אני מתאמן בדיוק חודש בתוכנית SS, ביום שישי שהיה אתמול, קמתי, שתיתי 2 כוסות שוקו, אחרי שעה הלכתי למכון,
ושהגעתי לתרגיל של בנצ' פרס, הייתי אמור לעשות 65KG עם 5 חזרות ו-3 סטים, אבל לא הצלחתי והגעתי לכשל,
התחילו לעזור לי מהחזרה השלישית או הרביעית, לא ממש עזרו אבל טיפ טיפה תמכו, וככה גם בסט השני עזרו לי, ובסט השלישי
בגלל שהייתי מאוכזב, בחזרה השנייה החזרתי את המוט למקום שלו ועזבתי את התרגיל :(
מי ששמר על זה היה אח שלי הגדול, הוא אמר לי שזה בסדר, אין לך חזה גדול ואם נתקעת אתה לא צריך להיות מאוכזב ולהתייאש .
אני אישית באימון הקודם של בנצ' פרס, הצלחתי 62.5KG כמעט בלי עזרה, אפשר להגיד נקי, אבל שהעלאתי עוד 2.5KG
היה לי מאוד קשה לבצע את התרגיל, השאלה שלי האם צריך לעשות ריסט ? ואיפה לדעתכם הבעיה ?
וזה נחשב ממש גרוע להגיע לכשל בתרגיל הזה לאחר חודש ?
*בשאר התרגילים לא הגעתי לכשל, רק בבנצ' פרס .
הערה: אני ממש מאוכזב, התרגיל שאני הכי הכי אוהב זה בנצ' פרס וחשבתי שאני אגיע איתו לפחות ל-80KG, אבל פתאום
הייתה נפילה ולא הצלחתי להרים את ה-65KG, זה הפיל אותי לרצפה ואני ממש מיואש.
ושהגעתי לתרגיל של בנצ' פרס, הייתי אמור לעשות 65KG עם 5 חזרות ו-3 סטים, אבל לא הצלחתי והגעתי לכשל,
התחילו לעזור לי מהחזרה השלישית או הרביעית, לא ממש עזרו אבל טיפ טיפה תמכו, וככה גם בסט השני עזרו לי, ובסט השלישי
בגלל שהייתי מאוכזב, בחזרה השנייה החזרתי את המוט למקום שלו ועזבתי את התרגיל :(
מי ששמר על זה היה אח שלי הגדול, הוא אמר לי שזה בסדר, אין לך חזה גדול ואם נתקעת אתה לא צריך להיות מאוכזב ולהתייאש .
אני אישית באימון הקודם של בנצ' פרס, הצלחתי 62.5KG כמעט בלי עזרה, אפשר להגיד נקי, אבל שהעלאתי עוד 2.5KG
היה לי מאוד קשה לבצע את התרגיל, השאלה שלי האם צריך לעשות ריסט ? ואיפה לדעתכם הבעיה ?
וזה נחשב ממש גרוע להגיע לכשל בתרגיל הזה לאחר חודש ?
*בשאר התרגילים לא הגעתי לכשל, רק בבנצ' פרס .
הערה: אני ממש מאוכזב, התרגיל שאני הכי הכי אוהב זה בנצ' פרס וחשבתי שאני אגיע איתו לפחות ל-80KG, אבל פתאום
הייתה נפילה ולא הצלחתי להרים את ה-65KG, זה הפיל אותי לרצפה ואני ממש מיואש.