הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התכונית SS הזאת.

MR_בחור

משתמש מתחיל
30
6
נק' מוניטין:
-6
30
6
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

ABA
BAB
ABA

עכשיו לא הבנתי, מעבר לתרגילים האלה, איזה תרגילים לעשות?לעשות את זה כל אימון A ו-B?
חשבתי על:
כפיפות בטן עם כן כמה סטים וכמה חזרות?
Cable Kneeling Crunch - - - 15 חזרות סט 1!
רציתי תרגיל אחד ל-בייספס והשני טרייספס, יש כאן המלצות לכמה חזרות וסטים?ואיזה תרגיל בדיוק או שהעיקר שעובד על האיזורים האלה?
מקבילים-אני דיי אוהב, כמה אפשר לעשות?
ביום השלישי של השבוע לעשות תרגיל ליד הקידמית 2*8
פשיטת מרפקים 2*8

תודה.

למה רק אחרי 3 שבועות?
הגוף שלך לא מורגל למאמצים ולהתאוששות טובה, ואם תתחיל כבר מההתחלה אתה לא תצליח להתאושש מאימון לאימון. לדעתי גם 3 שבועות זה לא מספיק כי רק אחרי שבועיים+- מגיעים למשקלים שמתחילים להרגיש...

רצוי להכניס מקבילים? אני הבנתי שרצוי להכניס כמה שפחות תרגילי עזר לתוכנית..
זה נכון, רצוי להכניס כמה שפחות תרגילי עזר, אבל לאחר תקופה מסוימת של אימונים הגוף כבר ידע להתאושש מאימון בצורה טובה, חוץ מזה שמקבילים ומתח זה שני תרגילים שאומנם מוגדרים כתרגילי עזר בתוכנית אבל הרבה רואים אותם בתור חלק מתרגילים מרכזיים בתוכנית כזאת או אחרת... תרגילי עזר מיותרים זה כל מיני תרגילים מבודדים ליד קדמית ואחורית...

זה נכון, רצוי להכניס כמה שפחות תרגילי עזר, אבל לאחר תקופה מסוימת של אימונים הגוף כבר ידע להתאושש מאימון בצורה טובה, חוץ מזה שמקבילים ומתח זה שני תרגילים שאומנם מוגדרים כתרגילי עזר בתוכנית אבל הרבה רואים אותם בתור חלק מתרגילים מרכזיים בתוכנית כזאת או אחרת... תרגילי עזר מיותרים זה כל מיני תרגילים מבודדים ליד קדמית ואחורית...
אז אני ב SS כבר יותר משלושה שבועות, אני יכול להוסיף מקבילים חופשי ולא יפגע לי בהתקדמות?

הבנתי, ויש כתבה מומלצת על איך עושים את התרגילים?
חרשתי על כל אתר קילוגרם לגבי SS.
כן, תוריד את ה-dvd של התוכנית... אפשר להוריד מכל אתר טורנטים... וגם ביוטיוב יש את זה בחלקים
אז אני ב SS כבר יותר משלושה שבועות, אני יכול להוסיף מקבילים חופשי ולא יפגע לי בהתקדמות?
כן, אבל תתייחס אליו כמו אל כל תרגיל אחר בתוכנית, העלאת משקלים בהדרגה.. אתה יכול לעשות אותו בצורה של 3*5 ואפשר גם 2*8... חכה ל-beast שיגיד את דעתו בעניין...

אין דבר כזה להוסיף חופשי. לעשות 20X20 יפגע בך. מוסיפים בטקט. 3X8 לצורך העניין (תלוי ברמה שלך - אם אתה מסוגל לעשות רק 5 חזרות מן הסתם זה שונה). בכל אופן גם בזה מעלים משקל כל אימון. אבל השאלה היא אם צריך להוסיף. כל עוד הלחיצות מתקדמות בלי שום בעייה - Don't try to fix it if it's not broken.

הגוף שלך לא מורגל למאמצים ולהתאוששות טובה, ואם תתחיל כבר מההתחלה אתה לא תצליח להתאושש מאימון לאימון. לדעתי גם 3 שבועות זה לא מספיק כי רק אחרי שבועיים+- מגיעים למשקלים שמתחילים להרגיש...
לא מדוייק. פשוט הסטרס הדרוש על מנת להוציא את המערכת משיווי המשקל (הומיאוסטאזיס) הוא יותר קטן ככל שאתה פחות מאומן.

רצוי להכניס מקבילים? אני הבנתי שרצוי להכניס כמה שפחות תרגילי עזר לתוכנית..
השאלה היא מתי. התוכנית עצמה, כוללת תרגילי עזר - פשוט לא מתחילתה.

למה רק אחרי 3 שבועות?
אפשר גם יותר, זה לא חקוק בסלע. אבל לא לפני - פשוט כי לא צריך סטרס נוסף על מנת להוציא את המערכת משיווי המשקל - תרגילי הבסיס מספקים מספיק סטרס.

אין דבר כזה להוסיף חופשי. לעשות 20X20 יפגע בך. מוסיפים בטקט. 3X8 לצורך העניין (תלוי ברמה שלך - אם אתה מסוגל לעשות רק 5 חזרות מן הסתם זה שונה). בכל אופן גם בזה מעלים משקל כל אימון. אבל השאלה היא אם צריך להוסיף. כל עוד הלחיצות מתקדמות בלי שום בעייה - Don't try to fix it if it's not broken.

לא מדוייק. פשוט הסטרס הדרוש על מנת להוציא את המערכת משיווי המשקל (הומיאוסטאזיס) הוא יותר קטן ככל שאתה פחות מאומן.

השאלה היא מתי. התוכנית עצמה, כוללת תרגילי עזר - פשוט לא מתחילתה.

אפשר גם יותר, זה לא חקוק בסלע. אבל לא לפני - פשוט כי לא צריך סטרס נוסף על מנת להוציא את המערכת משיווי המשקל - תרגילי הבסיס מספקים מספיק סטרס.
ומה לגבי chinups מתח? גם 3X8 עם משקל או 3X5?
ואיזה תרגיל עדיף לרחב גבי( חשוב לי להוסיף יותר מסת שריר לפלג עליון כדי לתקן פרופרציות עם המותניים)

ומה לגבי chinups מתח? גם 3X8 עם משקל או 3X5?
ואיזה תרגיל עדיף לרחב גבי( חשוב לי להוסיף יותר מסת שריר לפלג עליון כדי לתקן פרופרציות עם המותניים)
לא עקרוני, עדיף בתרגילי עזר 3X8-10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית