הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

BP 120x5x3 - חמש שלשות, לקח לי זמן להתאפס על הטכניקה בספה במכון, סט ראשון היה קשה יצא רק חזרה ראשונה מעצירה, כל שאר הסטים עצרתי בכולם. לפעמים רגליים זזו לפעמים תחת טיפה עלה.. סט אחרון על קצות האצבעות לא היה קל כמו שחשבתי. סה"כ סבבה.
Incline 60x8, 70x8x2 - פעם ראשונה אחרי 3~ שנים שאני עושה את התרגיל, אני מאוד חלש בו.
Dumbell BP - 34x10, 37.5x10 - דגש על טווח תנועה מירבי בתחתית.
Pull ups bwx3x10 - הכאב המרגיז בגב הציק לי
Machine row lightx3x10
abs

אימון סקבט במכון אקטיב חיפה עם מנהל פורום PL:
פעם ראשונה שאני ללא השרוולים - הרגיש חרא ממש, גם בבטחון לרדת גם ביציאה מהבור. שמתי 202.5 ומה שיהיה יהיה. עלה סינגל איטי מאוד. עדיין לא PR. אבל מאוד קרוב (205). אני חושב לשנות קצת רוחב עמידה להשיג יותר כיווץ ובטחון לרדת, הצרתי את העמידה עם השרוולים אבל בלעדיהם אני חושב שיהיה יותר נוח קצת יותר רחב.
לאחר מכן סקוואט עם רצועות (כנראה אתחרה גם בGPC), פעם ראשונה שאני עם רצועות אמיתיות, מה אני אגיד. כואב רצח. ממש. אבל אחרי הפעמים הראשונות היה סביר. 200 עלה לסינגל קליל מאוד. 210 איבדתי יציבות והייתי בטוח שאני מתרסק אבל עליתי וגם די סבבה בהתחשב שאני בטוח שאני עוד רגע נמרח, תחרות לא עובר אבל היה תכלס הרמה ככה או ככה. מרגיש שיש לי בהחלט עוד.
קצת GHR וזהו. סרטונים בקרוב.

בהתחלה זה מרגיש זוועה בלי השרוולים, עם הזמן מתרגלים.
זה קצת מתנגש מה שאתה אומר כאן, מצד אחד בתחרות הקרובה [100% Raw] יש איסור על שרוולים ורצועות, ואם תתחרה שבוע אחר כך עם רצועות זה לא יצור לך בעיות? אתה תספיק להתאושש? לא צריך להתרגל לטכניקה עם רצועות?

כמו קפיץ מעיפות אותך למעלה.

לגבי התאוששות טכניקה וכו' - אתמול תרגלתי רצועות פעם ראשונה, עוד שבועיים אתן גם אימון, אתאושש או לא - לא נורא יהיה בסדר, מקסימום לא אתן בראש.

אהל צילומים בע"מ

202 סקוואט

200 סקוואט עם רצועות

210 סקוואט עם רצועות

בסרטון ניתן לראות את @Barvaz שהיה אחראי על קשירה וספוטינג.

אימון דדליפט:
222.5X2X1 (שני סינגלים)- היה תכנון לדאבל אבל הראשון עלה בטכניקה כ"כ מגעילה שלא היה כוח. PR לסינגל.
Speed SQ 100X6X3 - שבוע שעבר הרגיש מזעזע בלי השרוולים. הפעם הרחבתי ממש את העמידה והרגיש מדהים, יציב, לא כואב ומאוד מאוד מהיר.
FS 70X8, 80X8, 90X8 - לא ברור איך התחזקתי בזה.
Abs

כל הכבוד על המשקלים, הסקוואט עם הרצועות היה גבוה רצח אבל (כנראה עובר באיגוד הזה אבל לא!?) בכל מקרה מפלצת!

ה200 היה גבוה, גבוה רצח לא הייתי אומר. ה210 קשה לשפוט בוודאות בגלל הזוית אבל נראה לי בסדר גמור.

תתחדש על הPR... אתה באמת לא רואה שהתחת שלך עף למעלה בגלל שאתה יושב אחורה ומפעיל את כל הכוח כשהמוט לא במרכז הכובד? אם אנדי בולטון עושה ככה סימן שזה מתאים לאנדי בולטון.. אתה יותר חזק מזה וסתם מתבזבז

ברור שאני רואה, אבל זה נובע מחולשה ולא מטכניקה. מה אתה היית מציע להתיישב פחות אחורה?

אני 99% בטוח שבעבר ייעצת לי כן להתיישב אחורה ולא לקחת תנופה מה שהייתי עושה בזמנו.

מה גורם לך לחשוב שהתחת לא יקפוץ למעלה אם לא אתיישב אחורה? המטרה של ההתיישבות אחורה זה לצמצם את זה...

כשהכתפיים מעל המוט (והשכמה מאחורי) אתה נותן פול גז בניוטרל, עד שהגוף עושה מה שצריך כדי להחזיר את המוט למרכז הכובד (מתחת לשכמה). את זה הוא עושה ע"י שיחרור מתח בגב והרמת האגן , דבר שגורם למוט לחזור להיות ממוקם מתחת לשכמה ולמוט להתחיל לעלות, אבל את הכוח שבזבזת אי אפשר למדוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית