוא ירד (ללא קלן וחומרים אחרים) לאחוז שומן כזה וישאר עם מסת שריר שקרובה לזה? כנראה שלא, אבל זה לא נובע מהאימונים שלו אלא מהתזונה.
הבחור ששלחתי בתמונה טבעי שואל שאלה אחת פשוטה ששנינו יודעים את התשובה אליה האם הבן אדם ששלחתי בפרטי יעבור את הבחור בתמונה אם הוא ירד לאש נמוך?
אשמח לשמוע שנייה את התוצאות שלך עם כל הידע הרחב שיש לך

הבחור ששלחתי בתמונה טבעי שואל שאלה אחת פשוטה ששנינו יודעים את התשובה אליה האם הבן אדם ששלחתי בפרטי יעבור את הבחור בתמונה אם הוא ירד לאש נמוך?
אשמח לשמוע שנייה את התוצאות שלך עם כל הידע הרחב שיש לך
עניתי לך כבר שהוא לא.
ואני לא הולך לשתף פעולה עם התת רמה שלך, אין שום קשר בין מראה והישגים של בן אדם לבין הידע שלו, אתה יכול להכנס ללוג ולראות מה שמופיע שם, יותר מזה לא תקבל.

עניתי לך כבר שהוא לא.
ואני לא הולך לשתף פעולה עם התת רמה שלך, אין שום קשר בין מראה והישגים של בן אדם לבין הידע שלו, אתה יכול להכנס ללוג ולראות מה שמופיע שם, יותר מזה לא תקבל.
אפילו כמה זמן אתה מתאמן?
יש קורילציה מסויימת
וזה לא מפריע לך הקטע שהוא מרים הרבה יותר מהבחור השני?

Back
למעלה תחתית