נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש לי בקע כפול - בשני צידי שיפולי הבטן . :(
יש סיבה שזה לא יחזור על עצמו בעתיד ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי בקע כפול - בשני צידי שיפולי הבטן . :(
חשבתי שעם טכנולוגיית הרשתות הנהוגה היום הסיכון הזה כבר לא קיים.בקע ראשוני (ובמקרה שלך מדובר בדו צדדי) הוא גורם סיכון לבקע חוזר.
חשבתי שעם טכנולוגיית הרשתות הנהוגה היום הסיכון הזה כבר לא קיים.
הייתי היום אצל כירורג , והוא אמר שהבקעים ממש קטנים והוא לא ממליץ לעשות ניתוח .
אני אלך לקבל חוו"ד שניה .
כמו"כ הוא אמר שאני יכול להמשיך להתאמן , ורק אם הבקע יתרחב אעבור ניתוח .
נשמע לי קצת אבסורדי .
התחלתי את הבירור בגלל כאבים באיזור מפרק הירך , בביצוע סקוואט .
גם בקעים קטנים יכולים לגרום לכאב , או שהגיוני שזו בכלל דלקת ?
הכאב הוא דו צדדי?
הייתי היום אצל כירורג , והוא אמר שהבקעים ממש קטנים והוא לא ממליץ לעשות ניתוח .
אני אלך לקבל חוו"ד שניה .
כמו"כ הוא אמר שאני יכול להמשיך להתאמן , ורק אם הבקע יתרחב אעבור ניתוח .
נשמע לי קצת אבסורדי .
התחלתי את הבירור בגלל כאבים באיזור מפרק הירך , בביצוע סקוואט .
גם בקעים קטנים יכולים לגרום לכאב , או שהגיוני שזו בכלל דלקת ?
אם אפשר לשאול איך הגעת למצב הזה, היית שמן מאוד עד לפני כמה שנים(ולא בכושר)? שיחקת באיזה ענף ספורט/כדור על בסיס קבוע? כשל לא כמו שצריך באימון?
אני שואל כי לא שכיח מאוד שאנשים מקבלים הרניה(אפילו לא משקולנים) בטווחי תנועה מלאים, אם המשקלים היו כבדים מדי עד כדי מצב של הרניה, פשוט היית נכשל ישר
27%?!?! אתה בטוח בנתון הזה??זה המון!הרניה היא תופעה שכיחה מאוד ללא קשר לעיסוק בספורט ( סיכוי היארעות במשך החיים של כ 27% בקרב גברים וכ 3 % בקרב נשים). הרמת משאות כבדים מגדילה את הסיכון להרניה.
תקן אותי אם אני טועה, אבל רוב מוחלט של הבקעים(מפשעתי/פמורלי/טבורי וכו) מופיעים בגברים או בתור פעוטות או בתור קשישים מסיבות טבעיות ברורות, אני מכיר שבקרב אנשים צעירים/בריאים הדבר מאוד לא שכיח...הרניה היא תופעה שכיחה מאוד ללא קשר לעיסוק בספורט ( סיכוי היארעות במשך החיים של כ 27% בקרב גברים וכ 3 % בקרב נשים). הרמת משאות כבדים מגדילה את הסיכון להרניה.
יש נתונים הרבה יותר גבוהים בדברים גרועים בהרבה מבקע, זה חלק מהחיים להזדקן ועם זה כל מה שבא(הרניה זה חלק מהעניין כשהשרירים נרפים ונהיים חלשים יותר), יש המון בקעים במהלך החיים שלא יודעים על קיומם/עוברים לבד.27%?!?! אתה בטוח בנתון הזה??זה המון!
כן , כ 75% מכלל הבקעים הם בקעים אינגווינאליים , ומתוכן לגברים יש 25-27% סיכוי היארעות במהלך החיים לעומת 3-5% בנשים.27%?!?! אתה בטוח בנתון הזה??זה המון!
תקן אותי אם אני טועה, אבל רוב מוחלט של הבקעים(מפשעתי/פמורלי/טבורי וכו) מופיעים בגברים או בתור פעוטות או בתור קשישים מסיבות טבעיות ברורות, אני מכיר שבקרב אנשים צעירים/בריאים הדבר מאוד לא שכיח...
אם אפשר לשאול איך הגעת למצב הזה, היית שמן מאוד עד לפני כמה שנים(ולא בכושר)? שיחקת באיזה ענף ספורט/כדור על בסיס קבוע? כשל לא כמו שצריך באימון?
אני שואל כי לא שכיח מאוד שאנשים מקבלים הרניה(אפילו לא משקולנים) בטווחי תנועה מלאים, אם המשקלים היו כבדים מדי עד כדי מצב של הרניה, פשוט היית נכשל ישר
צריך משתמש של TAUיש בעיה לפתוח את זה