הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חוות דעת תוכנית AB

נורא פשוט מניסיוון של כל אחד שעשה אי פעם תוכנית בילדינג סט אחד לשריר מהר מאוד (חודש יכול להספיק אפשר גם 3 אבל מספר חודשים בודדים) תראה שמהשקלים יתקעו מה שאוומר שהנפח האימון ישאר זהה לכן צריך להוסיף עוד תרגילים עכשיו אנחנו לא רוצים שהאימווןו יקח 2++
אז מפצלים
שנה שלמה אתה לא תעלה משקלים בFBW תפעיל את הראש תבין שמהר מאוד נתקעים
מי קבע שהוא מתאמן מתחיל?

תפסיק להתקע על ליפטינג ותמליץ לכל אחד שבא למטרת היפרטרופיה דברים של כוח זה לא עובד ככה
אני מעל חצי שנה בFBW, לא באמת חוויתי תקיעת משקלים חוץ מבחיטוב.
האימון שלי לוקח שעתיים כולל 30-40 דק אירובי

אם אתה יודע איך להשתמש בתוכנית ואיך לכוון אותה אליך אתה יכול להשתמש בה מספיק זמן עם דילאודים ושינוי נפח ועצימות מתי שצריך.
דרך אגב יש סיבה שממליצים לאנשים שרוצים היפרטרופיה דברים של כוח, וזה לא מהמטרה האישית של אף אחד פה שיתחרה בזה ויהיה הפאורליפטר הכי גדול בארץ, פשוט כי זה עובד ממש טוב.

אני מעל חצי שנה בFBW, לא באמת חוויתי תקיעת משקלים חוץ מבחיטוב.
האימון שלי לוקח שעתיים כולל 30-40 דק אירובי

אם אתה יודע איך להשתמש בתוכנית ואיך לכוון אותה אליך אתה יכול להשתמש בה מספיק זמן עם דילאודים ושינוי נפח ועצימות מתי שצריך.
דרך אגב יש סיבה שממליצים לאנשים שרוצים היפרטרופיה דברים של כוח, וזה לא מהמטרה האישית של אף אחד פה שיתחרה בזה ויהיה הפאורליפטר הכי גדול בארץ, פשוט כי זה עובד ממש טוב.

אשמח לשמוע על ההתקדמות שלך ולראות את האימון

למה שבוע?
ותכתוה מכמה התחלת ולכמה עלית מעניין לראות איך לא נתקעת
כי אז אני אעבור תוכנית ואפתח מסודר אליה.
זה לא כזה מעניין, אתה אוכל מרים יותר וככה חוזר, ואז בחיטוב מן הסתם אתה יורד(בנוסף הייתה לי מן פציעה שבאה בזמן טוב של סגירה של המכון לחודש אז חזרתי עם דילאוד עמוק)

כי אז אני אעבור תוכנית ואפתח מסודר אליה.
זה לא כזה מעניין, אתה אוכל מרים יותר וככה חוזר, ואז בחיטוב מן הסתם אתה יורד(בנוסף הייתה לי מן פציעה שבאה בזמן טוב של סגירה של המכון לחודש אז חזרתי עם דילאוד עמוק)
עזוב תירוצים אתה אומר שלא היה תקיעות רק תכתובוו פה מכמה התחלת וכמה סיימת זה הכל (מורכבים)

עזוב תירוצים אתה אומר שלא היה תקיעות רק תכתובוו פה מכמה התחלת וכמה סיימת זה הכל (מורכבים)
מוט ריק בהכל
LB סקווט עשיתי 100 ל3X6
OHP עשיתי 40 ל3X6
BENCH עשיתי 60 ל3X8
DEAD עשיתי 115 ל1X6

מוט ריק בהכל
LB סקווט עשיתי 100 ל3X6
OHP עשיתי 40 ל3X6
BENCH עשיתי 60 ל3X8
DEAD עשיתי 115 ל1X6
נעזוב את זה שהמשקל נמוך אם אתה לא שוקל איזה 50 קילו (לחצי שנה)
לא מאמין שבאמת היה לך קשה להרים מוט ריק אבל בסדר
חצי שנה זה 26 שבועות ואתה מתאמן
26 שבועות זה 78 אימונים נעגל ל בשבילך ל 70
המינימום של המשקולות בחדר כושר זה 1.25 קילו תקן אותי אם אני טועה
ככה שבתור מתאמן מתחיל היית אמור לעלות בין אימון לאימון 2.5 קילו וזה טיפה הרבה רחוק מהמשקלים שלך בתור אחד שלא נתקע
אבל נעזוב את זה

נלך על מה שקל להוכיח שאני צודק בנצ' וOHP
20 קילו בחצי שנה ו40 קילו בחצי שנה
זה אומר שעלית פחות מחצי קילו בין אימון לאימון עכשיו זה לא הגיוני כי המינימום זה לעלות 2.5
בפרס אחרי חודש כבר היית אמור להיות במשקל הזה נגיד חודשיים איפה נעלמו 4 חודש? (נתקעת?)
בנצ' אותו רעיון יש פה חודשים שאתה לא עולה אז אתה בטוח שאתה לא נתקע

נעזוב את זה שהמשקל נמוך אם אתה לא שוקל איזה 50 קילו (לחצי שנה)
לא מאמין שבאמת היה לך קשה להרים מוט ריק אבל בסדר
חצי שנה זה 26 שבועות ואתה מתאמן
26 שבועות זה 78 אימונים נעגל ל בשבילך ל 70
המינימום של המשקולות בחדר כושר זה 1.25 קילו תקן אותי אם אני טועה
ככה שבתור מתאמן מתחיל היית אמור לעלות בין אימון לאימון 2.5 קילו וזה טיפה הרבה רחוק מהמשקלים שלך בתור אחד שלא נתקע
אבל נעזוב את זה

נלך על מה שקל להוכיח שאני צודק בנצ' וOHP
20 קילו בחצי שנה ו40 קילו בחצי שנה
זה אומר שעלית פחות מחצי קילו בין אימון לאימון עכשיו זה לא הגיוני כי המינימום זה לעלות 2.5
בפרס אחרי חודש כבר היית אמור להיות במשקל הזה נגיד חודשיים איפה נעלמו 4 חודש? (נתקעת?)
בנצ' אותו רעיון יש פה חודשים שאתה לא עולה אז אתה בטוח שאתה לא נתקע
יש לי רק שאלה אחת לשאול אותך ואני לא עומד להמשיך להגיב לך אפילו כי אין לי טעם בזה.
אתה מבין שלא כל תרגיל משתמש באותם שרירים והפוטנציאל בכל אחד שונה בהתאם למבנה הגוף של כל אדם נכון?
כי נראה שהחמצת את ההבנה של החלק הזה בסיפור, מי ידע שהבנץ שלי לא יהיה כמו הדדליפט שלי

יש לי רק שאלה אחת לשאול אותך ואני לא עומד להמשיך להגיב לך אפילו כי אין לי טעם בזה.
אתה מבין שלא כל תרגיל משתמש באותם שרירים והפוטנציאל בכל אחד שונה בהתאם למבנה הגוף של כל אדם נכון?
כי נראה שהחמצת את ההבנה של החלק הזה בסיפור, מי ידע שהבנץ שלי לא יהיה כמו הדדליפט שלי
גבר אני לא מתכוון לפגוע אבל גם הדד והסקוואט שלך על הפנים לחצי שנה שאתה שוקל 80 קילו חצי שנה המשקלים האלה על הפנים התוכנית שלך כנראה לא כל כך טובה

חוץ מזה שאתה טענת שלא נתקעת בשום דבר אבל כן נקעת במליטרי שוב פעם זה לא מה שכתבת..

גבר אני לא מתכוון לפגוע אבל גם הדד והסקוואט שלך על הפנים לחצי שנה שאתה שוקל 80 קילו חצי שנה המשקלים האלה על הפנים התוכנית שלך כנראה לא כל כך טובה

חוץ מזה שאתה טענת שלא נתקעת בשום דבר אבל כן נקעת במליטרי שוב פעם זה לא מה שכתבת..
אל תדאג אני לא נפגע, כל הכבוד שלי לא נמצא במשקלים שאני מרים בחד"כ.
אם אתה כבר נתפס לדברים כאלו בוא אני אעזור לך לחשב את זה יותר טוב, אני בתוכנית מפוצלת כלומר לא כל אימון עשיתי כל מורכב.
בחד"כ אני מתאמן 5 חודש בגלל החודש וחצי שהיה סגור.
במהלך החצי שנה הזאת הייתי משהו כמו חודשיים וחצי בחיטוב.
בנוסף לזה יש כמה אימונים שהחמצתי בגלל אילוצים אחרים, עכשיו בהצלחה לחשב כמה התקדמתי ואשמח לקבל תשובה עם אחוז שגיאה מדעי גם.

אל תדאג אני לא נפגע, כל הכבוד שלי לא נמצא במשקלים שאני מרים בחד"כ.
אם אתה כבר נתפס לדברים כאלו בוא אני אעזור לך לחשב את זה יותר טוב, אני בתוכנית מפוצלת כלומר לא כל אימון עשיתי כל מורכב.
בחד"כ אני מתאמן 5 חודש בגלל החודש וחצי שהיה סגור.
במהלך החצי שנה הזאת הייתי משהו כמו חודשיים וחצי בחיטוב.
בנוסף לזה יש כמה אימונים שהחמצתי בגלל אילוצים אחרים, עכשיו בהצלחה לחשב כמה התקדמתי ואשמח לקבל תשובה עם אחוז שגיאה מדעי גם.
40 קילו למשקל גוף 80 הווא דד 115 זה פשוט לא טוב בכל הגדרה מצידי החדר כושר שלך היה סגור 3 חוודש ו3 חודש הנותרים עשית חיטוב

ואם אתה כל אימון מחליף תרגיל זה משאיר את זה שהאימון שלך לא טוב

40 קילו למשקל גוף 80 הווא דד 115 זה פשוט לא טוב בכל הגדרה מצידי החדר כושר שלך היה סגור 3 חוודש ו3 חודש הנותרים עשית חיטוב

ביי, אני מסרב לאבד IQ בדיון הזה.

אבל קודם אמרת שעדיף AB על FBW... אז לא טוב לעשות תרגיל אחר כל אימון, או שכן?

• פותח/ת השרשור
80 אבל את תראה אותו ככה חודש וחצי החדר כושר היה סגור וחודשיים וחצי הוא עשה חיטוב אבל הוא עדיין לא נתקע במשקלים בכלל אז יש פה משהו מבלבל

אז איך הוא יכול להשוות,הוא אפילו לא הגיע לרטיו של 1/1 עם הבנץ שלו,אני מתאמן חצי מהזמן שהוא מתאמן ויש לי בחלק משקלים יותר טובים(OHP,BENCH) הסקוואט שלנו כמעט אותו דבר(שלי 92.5 אבל טס ככה שעוד שבועיים אני בצפי להיות ב100).
והוא שוקל 80.....

אז איך הוא יכול להשוות,הוא אפילו לא הגיע לרטיו של 1/1 עם הבנץ שלו,אני מתאמן חצי מהזמן שהוא מתאמן ויש לי בחלק משקלים יותר טובים(OHP,BENCH) הסקוואט שלנו כמעט אותו דבר(שלי 92.5 אבל טס ככה שעוד שבועיים אני בצפי להיות ב100).
והוא שוקל 80.....
אתה עשית FBW חצי שנה ? כי הוא כן

Back
למעלה תחתית