הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

egor012

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
21 , 1.80 משקל בתמונה 83
הייתי מעוניין בבקשה לדעת כמה אחוזי שומן לדעתכם יש לי לפי התמונה (אלה תמונות לפני תחילת החיטוב לפני כחודשיים)
ויש לי עוד שאלה , מאיזה אחוז שומן כדאי לי להתחיל חיטוב דל פחמימות? או אפשרי להתחיל אותו כבר עכשיו ? עד 50 גרם ביום? כיום אני עומד כבר על כ75 ק"ג
תודה רבה מראש.

IMG_3416.JPG
IMG_3417.JPG
IMG_3418.JPG
מישהו?

נערך לאחרונה:
~19%. אפשר לרדת לחיטוב תמיד(השאלה אם זה משתלם). כן רד לשבועיים ניטרלי לפחות ומשם תתחיל להוריד פחמימות, יש מאמר טוב בפורטל

• פותח/ת השרשור
אם כרגע אני בחיטוב רגיל , עדיין צריך לעבור לניטראלי ורק אז דל פחמימות? עוד מישהו ?

מה קצה הירידה?
אם כרגע אני בחיטוב רגיל , עדיין צריך לעבור לניטראלי ורק אז דל פחמימות? עוד מישהו ?

תלוי מה מצב חילוף החומרים שלך. כמה זמן אתה בחיטוב? גרעון? קצב ירידה, תביא נתונים

בכללי אם הקצב איטי מדי עדיף לצאת מהחיטוב לתקופה קצרה

• פותח/ת השרשור
מה קצה הירידה?

תלוי מה מצב חילוף החומרים שלך. כמה זמן אתה בחיטוב? גרעון? קצב ירידה, תביא נתונים

בכללי אם הקצב איטי מדי עדיף לצאת מהחיטוב לתקופה קצרה

אני כבר חודשיים בחיטוב , בן 21 1.80 התחלתי 83 קילו , היום אני שוקל 76
גרעון קלורי יומי של 500 קלוריות , עושה יום משקולות יום אירובי יום מנוחה יום משקולות אירובי מנוחה וכו......

אני כבר חודשיים בחיטוב , בן 21 1.80 התחלתי 83 קילו , היום אני שוקל 76
גרעון קלורי יומי של 500 קלוריות , עושה יום משקולות יום אירובי יום מנוחה יום משקולות אירובי מנוחה וכו......

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מה הבעיה לרדת גם אם 150 פחממות ביום

כדי לרדת בקצב טוב.

• פותח/ת השרשור
בגלל המאמר הזה התחלתי חיטוב , יש סיבה שפרסמת לי אותו? אני עושה משהו לא נכון? כי ממה ששוב בדקתי אני עושה הכל כמו במאמר

לא,תמשיך ככה.

תקן אותי אם אני טועה אבל הסיבה היחידה לבחור בדיאטה דלה בפחממות היא איבוד שריר מינימלי ולבחור אין ממה לפחד מאיבוד שריר

בעיקרון ככל שהגירעון גדל אמור לגדוד איבוד השריר. אבל אז גם החיטוב יהיה קצר יותר. בקיצור אין איזה נוסחה לכמה שריר תאבד בחיטוב, מה שכן לקצץ בפחמימות יקצר את החיטוב. כמובן עד גבול מסוים

• פותח/ת השרשור
לא,תמשיך ככה.

בעיקרון ככל שהגירעון גדל אמור לגדוד איבוד השריר. אבל אז גם החיטוב יהיה קצר יותר. בקיצור אין איזה נוסחה לכמה שריר תאבד בחיטוב, מה שכן לקצץ בפחמימות יקצר את החיטוב. כמובן עד גבול מסוים

אז להשתדל לאכות כמה שפחות פחממות ? 30-60 גרם? ואם אני אוכל יותר אז לא נורא עד גבול מסוים כמו 100-130 גרם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית