הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

נו אתה עוד פעם שולח לגוגל טרנסלייט ? מה יהיה? 😆

There is no hebrew keyboard, and it is iMac so I have no idea how to change settings and stuff.
I can go into a website and copy paste from the char box but it is not so comfortable.
I'm used to write my exercises anyway in english so it doesn't really matter.
If there is a specific question I can answer.

Heavy BP day:
BP w/ pause: 115x2, 120x2, 125x2
Narrow grip BP t&g 100x2x8
Incline DB BP 30x3x10 - short rest
Dips bw+25x3x5
Pull ups 5xbw,10,20,25,30
T Bar rows 50x5x10 every min set
DB curlz 22x3x8
Band pushdown 3x20
Trent's the brother rope routine x2 with light and heavy rope

I got some clips but need to sort youtube to upload.

the 125 felt ok, we will see in the future how it is developing

תודה.
לפעמים בפוסטים כללים שאתה עונה תשובה אז קצת מקשה עליי האנגלית לכן שאלתי.

לא עדכנתי כאן כמה אימונים...
שפיפה חזרות:
175כפול2כפול7 - קרוב לשיא אישי, (177 לשביעיה) הרגיש מעולה.
שפיפה קדמית 100כפול3כפול5 ללא חגורה
יתרות20כפול3כפול8
בטן 40כפול3כפול8
אסל 180כפול3כפול15 מטר פעמיים (משקל קל, פעם ראשונה שניסיתי, הייתי צריך לשים גובה יותר נמוך ואז זה לא היה נתקע ברצפה)

אימון אח/בנייה:
הייתי במלבורן, מצאתי כניסה חינם לאיזה מכון מזעזע עם אווירה של חדר ניתוח, אבל היה סביר למזלי למרות שהרגשתי שאני עוד שניה נרדם.
לחיצת ספסל נגיעה ולך 95כפול5כפול10 ללא חגורה
לחיצה 65כפול3כפול8 ללא חגורה
מתח סופינציה 3כפול8
פולי קצת
ידיים 3כפול12

אימון הרמת מת חזרות:
180כפול2כפול7 - בעקרון שיא אישי, סט ראשון הלך יותר קשה כי לא שמרתי על טכניקה, סט שני היה מעולה מאמין שהיו עוד 2 חזרות בטנק.
משיכת לבנה 190כפול3כפול3 היה קשה מאוד לא ברור למה. משכתי עם רצועות.
הרמת מת גרעון 140כפול2כפול5 בלי חגורה
שפיפה 125כפול5כפול10 בלי חגורה

אימון לחיצת ספסל התפוצצות:
100כפול6כפול3 - לא מהיר במיוחד אבל בסדר
לחיצת ספסל במשקוליות יד 40כפול3כפול12
מקבילים 30כפול3כפול5
מתח חמישיות עם מ.ג, 10,20,32,32
התכופף מעבר לשורה 80כפול5כפול10
תלתלים 5כפול8
משוך למטה כבל 5כפול8
רוטינת החבל של טרנט האח כפול2

אימון שפיפה כבד:
185כפול2 - קל
195כפול2 - קל
205 כשל בראשון. נפלתי קדימה וזה הרס הכל. בעצת לוק האח שמתי 200 וניסיתי שוב.
200כפול2 - כבד, אבל העיקר עלה והאימון לא הסתיים בדכאון.
שפיפה אולימפית ללא חגורה 140כפול3כפול3, 100כפול10 סט גב אחורה
לחיצת רגליים (מכונה חדשה, כל רגל בנפרד) שמיניות עד 160. מאוד שונה מלחיצת רגליים רגילה
יתרות 25כפול3כפול8
גלגל בטן 20כפול3כפול8
מזחלת 120כפול10כפול15 מטר, כל דקה סט, כיף חיים.

לתל"ה בתהליכים, לצערי של השפיפה הכבדה אין, ל200 נכנסתי רגוע מאוד אחרי שחשבתי יותר מדי לפני ה205. הוכיח את עצמו.

מוכן לשקול לשלב אנגלית ו/או לועזית בלוג שלי.

Squat feels great, DL I prefer slippers
By the way it good for wide-footed guys

תכננתי להזמין, אני עושה סקוואט עם פאוורליפט של אדידאס ודדליפט עם אולסטאר(חצי סומו), אני מידה 46...אני אשקול את זה.

מאז העדכון האחרון היה עוד אימון בנץ' לא מעניין, ואימון דדליפט שבעיקרו הלכתי כבד לסינגלים עד 217, 192X5 וסקוואט BBB 130X5X10.
עכשיו חזרתי לארץ, ואני מתחיל שילוב קצת מסוכן של סקוואט ובנץ' כבד כל יום + חיטוב.
הרעיון הוא ללכת לסט כבד של 1-5 חזרות כאשר יש עוד 1-2 בטנק, ולהשלים קצת נפח עם בק אוף. דדליפט בצורה דומה פעם בשבוע. אני עושה תרגיל גב עליון כלשהו כל אימון.

אימון ראשון (אחרי שבוע וקצת בלי אימונים):
SQ 193x1, 183x2, 170x3, 150x4, 130x8
BP 125x1, 115x3, T&G-105x8
Pull Ups 20x2x5, mid positionx10 widex10

הלכתי מתון בתור אימון ראשון, הרגיש טוב, אימון קצר. מחר ככל הנראה אלך קל יחסית במטרה להתרגל לתכנית. "אמורים" להתחיל מ3 פעמים בשבוע, אחרי זה להוסיף אימון קל/מהירות בין לבין, או שאפשר להתאבד על 5-6 פעמים בשבוע ישר ולהסתגל מהר. נראה איך ארגיש מחר.

01.05
SQ 193X1
BP 125X1 עצירה
חתירה במכונה

אין טעם לכתוב את הבק אוף כי הם לא מעניינים.

תכננתי ללכת קל בסקוואט, דומס של סקוואט כבד אחרי שבוע ללא, וגם לא ראיתי טעם "להפציץ" על התחלת התוכנית, אבל האימון הרגיש טוב והחזרה עלתה בקלילות. בנץ' היה די דומה, הרגיש קצת יותר כבד נראה לי.

אימון אחרי יום מנוחה
סקוואט הרגיש טוב מאוד, הלכתי על 195, שהרגיש טוב מאוד, אחריו 200 שגם הרגיש טוב. היה טיפה גבוה, נסדר את זה מחר.
בנץ' קצת התפקשש, 120 הרגיש מעולה, אז קפצתי ל127, הספוטר קצת הוציא אותי מריכוז אולי (הייתי צריך להגיד לו להוריד את הידיים מהמוט) ונכשלתי לצערי. לא אמור לקרות אבל לקחתי בחשבון שזו תוכנית שאפשר להיות מאוד חלש ביום נתון. במיוחד בלי פחמימות. לא נורא. ויתרתי על הבק אוף ונראה מחר איך ירגיש.
קצת טי באר והביתה.

לאטח תשים לב שאתה דוחף את עצמך דרך האצבעות ולא העקבים , שים לב לזה

זה כלוב חדש שהביאו לג"ש כפ"ס (יש שניים עכשיו)
פשש מגניב..איך אצלכם ככה דואגים לליפטרים ואצלי (גרייט שייפ רעננה) כל המוטות קקי, הפלטות שוקלות שונה אחת מהשניה וכל הגומי של הרצפה עם בורות.

די מצחיק הסיפור, אני מנוי במכון סביב 5-6 שנים, וכל פעם אחרי שכמעט אני עוזר עקב מחסור בציוד - מביאים אותו. בעבר לא היה כלוב והוצאתי את המוט ממכונה שאפשר לשים עליה מוט. אחרי זה הביאו כלוב ואני היחיד שידעתי מה לעשות איתו. לפני שעברתי מכון עקב חוסר במוט נורמלי - הביאו מוט ROUGE ראוי בהחלט, ועכשיו המנהלת התחילה לעשות קרוספיט (והיום באה עם גרבי דדליפט ונעלי OLY!) ואישרה עוד מוט ROUGE, מוט ROUGE נשים, חגורת להעמסת משקל למתח/מקבילים ועוד כל מיני קשקושים נחמדים. כל השנים די לכלכתי על המכון (בצדק) ועכשיו הוא בהחלט LIFTERS FREINDLY, היום ע1נס התאמן איתי ונראה לי שהוא יצא עם חוויה חיובית אחרי שעשינו די בלאגן ורעש והכל עבר בשלום עם חיוך, הם רגילים. במקום להעיר על הדדליפט, אחד המאמנים ביקשה להצטלם לידו חחח...

רוב האנשים אגב לא אוהבים את הכלוב החדש, לדעתי הוא מעולה (מנסיון עם 10~ כלובים שונים) ואין שום סיבה להתלונן.

עכשיו לעניין:
סקוואט סינגלים עד 203~ (השיא הוא 210...). עלה סבבה לגמרי.
דדליפט סינגלים עד 202~ עלה די לאט, הורדתי לשלשה עם 182~ וסגרתי את הבאסטה.
פרס סינגלים עד 90 PR. אחרי חצי שנה שלא הרמתי 70+ (יום אחרי כשל בבנץ').

סה"כ אימון טוב מאוד, דדליפט היה קצת קקה אבל זו תוכנית שצריך לשים את האגו בצד ואני לא אתפלא אם יהיו ימים שלא אנתק 180.
רציתי לעשות בנץ' פרס אבל יום אחרי כשל התחשק לי לעשות משהו יותר קליל (יחסית) טכנית ומבחינת משקל על המוט.

תזכורת קלה- לא אכלתי פחמימה מיום שלישי... מרגיש מעולה עד כה. יש לתל"ה, ע1נס יעלה.

אחרי יומיים מנוחה:
סקוואט 193X2, הרגיש בסדר, לא היה בא לי להעלות משקל אז נתתי עוד חזרה.
בנץ' 125X1 עם עצירה. סט לפני שמתי משקל לא מאוזן וזה זיין אותי, עלה לאט. בקאוף 115X6 בלי עצירות, זה די מוגזם אבל הרגיש סבבה לאללה.
מתח שלשות עד 32X3
סאונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית