הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

תודה לכולם!

לגבי הפרונט - זו המטרה של התרגיל. אני דווקא מאוד חושב שליפטר צריך להיות כמה שיותר זקוף בביצוע סקוואט, מוריד עומס מהגב ומשפר טווח תנועה ומנופים. פרונט תרגיל שעוזר בזה מבחינת כוח, מוביליטי עוזר מבחינת גמישות.

לגבי חסות של IPC - לא. קהילת הפאוורליפטינג הישראלית זוהי קבוצה בפייסבוק ותו לא. זה לא חברה או אדם או לא יודע מה. אם אתה מדבר על ספציפית גל אדטו - לדעתי גם לא. צריך להיות איזשהו אינטרס בשבילו לשים כסף על זה (בצדק). מישהו צריך פשוט להרים את הכפפה ולפתוח מכון PL בארץ, זהו. לא מכון קרוספיט עם כלוב, לא מכון רגיל עם מונו - פשוט מכון PL עם סטנדרטים גבוהים שזה אומר מוטות טקסס, מונו טוב, בנץ' תחרותי ופלטות מכויילות והשאר באמפר או משהו כזה. משהו חשוב שאין הרבה ממנו בארץ - מאמן ברמה גבוהה שיפתח את המכון. הקונספט רץ ע"ב מאמן שבונה תוכניות למתאמנים החדשים (וגם לותיקים) ברמה התחרותית לדעתי אין יותר מ5 מאמנים בארץ שיכולים להתאים לתפקיד הזה. וגם להם חסר לעיתים ידע ונסיון כדי לאמן 50+ איש ברמה תחרותית, בעיקר בדברים שפחות נפוצים בקהילה שלנו- מגוון תוכניות שונות, מוביליטי וגמישות, קונדישנינג, תזונה וכו'.

לגבי בקשות ממלאניצ'ב ושות' - בהחלט אפשרי. תציק לי על זה, יש סיכוי לא רע שאלך למכון היום או שבוע הבא ואפגוש אותם שם פשוט.

אמרו לי ששבוע הבא הם באים להתאמן במכון שלי. אשתדל לזכור אותך.

אימון טוב מהיום-
סקבט 240x1 הרגיש כבד איטי אבל סבבה.
בנץ' 137x1 עם פקודות מלאות, די קל, הייתי עולה ל140 אם לא הייתה תחרות עוד שבוע.
מתח ובטן.

עוד אימון רציני אחד עד לתחרות.

עדכון-
יום שבת התאמנתי בבוקר במכון "רגיל" עקב חוסר בזמן (נסעתי לחתונה), התכנון היה ללכת קליל אבל הרגיש טוב מאוד, חשד גבוה לפלטות עלעללאלעלעלל - 200x3,210x2,220x2 הכל עם רצועות בכלוב ורצפה רכה כמו כרית. היה מוזר לשפוף שוב מול מראה.
בנץ' 120x3 עם עצירות בספסל בכלוב ללא ספוטר.
קצת בילדינג.

שבת-ראשון הייתי בחתונה, אלכוהול ואוכל... לא אידיאלי אבל מלסות.

יום שני- אימון כבד אחרון-
סקוואט הרגיש מדהים, טיפסתי ל242 לסינגל קל מאוד, עומק היה גבולי. הייתי שם 250 אם לא הייתה תחרות בשבת.
בנץ' גם הרגיש טוב, אבל הספוטר שכח שהוא פצוע בכפות ידיים והוציא לי ממש גרוע, איבדתי כיווץ אבל עדיין טחנתי 137 עם פקודות מלאות.
מ.ג אחרי סופ"שׁ של הוללות, באמצע היום אחרי א.בוקר בופה ומקדונלד'ס - 86.0 עם בגדים במשקל מכון.

נראה מחר בבוקר, מסתבר שהמשקל בבית כאן מראה 300 גרם יותר מהמשקל המכוייל במכון. מעולה.
אגב הרוסים עדיין לא הגיעו, הליליברידג'ים דווקא כן (אבל לא למכון שלי).

אתמול היה דילואד- 180 סקווט ו100 בנץ'. הרגיש טוב.

היום בבוקר 84.0, עושה העמסת מים, לא בטוח אם מגיע ל8 ליטר.

היום יהיה אימון אותו דבר.

בהצלחה שיהיה אופיר
שאלה קטנה , יש לך מושג אם אפשרי לצפות בתחרות בדרך חינמית כל שהיא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית