הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

Снимок.JPG

נראה כאילו העקבים מתרוממים בתנועה

את האמת בנעל הזאת משום מה גם בעמידה העקבים טיפה מורמים בקצב, זה המבנה של הנעל.

אף אחד לא מושלם סה"כ, הרגיש בסדר גמור הסקבט. ואם אתה מדבר על הפאוז, אז יכול להיות, עמדתי בכוונה יותר צר, ירדתי יותר עמוק ושם זה קורה לי יותר.

סקוואט היה מעולה, לא הכי עמוק שלי אבל סה"כ בסדר.

בנץ' מתפקשש לאחרונה, אם מחר לא אלחץ כמו בנאדם (132 נקי) - אעשה דילואד.

ה132 היה מלפני כמה ימים. אחריו היה 127 קשה שהפסקתי. ואתמול היה 127 שהשתבש (נפלה הרצועה באמצע) 130 קשה, ו132F. וגם ה132 בסרטונים אמור לעלות יותר קל, הבנץ' אצלי מטעה ונראה לרוב הרבה יותר קל ממה שהוא באמת.

אתה יכול לנחש למה יש לך ימים טובים וימים פחות טובים?

הנסיגה בבנץ' נבעה משינוי בטכניקה, שאתמול דווקא הרגיש טוב. הטכניקה שונתה על מנת לא להגיע למצב שהתחת עולה. זה יכול לגמור את הבנץ' בתחרות ולהשאיר אותי עם אופנר כמו שקרה לי פעמיים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עדכון קל-
היה בנתיים סקווט-
FS 110X3X5 בלי חגורה (PR בעקרון)
יום אחרי דדליפט, סקוואט 183, היום 220 עם רצועות לא קשה, הפסקתי בגלל סוג של התכווצות בתאום.
בנץ' היה 135, למחרת 135F, היום 130 קשה.

היום התאמנתי אצל דר גל אדטו בהרקולס, מכון עם ציוד מעולה, אבל תמיד יש קצת קשיי הסתגלות.

זה נוח לי ככה, הרבה עושים. מן תנופה ליציאה מהחזה.

עדכונים-
אתמול היה 225 לא קל, 204X3 קליל (עם רצועות). בנץ' שוב התפקשש 130, 135F. החימום הרגיש מעולה והסט עצמו - פח.
היום היה באקטיב, מעוז הPL החיפאי -240 עם רצועות (גבוה יחסית) היה בעקרון קל אבל @Barvaz האח היקר פשוט פירק אותי עם הקשירה האימתנית שלו, כאבי תופת. אני בטוח שעם קצת פחות התבכיינות אני יורד כמו שצריך ועולה באותה מהירות.
בנץ' הלך שוב פעם הזוי, חימום הלך מעולה למרות ששוב מכון "זר", 130 היה כשל, ואז נכנסתי שוב ועלה חצי כוח. לאחר מכן 120X3F הייתי גמור. היה אימון מאוד ארוך אולי השפיע לרעה. לתלה של הסקבט תעלה בקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית