הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

את התרגילי גמישות לסקאווט, אתה מבצע לפני הסקאווט או שנהוג לבצע אחרי שהכל יחסית משוחרר?

לפני הסקוואט.

התרגיל שהכי עזר לי ומרגיש הכי טוב זה עם הגומיה, פשוט תענוג.
אימון טוב-
סקוואט הרגיש חצי כוח בחימום מבחינת כוח, החלטתי לנסות לשבור שיא לשלשה- והצלחתי יצא 220x3 שהרגיש טוב והיה עמוק מספיק.

בנץ' גם כן חוזר לעצמו, אחרי שלפני יומיים נכשלתי עם 135, היום היה 137 עם פקודה, שהיה מאוד איטי אבל הרגיש טוב טכנית.

לפני הסקוואט.

התרגיל שהכי עזר לי ומרגיש הכי טוב זה עם הגומיה, פשוט תענוג.
אימון טוב-
סקוואט הרגיש חצי כוח בחימום מבחינת כוח, החלטתי לנסות לשבור שיא לשלשה- והצלחתי יצא 220x3 שהרגיש טוב והיה עמוק מספיק.

בנץ' גם כן חוזר לעצמו, אחרי שלפני יומיים נכשלתי עם 135, היום היה 137 עם פקודה, שהיה מאוד איטי אבל הרגיש טוב טכנית.

תודה, ויש עניין לעשות סתם ככה אייר סקאווט עם דגש על התחתית באמצע היום?

סחטיין על הPR. זה עם רצועות ברכיים או בלי?

הסקוואט הוא עם רצועות, חלק מההכנה לתחרות (עם רצועות).

לגבי הבנץ' - בעליות וירידות אבל בגדול לא מתקדם. רוצה 137 בתחרות שזה יהיה שיפור יפה.

לגבי סמולוב חשבתי על זה ולא עשיתי שומדבר בנידון ועוד רגע תחרות אז מאוחר מדי.

לא יודע לגבי אייר סקוואט, אני לא עושה את זה, לא חושב שזה מה שיתן משהו. אברהם אתה שופף עמוק כמעט תמיד לא חושב שיש לך בעיה של גמישות.

הסקוואט הוא עם רצועות, חלק מההכנה לתחרות (עם רצועות).

לגבי הבנץ' - בעליות וירידות אבל בגדול לא מתקדם. רוצה 137 בתחרות שזה יהיה שיפור יפה.

לגבי סמולוב חשבתי על זה ולא עשיתי שומדבר בנידון ועוד רגע תחרות אז מאוחר מדי.

לא יודע לגבי אייר סקוואט, אני לא עושה את זה, לא חושב שזה מה שיתן משהו. אברהם אתה שופף עמוק כמעט תמיד לא חושב שיש לך בעיה של גמישות.

לפעמים אני גולש בחלק מהחזרות לכן אני חושב שזה כי יש קושי לשבת לאחור כמו שצריך = בעיה של גמישות. זו השערה שלי, אבל בהחלט אני גולש בחלק מהחזרות עם הברכיים לקדימה.

לפעמים אני גולש בחלק מהחזרות לכן אני חושב שזה כי יש קושי לשבת לאחור כמו שצריך = בעיה של גמישות. זו השערה שלי, אבל בהחלט אני גולש בחלק מהחזרות עם הברכיים לקדימה.
אם זה רק לפעמים, סימון שהטכניקה לא אחידה. תשים לב שאתה פותח ברכיים במקסימום בכל חזרה

אם זה רק לפעמים, סימון שהטכניקה לא אחידה. תשים לב שאתה פותח ברכיים במקסימום בכל חזרה

צודק לגמרי! היום עבדתי על הטכניקה וגיליתי שהגלישה נובעת מכך שהפתיחה של הברכיים לא טובה.

תודה.

מחזק את אדיר... בהצלחה!

אתמול:
פרונט 135x3x3 קשה מאוד אבל עלה. PR לשלשות.
פרס 80x3x3 גריינד רציני כל סט. אפילו לא שיא 😲

היום יהיה מעניין...
התאבדות עברה בשלום.

דדליפט PR 222x3,3,2- שיא ענק לטווח חזרות הזה (שיפור של 10 קילו). סט ראשון מדהים וקל, סט שני גריינד, סט שלישי הופתעתי שחזרה שניה עלתה... סה"כ מאד מרוצה.

פלור פרס 127x3 PR

סרטונים בקרוב

פלור פרס 127x3:

סקבט 220x3 עם רצועות:

נראה שבסקוואט בחלק מהחזרות המרפקים במגע עם הרגל, תיזהר שלא יפסלו אותך על זה בתחרות .

שמתי לב ואני מרים אותם כדי שזה לא יקרה, מה שקורה בדר"כ אם הם למטה אז אני לא מגיע לעומק כי זה מרגיש לי עמוק בגלל המגע של המרפק עם הירך.

אבדוק אם זה לא חוקי אגב...
אימון לא רע-
סקבט היה חורק מאוד, עדיין גמור מהדדליפט. טיפסתי עד ל210.

בנץ' הגעתי ל137 שהיה די קשה אבל פחות מפעם שעברה. פעם שניה ברצץ שפוגע ב137. לא רע.

תרגילי עזר וקשקושים.

אימון די טוב
סקבט בתהליכי התאוששות מהדדליפט, גב עדיין תפוס. 230x1, 200x5 עם רצועות

בנץ' הרגיש טוב, אבל יצאתי טיפש ונתתי 135 קשה עם אחיזה יותר צרה משמעותית ממה שאני רגיל. לא ניסיתי יותר גבוה כי זה היה גריינד ככה או ככה.

אימון מעולה
התחיל דווקא חצי כוח, גם לפני האימון לא הרגשתי טרי.
אבל שיניתי משהו קל בטכניקה שעבד. 230x1,237x1,245x1 - הכי גבוה שהגעתי כאן. הכל הרגיש מעולה. (סקבט)

פלוס פרס - 130x3 PR!

סרטונים בהמשך.

עוד אימון טוב-
הגוף הרגיש קצת סחוט מאתמול אבל החימום היה הרבה יותר קל משום מה, כנראה שינוי מינורי בטכניקה (יורד יותר מהר ובצורה אחידה, משתדל להתחיל עם אגן נעול לגמרי) 230x2 סקבט לשיא לדאבל. הראשונה הייתה קצת גבוהה לצערי.

בנץ' הרגיש חלוד וחשבתי שלא יהיה טוב, אבל יצא 137 עם פקודה שהיה בסדר גמור.

קצת מתח ואב וויל...

היום פרונט ופרס לשיאים 😲

אימון טוב מאוד-
פרונט 140x3x3 - סט ראשון מאוד קל (צולם) השאר פחות. לפני כמה חודשים היה לי את זה לסינגל על מ.ג הרבה יותר גבוה. התקדמות מעולה בתרגיל.

פרס 82x3x3 - כל סט קשה, PR לשלשה אבל לא משהו יוצא דופן (עשיתי 80 לרביעיה ו85 לז1ג) מצד שני הירידה במשקל גרעה לי מהפרס הרבה. כמעט משקל גוף (84~)

קצת ידיים.

אימון תרגילי עזר אחרון. מעכשיו רק סקבט ובנץ' ואולי קצת גב ובטן.

אימונים עד התחרות-
שישי אימון רגיל (סינגל מקס' + בק אוף)
שבת כנראה אימון חפיף (יוצא ב11 בבוקר לחתונה ומתאמן במכון רגיל רחמנא ליצלן)
ראשון ללא
שני אימון כבד אחרון לפני (סינגל מקס' בלי בק אוף)
שלישי 180 סקבט 100 בנץ' סינגלים
רביעי 180 סקבט 100 בנץ' סינגלים
חמישי אופנרים 225 סקבט 130 בנץ'
שישי 180 סקבט 100 בנץ' סינגלים
שבת תחרות 😲

בהצלחה וזה...

מעבר להתקדמות בפרונט סקוואט, גם הטכניקה טובה יותר. אתה נראה זקוף יותר ויציב יותר בתחתית (שזה דיי מרשים במיוחד לליפטר שמידת הזקיפות אמורה פחות לעניין אותו).

אופיר אתה חושב שIPC יתנו חסות כלשהיא לפתוח מתחם בארץ? אני שוקל ברצינות להתחיל לרחרח אחר פתיחת מתחם.

בהצלחה אופיר !
אני לא צריך חולצות אבל צילום שלך עם ברנדון לילי/אד קואן אומר "Alik Koldobsky, I can see that you are training" יעשה אותי האדם הכי שמח בעולם.
או אנדריי מאלניצ'ב אומר
Алик koldobsky, я вижу, что вы тренируетесь.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית