עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי אישית זה משפר את ההתאוששות, 30 דק הליכה אחרי כל אימון עוזר לי מאוד.
נראה לי ש190 קילו סקוואט ל-10 חזרות דורש הוכחה.... boxxxאני מדבר על שיפור מאוד מאסיבי בכוח.
190KG סקואט 2 חזרות לפני שלוש חודשים, לא עבדתי על רגליים בכללי לא סקוואט לא מכונות רק אופניים במשך חודש, כעבור סך הכל 3 חודשים נגשתי לעשות סקוואט לבדוק את הביצועים, סיימתי עם 190KG סקוואט עשר חזרות ללא כשל כלל
חייב לבדוק מה גרם לעליה המאסיבית..
תזונה נטרלית לחלוטין שימור ולא יותר מזה
במסה לא עליתי ככה
נראה לי ש190 קילו סקוואט ל-10 חזרות דורש הוכחה.... boxxx
אין שום סיכוי שאם עשית 2 חזרות ל-190 קילו, ואז לא עשית סקוואטים 3 חודשים, אתה תחזור לאותם ביצועים ואפילו ביצועים טובים יותר
ומה קרה בשני החודשים שעליהם לא סיפרת?אני מדבר על שיפור מאוד מאסיבי בכוח.
190KG סקואט 2 חזרות לפני שלוש חודשים, לא עבדתי על רגליים בכללי לא סקוואט לא מכונות רק אופניים במשך חודש, כעבור סך הכל 3 חודשים נגשתי לעשות סקוואט לבדוק את הביצועים, סיימתי עם 190KG סקוואט עשר חזרות ללא כשל כלל
חייב לבדוק מה גרם לעליה המאסיבית..
תזונה נטרלית לחלוטין שימור ולא יותר מזה
במסה לא עליתי ככה
בחודשיים האלה לא עבדתי רגליים.ומה קרה בשני החודשים שעליהם לא סיפרת?
תכלס אני אגיד לך, בכנות... לא קרה.
אז למה אתה לא מוסיף משקל למוט כל אימון \ שני אימונים או גג כל שבוע?זה לא כל כך מפריע לי בעבודה על הכוח
אז למה אתה לא מוסיף משקל למוט כל אימון \ שני אימונים או גג כל שבוע?
סתם מהזיכרון כי זכור לי שאתה כל הזמן עם אותם משקלים. אולי כי הכינוי שלך בפורום זה Crossfiter...למה אתה חושב שלא? כל אימון סקוואט או דדליפט אני מוסיף משקל למוט+ משתפר במשקולנות. (אל תשכח שאני לא עושה תוכנית כוח מסודרת)
אבל יש לציין גם שאני לא כל שבוע עושה ריצות ואירובי כזה
סתם מהזיכרון כי זכור לי שאתה כל הזמן עם אותם משקלים. אולי כי הכינוי שלך בפורום זה Crossfiter...
אז כנראה טעות שלי.
אבל זה אומר שאתה חייב לנו סקוואט 155 ל3X3 עוד 10 שבועות ;)
ATG...
🤡
יש לך עד ה 31.8 להעלות סירטון שלך עושה 190 ל-10 חזרות. אם לא, אתה מקבל באן. נכנסת לחובות לראק בנעוץ בפורום PL.כן אני שוקל לעשות סרטון קטן ולשלוח לכמה אנשים, לא אוהב להעלות כשכולם רואים
זאני לא עושה סקוואט ATG אבל גם שובר 90 מעלות עלייה כזאת קצת מסיבית
אני דיי נח מהאימון עשיתי את זה אתמול, עוד כמה ימים אחזור לחדר כושר לצלם
יש לך עד ה 31.8 להעלות סירטון שלך עושה 190 ל-10 חזרות. אם לא, אתה מקבל באן. נכנסת לחובות לראק בנעוץ בפורום PL.