מצטער שפתחתי פה כמה אשכולות בזמן האחרון.
אני קצת מסתבך עם תוכנית אימונים טובה..
קצת רקע- התאמנתי למשך שנה וחצי רצוף בערך, ואחר כך הייתה לי הפסקה לחמישה חודשים לגמרי, בלי תזונה ובלי אימונים (עזבו למה)
חזרתי לפני 4 חודשים בערך להתאמן, הייתי עם fbw, וכרגע אני רוצה לעבור לab למטרות היפרטרופיה. (המטרה היחידה היא היפרטרופיה, כוח זה בונוס נחמד אבל ההתמקדות היא על היפרטרופיה)
בגלל שקצת הסתבכתי עם תוכנית טובה חיטטתי קצת בפורום ומצאתי תוכנית נחמדה שנראית לי בלי נפח גבוה מידי ואחת שמאפשרת התקדמות.
התכנית:
A- גב כתפיים יד קדמית
צין אפס עם משקל 3x6-8
בנט אובר רואו 4x10-15
פרס 3x8-10
הרחקה לצדדים 3x10-15
יד קדמית 4 סטים
B- רגליים חזה יד אחורית
דדליפט/ סקוואט (ברוטציה) 3x6-8
לג פרס 4x10-15
בנץ פרס 3x6-8
לחיצה בשיפוע חיובי 4x10-15
יד אחורית 4 סטים
axbxaxb
תכנון התקדמות: להתחיל קל ועם הטווח חזרות הכי נמוך, להתחזק עד כמה שאפשר וכשנתקע להוסיף חזרות, כשגם זה לא יעבוד דילואוד וחוזר חלילה.
מזכיר שוב שהמטרה היא היפרטרופיה אז אני אשמח שתשנו/ תייעצו בדרכים שיעזרו לי במטרה שלי.
תודה מראש 😃
דעות? עצות?
@White Walker
@Daniel Barack
@MasterSplitter
@Iron Barbie
מה אומרים?
אני קצת מסתבך עם תוכנית אימונים טובה..
קצת רקע- התאמנתי למשך שנה וחצי רצוף בערך, ואחר כך הייתה לי הפסקה לחמישה חודשים לגמרי, בלי תזונה ובלי אימונים (עזבו למה)
חזרתי לפני 4 חודשים בערך להתאמן, הייתי עם fbw, וכרגע אני רוצה לעבור לab למטרות היפרטרופיה. (המטרה היחידה היא היפרטרופיה, כוח זה בונוס נחמד אבל ההתמקדות היא על היפרטרופיה)
בגלל שקצת הסתבכתי עם תוכנית טובה חיטטתי קצת בפורום ומצאתי תוכנית נחמדה שנראית לי בלי נפח גבוה מידי ואחת שמאפשרת התקדמות.
התכנית:
A- גב כתפיים יד קדמית
צין אפס עם משקל 3x6-8
בנט אובר רואו 4x10-15
פרס 3x8-10
הרחקה לצדדים 3x10-15
יד קדמית 4 סטים
B- רגליים חזה יד אחורית
דדליפט/ סקוואט (ברוטציה) 3x6-8
לג פרס 4x10-15
בנץ פרס 3x6-8
לחיצה בשיפוע חיובי 4x10-15
יד אחורית 4 סטים
axbxaxb
תכנון התקדמות: להתחיל קל ועם הטווח חזרות הכי נמוך, להתחזק עד כמה שאפשר וכשנתקע להוסיף חזרות, כשגם זה לא יעבוד דילואוד וחוזר חלילה.
מזכיר שוב שהמטרה היא היפרטרופיה אז אני אשמח שתשנו/ תייעצו בדרכים שיעזרו לי במטרה שלי.
תודה מראש 😃
דעות? עצות?
@White Walker
@Daniel Barack
@MasterSplitter
@Iron Barbie
מה אומרים?