הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב בדיאטה דלת פחמימות ועוד

• פותח/ת השרשור Shalgi
  • פורסם בתאריך

Shalgi

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
4
47
0
מרכז עלית - אוניברסיטת תל אביב
התחלתי דיאטה דלת פחמימות לפני שבוע ובינתיים הצלחתי לשמור על 190-220 גרם חלבון ביום, 70-80 גרם פחמימות (אני יודע שעדיף פחות אבל לפני זה צרכתי כמויות אדירות של פחמימות, קשה לי לרדת פחות מזה. השאר שומן. סה"כ לדעתי התפריט יצא על מאזן שלילי של 400 קלוריות ביום.
גובה: 187
משקל: 92
א"ש: 12-13%
בעיקר מה שאכלתי השבוע זה ביצים, חזה עוף, בשר בקר, טונה וסרדינים, קצת אורז (מלא) עם עדשים, ולקחתי 3 כדורי אומגה3 ביום, שותה 2-3 כוסות קפה (עם הרבה קפה), ובנוסף לא מעט גבינות ומוצרי חלב. (חלק מהגבינות שמנות יחסית ומשם הגיעו לא מעט שומנים)
משום מה חשבתי שבמוצרי חלב אין פחמימות או שיש כמות אפסית אבל פתאום הבנתי שזה לא לגמרי נכון, וגם שמעתי שמועה שמוצרי חלב משפיעים על הרגישות של הגוף לאינסולין או משהו כזה, וזה פוגע בדיאטה דלת פחמימות. אשמח לחוות דעת על כך. בנוסף, האם התפריט שלי נשמע סביר? האם כדאי שאכניס קצת פחות קלוריות כל יום? כמה מינוס קלורי יהיה אופטימלי? האם צריכת קפאין גבוהה עוזרת, ואם כן זה משנה מתי אני שותה קפה? האם לשתות יותר מים מבד"כ? פחות? או כרגיל? אני מכוון על ירידה כמה שיותר מהירה באחוזי שומן, מתאפשר לי להמשיך עם הדיאטה הזו לזמן קצר מאוד, קצת יותר משבוע בסה"כ, יש לכם טיפים אחרים בנושא? תודה מראש! 😃

בחלב יש יחסית הרבה פחמימות כ 10 גרם לכוס (גם בדל שומן) וגם ביוגורטים יש הרבה פחמימות.
בקוטג יש יחסית מעט פחמימות אבל כדי להגיע ל 30 גרם ביום + לאכול ירקות שגם בהם יש פחמימות גם קוטג' יורד.
לדעתי אם החלטת שאתה עובר לדל פחמימה שב עם מחשבון תזונה ותרכיב לך תפריט עם כמה אלטרנטיבות בתוכו כדי שלא תשתעמם
וככה תדע מה אתה אוכל

התפריט נראה בסדר על רגל אחת - איך הירידה?
צריכת קפאין יכול הלעזור בלתת קצת אנרגיה - אבל במקרה שלך (2-3 כוסות קפה עם הרבה קפה ביום),סביר להניח שהגוף כבר התרגל לזה וזה לא יזיז לך

הייתי ממליץ על ניקוי מקפאין תקופה

• פותח/ת השרשור
התפריט נראה בסדר על רגל אחת - איך הירידה? צריכת קפאין יכול הלעזור בלתת קצת אנרגיה - אבל במקרה שלך (2-3 כוסות קפה עם הרבה קפה ביום),סביר להניח שהגוף כבר התרגל לזה וזה לא יזיז לך הייתי ממליץ על ניקוי מקפאין תקופה
דווקא ביומיום עד הדיאטה הייתי שותה משמעותית פחות קפה. יותר בכיוון של כוס אחת בינונית ביום (בממוצע)
יש ירידה נראית לעין לפי דעתי אבל לא יותר מידי משמעותית (לא הייתי מצפה להיראות אחרת תוך שבוע)
מבחינת משקל שמתי לב לירידה באופן כללי אבל לפני יומיים העמסתי פחמימות (ושתיתי המון) והמשקל עלה קצת, אני מניח שזה בעיקר נוזלים ושהם ירדו עם הזמן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית