הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע להורדת שומן

NeoTrix

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
שלום חברים,
אני מתאמן כבר 5 חודש, כמעט 6 ועשיתי כמה שינויים שאני ממש מבסוט מהם, אבל יש עוד דרך רבה לפניי.
המטרה העיקרית שלי נכון להיום היא להוריד כמה שיותר את הבטן, כי לא משנה מה אני עושה, אני די תקוע בעניין הזה..
מאז שהתחלתי ועד היום (למרות שכמובן השתפרתי) הייתי עושה ריצות (מינימום של חצי שעה, כ-6 ומעלה קילומטרים לפעמים אפילו עד 10-11 ק"מ) והייתי באמת מוריד משקל יחסית מהר, הורדתי עד כה 9 ק"ג והיקף של כ 12-13 ס"מ, עד היום.
המצב הוא שהיום לא משנה כמה אני מתאמץ אני תקוע ולא מוריד יותר, לפי דעתי.
עכשיו ייתכן וזה כי אני עושה משהו לא נכון, וזו הסיבה מדוע אני מבקש את עזרתכם.

תראו, מה שאני עושה ביום של אימון זה דבר כזה. אני מתחיל לעשות אימוני כוח, ורק בסוף האימון אני תמיד תמיד עושה ריצה.
עכשיו הבעיה עם האימוני כוח אצלי זה שאין לי ממש תוכנית, ולכן אני תמיד מנסה לעשות כמה שיותר מהכל, שעל פי הבנתי זה לא צעד
נבון לפיתוח שרירים וכו'.

כמובן שאני גם שומר על תזונה כמה שיותר נכונה, לא אוכל יותר מדי שטויות.. מדי יומיים-שלושה אני יכול להעז קצת ולאכול איזו קוביית שוקולד (חחחחחח), בכל מקרה אני לא מהמגזימים שמחליפים סוכר בסוכרזית אבל עדיין אני בטוח שאני יכול להצליח גם כך.

המשקל שלי כיום עומד על 63.5 בערך, אני בטוח שאתם תגידו לי שזה כבר כלום.
השאלה כיצד עלי להמשיך?

אשמח מאוד לעזרתכם!

• פותח/ת השרשור
מאזן קלורי שלילי כשאתה שוקל 63 זו הרעבה, בהנחה שאתה לא רץ איזה חצי מרתון ביום. אם בשביל להתחטב אתה צריך לאכול 1500 קלוריות ביום (פאק, כואב לי אפילו להגיד את זה. וכנראה שאתה אוכל פחות), זה רמז עבה לכך שאתה לא צריך לחטב.

לא צריך שום הקפדה מבחינת מרווחי זמן של אוכל. הרבה אנשים לפניך ואחריך השיגו וישיגו תוצאות מדהימות גם בארוחה או שתיים ביום. מה שמשנה זה הסה"כ היומי - השאר זה להתעסק בתפל ולא בעיקר. אם זה משנה, בפעמיים שעשיתי SS אכלתי את רוב האוכל בארוחה אחת גדולה בערב.

לא יהיה בעייתי - אלא יהיה לא אפשרי לעשות SS בלי תזונה מתאימה. תזונה מתאימה בשבילך לSS כוללת לפחות 2 גר' חלבון לקילו (רצוי להתקרב יותר לכיוון ה2.3-2.5), לפחות גרם שומן לקילו (רצוי יותר), ושכמות הקלוריות שאתה מכניס תספק עלייה של קילו בשבוע (אפשר גם יותר בהתחלה), ואחרי ~8 שבועות שהעלייה כבר תהיה יותר לכיוון החצי קילו בשבוע (למרות שבתכלס עדיף יותר מאשר פחות).
אין לי מושג מה התנאים שלך, אבל אני מניח שאתה יכול לסדר את זה - מקסימום לתסף באבקת חלבון או משהו בסגנון. אפשרי מבחינתך?

תודה על התגובה.
התנאים בצבא קצת קשים מבחינת תזונה... במיוחד שהקטע הכלכלי נכנס לתמונה,
מה שכן בנוגע לאבקת חלבון זה באמת משהו שאני רוצה להוסיף לחודש-חודשיים על מנת לראות מה התוצאות של זה,
אבל זה עוד מעט כשסוף סוף אתחיל לקבל משכורות ולא 357 ש"ח בחודש חחח.

תודה על התגובה.
התנאים בצבא קצת קשים מבחינת תזונה... במיוחד שהקטע הכלכלי נכנס לתמונה,
מה שכן בנוגע לאבקת חלבון זה באמת משהו שאני רוצה להוסיף לחודש-חודשיים על מנת לראות מה התוצאות של זה,
אבל זה עוד מעט כשסוף סוף אתחיל לקבל משכורות ולא 357 ש"ח בחודש חחח.
אבקת חלבון זה מזון. קרא את המאמרים על נושא התזונה בפורטל, זה נראה שחסר לך הרבה ידע ושאתה טועה דיי בהרבה דברים, והמאמרים יעשו לך סדר בראש לגביי איך הדברים עובדים - שזה הדבר העיקרי בתחום הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית