הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

יום חמישי שבוע לאחר הפציעה הצלחתי להתקמבן על סקוואט 125 לשתי חמישיות. כל שאר התרגילים כאבו ולא יכולתי לעשות משהו ששווה לציין. פרונט סקוואט אפשרי אבל ההאמס נתפסו לאחר שבוע ללא אימונים.

יום ראשון הצלחתי לטפס לסקוואט 160 לשלשה, לא היה קשה אבל היה לחץ בכף יד. לפחות משקל שמזיז משהו.
היי באר לא הגבילה אותי היד נתתי 120X3X5 ללא ללא, היה קשה תרגיל מציק לא רגיל למשקל על הטרפזים.
נסיון לדדליפט - הצלחתי לטפס עד ל100 שהאחיזה שלי לא הצליחה להתמודד כמעט. תרגלתי קצת סומו בנוסף.
בנץ' הצלחתי לטפס ל70 קילו עד שהציק, בחמישי הצלחתי רק עד 40, כל התרגילים אני תופס את המוט עם מעורבות כמה שפחות באיזור של הזרת ומטה, זה מזיין את האחיזה והמשקל מתחלק בצורה מוזרה על הכף יד.
עוד קצת קשקושים בכבל העיקר לעשות משהו, קצת ידיים במשקלי נוצה לנסות סוג של פיזיותרפיה.

תכלס מרגיש מעולה שיפור ניכר מאימון קודם לפחות סקוואט אפשר לעשות כמו בנאדם. שבוע הבא מקווה להתחיל אשכרה תוכנית.

תנסה אולי דדליפט עם wrist wraps לא סגורות חזק מאוד, אולי יעזור

לא עוזר, הקושי שלי לאחוז חזק באיזור הזרת ומתחתיה, אבל משתפר.

היום היה-
סקבט לשלשות 100,120,140,160,170,180. היה סבבה לגמרי, קשרתי קצת אחרת את הרצועות כף יד ואני כמעט כמו בריא, הרגיש טוב.
סקבט HB ללא חגורה, עמידה צרה 125X3X5 היה קשה יחסית. לא אוהב את התרגיל הזה, כנראה כי אני קקי בו.
דדליפט שיחקתי קצת עם 100 בלי רצועות הרמה (STRAPS) והרגיש עדיין לא טוב, עדיין לא יכול לאחוז משולבת.
עם STRAPS טיפסתי ל180 בזוגות, אחד קונבנציונלי אחד סומו מכל סט. הרגיש טוב מאוד הסומו לא הרגיש יותר קשה. מצד שני רצועות מקלות על התרגיל משמעותית. נראה איך יהיה בהמשך.

אימון עליון (מאז התחרות לא הרמתי יותר מ70 קילו בנץ', מאוד מוגבל לכן אימון של כוסיות)
בנץ' 80X3X5 הפרק כף יד הגביל כמובן, אשכרה יותר קשה להחזיק את המשקל מאשר להרים אותו
בנץ' עליון 70X3X8 לא הפריע הפרק כף יד, הולך להתמקד בזה יחסית עד שהבנץ' הרגיל יחזור
קצת בנץ' דמבלים עם משקל מצחיק בלי רצועות כף יד על מנת לחזק טיפה את האיזור הפצוע
פולי עליון עם STRAPS חמישיות עד 210 ליברה
מסור עם STRAPS 30X3X10
טריספס ובייספס בכבל 15 חזרות כל סט משקל עולה עד למשקל סביל. גם כן לחזק את האיזור הפצוע
הליכה 15 דק' 😲
סאונה 😲

סה"כ אימון קטלני

השתדלתי להרים ממש בקטנה ולא לדחוף את עצמי כי לא באמת הרמתי משהו מאז התחרות בפלג גוף עליון סקבט 170X3X5, לא קל

אימון עליון קצרצר, להפתעתי הצלחתי להתמודד עם יותר משקל.
בנץ' 90X5, 95X5, 100X5. הרגיש סבבה לגמרי ביחס לאימונים האחרונים. חזרתי ללחוץ עם קצות האצבעות וזה כיף ונוח, לא יודע למה העצירות מאוד נוחות ככה, בכלל נוח לעצור כל חזרה ומרגיש לי מוזר לעבוד אחרת.

יום שלישי - אימון סקבט קצרצר:
160X3, 175X3, 185X3 הרגיש בסדר לא קליל.
HB:
130X3X5 - מרגיש מציק ולא קל כמו תמיד, אני גרוע בזה ובדיוק זה למה זה טוב לעשות. (בלי חגורה)
יום רביעי אימון בנץ' קצרצר:
105X3X5 לא היה קל, אבל עדיין שמח, הידיים כמעט ולא מורגשות חוץ מזה שאני לא יכול לתפוס את המוט חזק ממש. (בלי חגורה, עצירות מלאות)
אינקליין:
77X2X8 לא קל אבל סבבה. בלי רצועות.

עקב עבודה לימודים ושאר תירוצים האימונים קוצרו, בסופש אתן קצת יותר נפח ותרגילי עזר. כנראה שבוע הבא אתחיל תוכנית אמיתית צריך לראות רק בדדליפט שאני לא נכה עדיין.

מאוד מבסוט על ההחלמה של הידיים עד כה, שבוע אחרי המכה הצלחתי רק 40 קילו בנץ' לצורך השוואה.
בלי שום קשר היה לי קלקול קיבה שמסיבה לא ברורה משאיר עקבות יומיים-שלושה ופשוט אין תאבון בכלל, היום נלחמתי לסיים 2 המבורגרים קטנים עם גבנצ ו2 ביצים, הייתי מבסוט שסיימתי. בלי שום קשר אני בשבוע הכנה לCBL משמע לא נגעתי בפחמימות מרביעי שעבר.

משבוע הבא מפסיקים לתרץ וחוזרים לר00.

חמישי - אימון סקוואט ודדליפט קצרצר עקב שיחה עם ברנדון לילי בסקייפ 😱

סקבט - 175X5 עלה קל ונינוח, עומק סבבה למרות שחשדתי שלא.
דדליפט טיפסתי עד 190 לסינגל גם קלאסי גם סומו. סומו מרגיש טוב מאוד למרות שב190 משהו השתבש קצת והיה חצי גריינד חצי בעיה טכנית.

יום ראשון מתחיל CUBE METHOD

שבת- אימון בילדינג:
בנץ' סט אפ חפיף בלי עצירות 100X4X8- לא קל
פרס 60X3X8 - ממש לא קל
דמבל פרס 20X3X10 - בדמבלים הפציעה ממש מציקה, היו לי כשלים הזויים בסטים 2-3 בסוף יש שמאל פשוט קרסה, אולי גם בגלל שלא עבדתי כתפיים משהו כמו חודש - זה בהחלט הגיוני.
הנפות לצדדים ולקדימה סופר סט - 7.5X3X10 (כן, 7.5 קילו. אני ס1ס)
מתח BWX4X8 הרגיש טוב מהמצופה, פעם קודמת האחיזה הרגה אותי.
מסור 32X3X10 האחיזה מאוד הציקה.
קדמית בכבל 4X15 פירמידה
אחורית בכבל 4X15 פירמידה
25z2fqe.jpg

שבת- אימון בילדינג:
בנץ' סט אפ חפיף בלי עצירות 100X4X8- לא קל
פרס 60X3X8 - ממש לא קל
דמבל פרס 20X3X10 - בדמבלים הפציעה ממש מציקה, היו לי כשלים הזויים בסטים 2-3 בסוף יש שמאל פשוט קרסה, אולי גם בגלל שלא עבדתי כתפיים משהו כמו חודש - זה בהחלט הגיוני.
הנפות לצדדים ולקדימה סופר סט - 7.5X3X10 (כן, 7.5 קילו. אני ס1ס)
מתח BWX4X8 הרגיש טוב מהמצופה, פעם קודמת האחיזה הרגה אותי.
מסור 32X3X10 האחיזה מאוד הציקה.
קדמית בכבל 4X15 פירמידה
אחורית בכבל 4X15 פירמידה
25z2fqe.jpg
מוניטין על השיחה.

שבוע 1 - אימון דדליפט כבד
הצבתי RM1 סומו 200 קילו מוערך

160x5x2 sumo
170x2x2 4" block pull sumo
150x2x4 deficit conventional
70x2x8 front squat
2x15 vagenfeld pulldowns היה קשה מאוד האמת, למרות שהמשקלים והנפח מצחיק. כנראה כי משכתי יחסית כבד בחמישי. לא נורא צופה להמשך טוב זכור לי תמיד משיכות ראשונות בתוכנית מרגיש לי זוועה. במיוחד שזה סומו אגב...

שבוע 1 - אימון בנץ' חזרות
95x3x10 bp w/ pause
4x5 70,75,80,85 wide grip incline
80x3x8 bent over row
3x8 cable pulldowns
3x12 seated curlz
30min walk

הכל הרגיש טוב חוץ מ30 חזרות מעצירה - מעייף שבוע 1 - אימון סקבט אקספלוסיבי
squat 137.5x8x3
oly squat 147.5x2x5
SLDL 80x3x8
leg raises 2x8
farmer's walk 50kg each hand x4xMax distance

אימון הרגיש טוב, קוואדס גמורים.

אולימפיק סקוואט, משמע כמו שמניפים עושים - HB, עמידה צרה, באונס מהברכיים, גב ישר. אמור להיות גם ממש עמוק אבל לא צילמתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית