הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

היום היה-
FS 115X3X5 בלי חגורה, PR בעקרון. הפעם היה קשה, פעם הבאה נשים חגורה.
BP 135X1 עם עצירה. לא היה קשה מדי, מקווה לשמור על המספר הזה.

אימון התאבדות-
DL 213X3X3 PR כל סט על סף עלפון וצרידות מהצעקות. אחרון לפני התחרות.
PRESS 75X3X5 סוג של PR, היה קל יחסית.

סרטון עדכון בקרוב. אימון מהיום-
הגעתי פשוט מפורק לחלוטין, סקוואט עצרתי אחרי 100X3.
בנץ' הרגיש פח מהההתחלה, כל פלג גוף תחתון גמור במיוחד הגב.
אבל בצורה הזויה הגעתי ל137X1 PR עם עצירה ותחת שלא עלה. לאחר מכן היה נסיון מאוד קרוב של 140X1. זה נראה קרוב מתמיד...

לא עדכנתי יחסית הרבה זמן, התעצלתי בהתחלה ואז פשוט הצטברו סרטונים.
סקבט - הגעתי למצב מאוד טוב שאני שופף 235~ לפחות בכל יום נתון.
היו לי ימים של 240,246,235 רצוף. 246 היה PR ועלה מאוד יפה.

בנץ' - גם הגעתי למצב שאני לא לוחץ פחות מ132.5 כל יום במשך למעלה משבוע. הגעתי כמעט כל יום ל135 והצלחתי גם לנעול 140 PR באחד הגריינדים הארוכים שהיו לי. לצערי כמעט כל הסטים הכבדים - התחת עולה, גיליתי את זה בוודאות שהתאמנתי במכון עם סינגלט. פשוט לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להלחם בזה, הלכתי להתחרות בידיעה ובפחד שיש הרבה מקום לפקשש בבנץ', ובאתי עם ציפיות נמוכות.

דדליפט- סיימתי את הסבב ב213X3X3 PR שבועיים לפני התחרות בדיוק כאשר נח 6 ימים במקום 7 בין אימון לאימון על מנת לאפשר שבועיים מלאים של מנוחה מדדליפט לפני התחרות. התחת שלי תמיד עולה קודם והטכניקה לא יפה, אבל בשורה התחתונה סגרתי את כל הסטים של התבנית בדדליפט (נפח 5X5 ע"ב גלן פנדלי) ואני מאוד מרוצה בהתחשב בעובדה שלפני זה הלך לי פשוט חרא לגמרי עם דדליפט.

פרס- הגעתי ל77X3X5 PR בערך שבוע לפני התחרות, היה קשה אבל עלה. דווקא הפרס היה בירידה אבל אחרי תקופה של פעם בשבוע חמישיות הכל הסתדר. חשבתי בהתחלה שהנפח יכול להזיק לתכנית ולבנץ' אבל באופן תמידי הפצצתי בבנץ' יום לאחר הפרס (ה140 היה למחרת ה77)

פרונט- הגעתי ל115X3X5 PR בלי חגורה, שבוע לאחר מכן עקב הקושי של החמישיות הללו שמתי חגורה ונתתי 120X3X5 PR עם חגורה. אני יחסית מאוד חלש בפרונט אבל בדיוק זאת הסיבה שאני עושה את התרגיל הזה. מאמין שעזר לי בסקוואט ודדליפט, והטכניקה שלי עם רצועות הפכה להיות מאוד זקופה ונשענת יותר על הקוואדס מאשר גלוטס והאמס באופן יחסי למקודם.

תחרות-

אני אתייחס לתחרות בהקשר של התכנית והלוג:
המטרה העיקרית של התכנית הבולגרית זה להיות חזק בכל יום, בלי קשר לאוכל התאוששות התרגשות וכו'. עם כל תירוץ בעולם יש מינימום כוח שאתה צריך להתעורר איתו בכל יום, זה מה שרציתי וזה מה שקיבלתי.
הסקוואט הרגיש כל החימום פשוט מעולה, היה חם פצצות באולם וזה דווקא הרגיש לי טוב במפרקים. רציתי להעלות כניסה ראשונה ל225.5 שיא ישראל החלה מהאופנר, אבל פספסתי את המועד לשינוי כניסות. 220 לא היה קשה אבל נפלתי טיפה קדימה מה שלא נתן לי את הבטחון להעלות ישר ל240. כניסה שניה עליתי ל235 שעלה בצורה מוזרה עם חצי עצירה באמצע הדרך, למזלי הרצועות נותנות לי אפשרות לתקן בעיות טכניות ודי קל לי לעלות חזרות לא מושלמות טכנית. קיבלתי אדום אחד על תנועה לא עקבית או מגע עם הספוטר. המשכתי ל240, לא היה בטחון ליותר וטוב שכך, 240 עלה קשה ודי איטי, לא היה לי הרבה יותר מזה. תזמנתי את הקשירות והחימום מעולה, קצת התייבשתי עם הרצועות עלי אבל התרגול של סקוואט יומי עם רצועות הפך את זה למאוד נסבל ולא הרגשתי כאבים בכלל.
בבנץ' הרגשתי לא טוב יחסית, בעיקר מנטלית, היה שילוב של עודף סוכר קפאין ואדרנלין והרגשתי פשוט שיכור ולא מפוקס. שוב תרגול יומי עשה רק טוב והיה מאוד קשה לסטות ממה שאני עושה כל יום. אופנר 127.5 עלה קליל, כניסה שניה 132.5 עלה גם כן קליל אבל גם התחת עלה וקיבלתי אדומים, למרות מודעות ונסיון לעשות מה שביכולתי להשאיר את התחת על הספסל. בכניסה השלישית אופק נתן לי עצה נואשת לנסות לחבק את הספסל עם הירכיים וללחוץ ברכיים פנימה - מה שנתן לי 132.5 קליל וחוקי בשלישית. תודה אופק.
בדדליפט כל החימום הרגיש סבבה, אני רגיל לקונבנציונלי שיש יותר מהירות ובטחון בחימום, אבל הרגיש כמו במכון. כמו שהרבה אמרו המוט לדדליפט היה מאוד לא נוח ובמיוחד בסומו החלק השני של התנועה היה פשוט מוזר וקשה, בעיקר בגלל אחיזה. ה205 אופנר עלה מאוד קל אבל לא הבטחון לא היה שם לגמרי, הנעילה הרגישה מוזר ולא חלקה. כניסה שניה לאחר התלבטות החלטתי על 227.5 לסגירת טוטאל 600 בגלל שאני יודע שאני נשרף בדדליפט וכניסה שלישית לא ישאר כלום בטנק, המשקל עלה יפה ופשוט החליק לי מהיד, כבר היה שלי וחייכתי אבל האחיזה פשוט הלכה משהו שבחיים לא קרה לי מקודם. כניסה שלישית פשוט התאבדתי למרות החוסר בטחון ונתתי דגששששש על האחיזה ועלה יפה, לא גריינד כמו שחשבתי שיהיה אבל היה המון חוסר בטחון בנעילה ועד שלא ראיתי לבנים לא חגגתי... אחרי זה הייתה פשוט סערת רגשות של שמחה והקלה וחיבקתי את כולם.

תודה מיוחדת לאביב כהן @pala^ שעזר לי בצורה יוצאת דופן בכל מהלך התחרות.

בשורה התחתונה אני מרוצה ב100% מהתכנית ועמדתי ביעד לתחרות. אמשיך להתאמן באותה צורה עד לGPA WORLDS בסידני בנובמבר.

יש אנשים שיטוסו לאוסטרליה בנובמבר לתחרות מהפורום ?

וואו משקלים מטורפים ..

סיכוי קלוש, כנראה שלא אבל יש מישהו שבודק את האופציה.

סיכוי קלוש, כנראה שלא אבל יש מישהו שבודק את האופציה.
%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A8%20%D7%94%D7%95%D7%90%20%D7%90%D7%A0%D7%99.jpg

@StrengthForEver

חוזרים לאימונים.

עוד גדולה של התוכנית - התאוששות מתחרות. אני פשוט מרגיש כמו כל יום רגיל... יום אחרי התחרות בדר"כ אתה מרגיש כאילו דרסו אותך, אני הרגשתי כמו סתם יום רגיל, רציתי לקחת הפסקה מאימונים שבוע, או להתאמן קל, אבל אני פשוט לא מרגיש את הצורך במנוחה.

בתקופה הקרובה אתנזר מחגורה (וכמובן רצועות) לחזק קצת את שרירי הק1ר, אני מרגיש די פח בלי חגורה וזה לא יזיק להתחזק קצת בלעדיה.

היום באתי לחצי שעה עקב החלפה בעבודה
סקוואט ללא ללא 184X1 הרגיש סבבי
בנץ' ללא 120X2 עם עצירות, השתמשתי באחד המוטות פח, משהו שם היה מזוויע סקוואט ללא ללא 187X1
בנץ' ללא 130X1

סקוואט ללא ללא 189X1
בנץ' ללא 130X1

הסקוואט מרגיש הרבה יותר קשה ממה שזה נראה בסרטון, יש לי נפילת כוח חזקה בבור עקב שימוש תמיד בחגורה ולאחרונה גם ברצועות. לא מתרגש, זה אומר שזה טוב שאני שופף ללא ללא.

בנץ' מרגיש פח, נראה מה יהיה (לא יודע אם החגורה אשכרה מוסיפה לי 5~ קילו).

סקוואט ללא ללא 192X1
בנץ' ללא 132X1
דדליפט 162X5X5

אימון טוב, הכל הרגיש כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית