הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

מה לעזאזל????
מאיפה הבאת את זה?
למה שיפסלו?
אתה מוזמן לנסות לעלות עם זה.
בתחרות הראשונה שהתחרתי בה בנובמבר 2012 בראשון, קרב 2 של WPC, אמרו בבירור שחובה להוריד את הלולאות האלה.

יש את האחיות האלה שגם התחרו בעבר, אנה מרקוס אחת מהן, היא הייתה מצוות השיפוט שם ואמרה לי שפוסלים על זה.

כי הלולאה נוצרה רק בישביל לשים אותן ואז מוציאים את האגודל ממנה.
בתחרויות מקפידים על זה ויכולים לפסול כניסה אם האגודל נשאר בפנים.

כן, אני יודע שפוסלים על זה בבנץ', אבל בפרס אף פעם לא הפריע לי להשאיר את האגודל בלולאה.
אני אנסה פעם הבאה, אולי זה יוסיף עוד 2.5 ק"ג 😃

כן, אני יודע שפוסלים על זה בבנץ', אבל בפרס אף פעם לא הפריע לי להשאיר את האגודל בלולאה.
אני אנסה פעם הבאה, אולי זה יוסיף עוד 2.5 ק"ג 😃
זה לא באמת משנה לדעתי, אני תמיד הייתי מוריד אותן מאז התחרות בראשון כדי להתרגל לעשות את זה תמיד, ועכשיו אני כבר רגיל ועושה את זה תמיד גם בבנץ' וגם בפרס.

• פותח/ת השרשור
92~ bw
I got fatter here, CBL when I'll get back home.
I believe I'll go 90kg category.

• פותח/ת השרשור
[
I guess so, although it's not 100%, It is possible i'll get that excess water and drop to 87 and dry my ass to 82.5 but it's no high probability.

Anyway:
Glenn Pendlay week 8 workout 3
SQ 160x3, 180x3, 198x2 (3rd fail)
super-close to have it, I'll try again tomorrow (suppose to be 198x3x3 lol)
Bench went really shit -
125x3x1 (only 3 single) and then did double with old technique that I cannot use in Dimona.

• פותח/ת השרשור
Last workout in Sydney:
Glenn Pendlay week 9 workout 1
SQ 198x2x2
1st set almost triple, super close.
BP maxing out-
full foot on ground- 130x1 easy. 135f, had a cramp, very close, I failed very high which isn't normal for me.
Tippy toes - 135x1, 137.5.
All with pause, I feel the 140 getting close....

• פותח/ת השרשור
a]
אימון ראשון בארץ- דדליפט
חימום הרגיש חרא, למרות שהביאו מוט טוב (ROUGE) במכון שלי, ההבדל בינו לבין מוט טקסס לדדליפט הוא די ענק, אבל למרות כל התירוצים של כואב לי ולא נוח לי ואני בג'ט לג - נתתי PR יפה 216.5 לדאבל. שלישית לא עלתה.
(הסיבה למשקל המוזר פשוט ככה יצא בפלטות כיוונתי ל215-217). שיא קודם לפני CAPO לז1ג - 207 ככה שהשיפור טוב.
סט שני ניסיתי בלי להתנדנד והיה הרבה יותר גרוע והיה סינגל די איטי.
אחרי זה ניסיתי סקוואט מהירות עם 100 אבל הפלג גוף תחתון הרגיש רע חלוד ואיטי אז לא ממש מצאתי טעם להמשיך, הרי להתחזק אני לא אתחזק מ100 קילו. למרות שבסרטון זה נראה סבבה. אה ולשפוף ללא שרוולים מרגיש באסה.
אחרי זה FS 60X8, 65X8, 70X8 היה סבבה.
בטן והליכה קלה.

האימון הרגיש על הפרצוף אבל התוצאה לא רע בכלל. יש לי גם כאבים מאוד מציקים בגב מאחורה בצד שלא ברור מה נסגר איתם. (לא גב תחתון)

סרטון יעלה בקרוב (מחכה לחבר)

סט ראשון:

סט שני ללא נדנוד היה די מגעיל:

נערך לאחרונה:
הכאבים שאתה מתלונן עליהם בגב, נשמע די דומה למה שהיה לי .
איפה בדיוק אתה מרגיש את זה בגב ?

• פותח/ת השרשור
בקצה למטה של הצלעות, זה כאב של שריר ולא של עצם, ו99% שזה נגרם מהחגורה שישבה לא טוב.

מפצל גם אם הטכניקה לא פיקס(נדנוד) אין לך מה לנסות לשפר הרגל של חודשים ב3-4 אימונים לפני התחרות, תמשיך ותשפר בעתיד לא סיפור

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהטכניקה בעייתית דווקא, זה עניין של חולשה ששוברת לי את הטכניקה, אני חושב שמוט דדליפט באופן כללי יותר קל להרים והניתוק יותר מהיר. אולי יש מקום להשתפר בגמישות להכנס יותר הדוק לסט אפ.

אני מושך כמוך עם תחת נמוך שעולה, יש לך טיפים מיוחדים לגבי הסגנון הזה? מיקום מוט שונה בסט אפ? מאיפה המוט מתחיל לגרד את הרגל? וכו'

• פותח/ת השרשור
שמע אני נותן את כל הדגש האפשרי כדי שזה לא יקרה וזה עדיין קורה, זה עניין של חולשה של הגב שלא מצליח להחזיק. הנדנוד עוזר לי להעביר את המשקל לעקב והמבט למעלה עוזר לי להחזיק גב יותר זקוף, אבל שוב הבעיה היא בעיקר חולשה ולא טכניקה, אבל כל עוד מתקדמים אז זה מספיק טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית