הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השפעה של אירובי על אימוני כוח (3-6 חזרות)

• פותח/ת השרשור droviv
  • פורסם בתאריך

droviv

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
-32
67
1
אם מישהו מכיר מחקרים או מאמרים על השפעות של אימוני אירובי על אימוני כוח אשמח אם תשתפו פה..

לי אישית זה משפר את ההתאוששות, 30 דק הליכה אחרי כל אימון עוזר לי מאוד.

• פותח/ת השרשור
לי אישית זה משפר את ההתאוששות, 30 דק הליכה אחרי כל אימון עוזר לי מאוד.

אני מדבר על שיפור מאוד מאסיבי בכוח.
190KG סקואט 2 חזרות לפני שלוש חודשים, לא עבדתי על רגליים בכללי לא סקוואט לא מכונות רק אופניים במשך חודש, כעבור סך הכל 3 חודשים נגשתי לעשות סקוואט לבדוק את הביצועים, סיימתי עם 190KG סקוואט עשר חזרות ללא כשל כלל

חייב לבדוק מה גרם לעליה המאסיבית..
תזונה נטרלית לחלוטין שימור ולא יותר מזה
במסה לא עליתי ככה

190KG סקואט 2 חזרות לפני שלוש חודשים, לא עבדתי על רגליים בכללי לא סקוואט לא מכונות רק אופניים במשך חודש, כעבור סך הכל 3 חודשים נגשתי לעשות סקוואט לבדוק את הביצועים, סיימתי עם 190KG סקוואט עשר חזרות ללא כשל כלל

במסה לא עליתי ככה
נראה לי ש190 קילו סקוואט ל-10 חזרות דורש הוכחה.... boxxx
אין שום סיכוי שאם עשית 2 חזרות ל-190 קילו, ואז לא עשית סקוואטים 3 חודשים, אתה תחזור לאותם ביצועים ואפילו ביצועים טובים יותר

• פותח/ת השרשור
נראה לי ש190 קילו סקוואט ל-10 חזרות דורש הוכחה.... boxxx
אין שום סיכוי שאם עשית 2 חזרות ל-190 קילו, ואז לא עשית סקוואטים 3 חודשים, אתה תחזור לאותם ביצועים ואפילו ביצועים טובים יותר

כן אני שוקל לעשות סרטון קטן ולשלוח לכמה אנשים, לא אוהב להעלות כשכולם רואים
זאני לא עושה סקוואט ATG אבל גם שובר 90 מעלות עלייה כזאת קצת מסיבית

אני דיי נח מהאימון עשיתי את זה אתמול, עוד כמה ימים אחזור לחדר כושר לצלם

אני רוכב על אופניים
למכון וחזרה הביתה(לא הרבה, איזה 10 דקות) וזה עוזר לי קצת אחרי אימון להזרים דם לשרירים ועוזר נגד doms. זה לא ממש אירובי כי זה מעט זמן אבל זה כן עוזר.

במסה לא עליתי ככה
ומה קרה בשני החודשים שעליהם לא סיפרת?

תכלס אני אגיד לך, בכנות... לא קרה.

• פותח/ת השרשור
ומה קרה בשני החודשים שעליהם לא סיפרת?

תכלס אני אגיד לך, בכנות... לא קרה.
בחודשיים האלה לא עבדתי רגליים.
לא סתם באתי לפה עם רצון לקבל מחקר משעמם לי בחיים..
אנלא מהאנשים שהתחילו להתעסק בפיזיולוגיה אנטומיה ופיתוח גוף מאתמול .
תקבל סירטון בקרוב מאוד

תכלס, אני לא מאמין שזה קרה. לא בהכרח שאתה משקר, יכול להיות שאתה פשוט טועה - יש כמה תסריטים אפשריים לזה.

מה הבעיה פשוט לתת לו "חוב לראק" זה החוקים פה לא? אני גם לא כל כך מאמין מ190 ל2 ל190 ל10 בלי לעבוד על סקוואט בכלל ובלי לקחת ממתקים ושינוי תזונה.

בכל מקרה לנושא, יום שבת רצתי 40 דקות בערך התאוששות, יום ראשון נתתי 130 סקוואט 3X3 (יש בלוג שלי אם בא לך לראות) היום נתתי דדליפט 160 שלשה ומחר אני רץ שוב משהו כמו 40 דקות, אני רץ בקצב סביר וזה לא כל כך מפריע לי בעבודה על הכוח (אבל אני רץ בכלל לא עצים יש לציין)

אז למה אתה לא מוסיף משקל למוט כל אימון \ שני אימונים או גג כל שבוע?

למה אתה חושב שלא? כל אימון סקוואט או דדליפט אני מוסיף משקל למוט+ משתפר במשקולנות. (אל תשכח שאני לא עושה תוכנית כוח מסודרת)
אבל יש לציין גם שאני לא כל שבוע עושה ריצות ואירובי כזה

למה אתה חושב שלא? כל אימון סקוואט או דדליפט אני מוסיף משקל למוט+ משתפר במשקולנות. (אל תשכח שאני לא עושה תוכנית כוח מסודרת)
אבל יש לציין גם שאני לא כל שבוע עושה ריצות ואירובי כזה
סתם מהזיכרון כי זכור לי שאתה כל הזמן עם אותם משקלים. אולי כי הכינוי שלך בפורום זה Crossfiter...
אז כנראה טעות שלי.
אבל זה אומר שאתה חייב לנו סקוואט 155 ל3X3 עוד 10 שבועות ;)
ATG...
🤡

סתם מהזיכרון כי זכור לי שאתה כל הזמן עם אותם משקלים. אולי כי הכינוי שלך בפורום זה Crossfiter...
אז כנראה טעות שלי.
אבל זה אומר שאתה חייב לנו סקוואט 155 ל3X3 עוד 10 שבועות ;)
ATG...
🤡

תשמע סתכל שהתחלתי ת'לוג הRM1 שלי בסקוואט היה 150, בוא נראה לאן נתקדם... (לפני הלוג ולפני המשקולנות אגב הייתי ב5\3\1 קצת + אימוני הקרוספיט ולא נתקעתי דווקא למרות האירובי והמטקונים אבל לא הייתי שם יותר מידי זמן. אני בטוח שההתקדמות שלי לא תהיה כמו של מתאמן כוח כי אני גם לא אוכל בפלוס קלורי גדול מידי וגם לא עובד 3 פעמים בשבוע על כוח אבל רשמתי לעצמי את האתגר לסקוואט)

כן אני שוקל לעשות סרטון קטן ולשלוח לכמה אנשים, לא אוהב להעלות כשכולם רואים
זאני לא עושה סקוואט ATG אבל גם שובר 90 מעלות עלייה כזאת קצת מסיבית

אני דיי נח מהאימון עשיתי את זה אתמול, עוד כמה ימים אחזור לחדר כושר לצלם
יש לך עד ה 31.8 להעלות סירטון שלך עושה 190 ל-10 חזרות. אם לא, אתה מקבל באן. נכנסת לחובות לראק בנעוץ בפורום PL.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית