הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

אימון טוב מאוד-
הרגשתי לפני האימון קצת גמור אבל אחרי שחרור קל של השרירים הרגשתי טוב.
סקבט הרגיש טוב לאורך החימום סגרתי עם 210x2 (שלצערי המצלמה נכבתה באמצע) ואחריו 210x2 עם רצועות שהיה גבוה. אני משחק עם הטכניקה עם רצועות ועדיין לא התקבעתי, אנסה פעם הבאה עמידה יותר רחבה (כמו שתמיד עשיתי).

בנץ' היה עייף יחסית, שוב ספוטר הרס לי את ה130 אבל הצלחתי לתת 135 ו137 שהיה איטי. מאוד שמח שביום חצי כוח אני נותן 137. הרף עולה לאט לאט...

אימון תרגילי עזר-
פרונט 125x3x5-PR - היה קשה אבל אשכרה פחות משבוע שעבר. שיפור של 5 קילו לחמישיות.
פרס - 75x3x5 - יותר קל משבוע שעבר, 2.5 קילו מתחת לשיא.

כמה מתיחות ששאלו אותי עליהן- ממליץ בחום (הסקוואט מול קיר נראה מפגר, אבל תנסו בעצמכם תבינו את הפואנטה)

פרונט 125:

סקוואט 210 עם רצועות (ציינתי שגבוה אתמול, אין צורך להעיר):

כמה מתיחות ששאלו אותי עליהן- ממליץ בחום (הסקוואט מול קיר נראה מפגר, אבל תנסו בעצמכם תבינו את הפואנטה)

אחלה טכניקה ממש כייף לראות .
לגבי המתיחות אני מבצע את הראשון הכי עוזר לי כל השאר פחות .
ויש גם עוד מתיחה שאתה יושב כמו "כלב "על הרצפה והולך אחורה קדימה היא עושה פלאים .

אני מכיר את המתיחה הזאת, ושונא אותה תוך כדי. עשיתי אותה תקופה, היא פוגעת בול איפה שאני צריך לשפר גמישות אבל לצערי היא לא עזרה הרבה. אחזור ליישם אותה עכשיו אולי היא תצליח לשפר עוד את המצב אחרי ששחררתי שם משהו תפוס כנראה. אימון טוב-
דדליפט "דילואד" 202x3x3 - תמיד המעבר מנפח מקסימלי לעצימות באותו משקל מרגיש זוועה, גם היום. גם החימום הרגיש רע אבל זה היה ככה גם פעם קודמת שעשיתי את המעבר, אני לא דואג.
פלור פרס 125x4 - שיא למשקל ולחזרות בתרגיל הזה. מרוצה (שבוע קודם היה 122x3).

אימון טוב מאוד-
ציפיתי להיות הרוג אחרי הדדליפט אבל זה מה שיצא: סקבט עם רצועות 220x2, 232x1. שיחקתי עם הרוחב עמידה, בהתחלה רחב מדי הגמישות הגבילה לי את העומק, אח"כ עמדתי רחב אבל מעט פחות ופגעתי בול. מאוד מרוצה הרגיש מעולה.

בנץ' הייתי תשוש עייף גמור נתתי 135x1. סבבי.

סרטונים אח"כ.

אימון מעולה-
לאחר שקמתי חצי כוח, ושקלתי לא ללכת למכון. נתתי 235 לסינגל יפה. הרגיש טוב ולא קשה מדי. אופטימי להמשך.
בנץ' עלה 135, ולאחר מכל ל2 קרשים, טריפלים - 140, 145 די קל נשמע רעיון טוב לשלב את זה
שוב מפגיז-
סקבט 240 לסינגל טוב. מרגיש מעולה. זה שיא תחרותי, שיא מכון 246 (מי יודע כמה הפלטות שוקלות במכון בארץ, כאן שופף עם מכויילות).
בנץ' 135, 137F כשל טכני כנראה, יודע מה הבעיה.

מתח (42x5, bw x25) ובטן סטטי
אימון בסדר סה"כ:
הלכתי כבד בלי רצועות על מנת לא להזניח. מבחינת גמישות וטכניקה לכל אורך החימום הרגיש מעולה, אבל היה רק 210 לסינגל בטנק. לאחר מכן נתתי 220X2 עם רצועות, שהיה מאוד לא נוח להוציא בכלוב (המוט היה גבוה מדי).
לקראת סוף החימום המרפק התחיל לכאוב בצורה מוזרה, לא משהו רציני אבל מאוד מציק. אחד האחים כאן עשה לי איזה תכסיס עם גומיה שעזר אבל לא מספיק. ניסיתי להזרים קצת דם אבל הרגשתי שלא חכם להמשיך להתאמן. תמיד יש את מחר.

חצי כוח הכוונה שהייתי בערך חולה... לא עייף.

אימון טוב מאתמול-
פרונט סקוואט 130x3x5 PR שיא מעולה לחמישיות, 10 קילו מעל מה שהיה לי לפני התחרות באוגוסט. מאוד מרוצה.
בנץ' 135x1, היה די קליל אבל העדפתי לא להמשיך יותר מזה.
המרפק הרגיש 99% בריא, קצת מורגש בתרגילי ידיים.

אני צריך לראות סרטון שלך כדי לדעת איך לתקן, ובנוסף איזו תוכנית אתה מבצע.

אני צריך לראות סרטון שלך כדי לדעת איך לתקן, ובנוסף איזו תוכנית אתה מבצע.
5/3/1 boring but big
אתה יכול להסתכל בלוג שלי רשום לי פה למעטה ...
יש שם סרטון של בנץ שהתפקשש טכניקה ממש גרוע אני יעלה בהזדמנות טכניקה אני חושב שהיא טובה ...
יכול להיות שהתכנית לא טובה ? אני סך הכל רוצה לבנות מסת שריר אבל נורא כייף לי בפיתוח כוח ככה שאני לא מוכן לוותר על זה .
תודה איש .

התוכנית עצמה די טובה. לא בטוח אם לבנץ'. אני אישית לא מרגיש בנוח לעשות בנץ' וסקוואט רק פעם בשבוע. אבל זה אני.

אימון משישי-
דדליפט (עצימות לפני אחרונה) - 212.5x3x3 - היה קשה, אבל הרבה יותר טוב גם טכנית וגם מאמץ מפעם קודמת לפני תחרות. אשים בקרוב את שני הסרטונים להשוואה.
פרס 78x4,5,5 - הרביעיה הייתה בסט הראשון. זה קורה לי מדי פעם. שיא לחמישיה בעקרון. היה גריינדר.
235 עם רצועות:

240 עם רצועות:

130 פרונט:

212 דדליפט:

סקוואט ממש יפה,
ב240 עם רצועות, נתת נטיה של הגוף קדימה והוצאה של התחת עוד לפני הירידה.
יש לזה סיבה?

תודה רבה אליק.

אוהד - אני מוציא חזה ומוציא תחת, שילוב של שניהם מונע את הקריסה של הטורסו קדימה בתחתית.

עדכונים קלים מהיומיים האחרונים-
שלשום - סקוואט הרגיש זוועה, טיפסתי רק ל200 עם רצועות. קצת בנץ' לא רציני כי הייתי לבד במכון, קצת ידיים ובטן.
אתמול - הייתה תחרות במכון, אז לפני החימום של כולם שפפתי זריז הגעתי ל210 עם רצועות שהרגיש בסדר ואז הייתי צריך לפנות.

היום ננסה לתת בראש.
אימון טוב-

סקבט - 242.5 לסינגל. היה כבד אבל טוב. 220 ו232 היה קצת גבוה, אבל 242 היה טוב, בסרטון קשה להבין אבל האחים אמרו שעומק טוב.

בנץ' היה חלש, 132 עלה סבבה, 135 כשל.

ברשותך, כמה שאלות לעוקבים:

1) מה מצב המשקל? כמה אתה מעל הקטגוריה שבה אתה מתכוון להתחרות? באיזה קצב אתה מתכוון (אם בכלל) לחתוך לקראת התחרות?

2) איך אתה מתכנן ליצור פיק לקראת התחרות? אני יודע שמבחינת התוכנית אתה עולה לחזרה כבדה כמה פעמים בשבוע, אבל גם במצב הזה אתה אתה מתכנן את האימונים, כך שמעניין אותי לשמוע מה התכנון לפיק לקראת התחרות.

1. מאז שהגעתי לכאן אני יציב על 83.5-84.5. אוכל פחות או יותר אותו דבר, סביב 2 צ'יטים בשבוע פחות או יותר. אמור להיות קליל לחתוך ל82.5 רק צריך לחשוב ולתכנן איך עושים את זה בצורה הקלה ביותר. בעבר חתכתי גם 5+ ק"ג לפני תחרות. לגבי קצב לחתוך - יום לפני. אחרת זה משקל שלא תצליח להחזיר ביום התחרות. במיוחד שיש כ"כ מעט לחתוך חבל אשכרה "להרזות".

2. התוכנית שלי מאוד יוצא דופן לכן גם ההכנה לתחרות (מבוצע עפ"י המאמר שלפיו אני מתאמן פחות או יותר):

כל האימונים לפני הימים הבאים - אותו דבר.
דדליפט אחרון - שבועיים לפני תחרות.
5 ימים לפני תחרות - מוותרים על תוספת נפח (בק-אוף סטס)
4 ימים לפני תחרות - 60%-70% לסינגל סקוואט ובנץ'.
3 ימים לפני תחרות - 60%-70% לסינגל סקוואט ובנץ'.
2 ימים לפני תחרות - אופנר סקוואט ובנץ'.
1 ימים לפני תחרות - 60%-70% לסינגל סקוואט ובנץ'.

ההכנה נראית משוגעת ושונה מכל הכנה אחרת, אבל שאתה הולך כבד כל יום אתה לא יכול לקחת שבועיים שלושה חופש מסינגלים כבדים.

ביצעתי את ההכנה הזאת תחרות אחרונה ועבד יופי.

242.5:

אימון טוב-
חימום סקבט הרגיש טוב, טיפסתי ל235 שהיה קשה אבל לא יותר מדי, אבל היה גבוה. החלטתי לעצור כי לא היה בטחון לשים 245.
נתתי סוג של שיא בבק אוף 215x3 שהרגיש מעולה והעומק היה יותר בסדר.
בנץ' משום מה 127 הרגיש כבד, 132 עלה יותר מהר ו135 היה איטי אבל טוב. נראה מה מחר.

נתתי סוג של שיאים בתרגילי עזר - מתח עם 50 קילו ל2 חזרות.
פלאנק 60,70,80 קילו עלי (על הגב העליון יחסית שזה יותר קל, לא במתכוון) לחצי דקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית