הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה קצרה על מיונז

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אני בדל פחמימה אני יכול לצרוך מיונז?
או יותר נכון זה נחשב טוב או רע? מצד אחד זה לא מתקשר לדיאטה לפי ההגיון מצד שני זה מביצים ואין כמעט פחמימה ב25 גרם (קצת פחות מגרם).
אני על חצי קילו חזה עוף שם משהו כמו 25 גרם מיונז.

שמע מצד אחד אין בזה פחמימות כמעט, מצד שני זה מפוצץ בשומנים, עדיף לך לצרוך את השומנים ממקור אחר שישביע אותך... 25 גרם מיונז זה יותר מ-150 קלוריות... אפשר ב-150 קלוריות לאכול עוד ארוחה

• פותח/ת השרשור
שמע מצד אחד אין בזה פחמימות כמעט, מצד שני זה מפוצץ בשומנים, עדיף לך לצרוך את השומנים ממקור אחר שישביע אותך... 25 גרם מיונז זה יותר מ-150 קלוריות... אפשר ב-150 קלוריות לאכול עוד ארוחה
בינתיים אני צריך לאכול 2000-2150 קלוריות ליום (אני במאזן שלילי ממש קטן מתאושש מ"פציעה" )
ככה שהקלוריות זה לא בעייתי, וזה משהו כמו 120 קלוריות אבל אני מוסיף את זה ל500-550 גרם חזה עוף ומשרה קצת לפני שמכין וככה זה הרבה יותר נסבל והרבה יותר כיף לאכול ככה שאם הבעיה היחידה זה הקלוריות אז זה מתגמד לעומת זה 😃
אשמח לעוד דעות בכל זאת 😃

תקנה מיונז 5 אחוז לייט כף אחת זה 15 גרם אני ממליץ עד 2 כפות שזה יוצא 30 גרם ובקושי פחמימה ושומן יש בזה באחריות סתכל בערכים והטעם מצוין אותו דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית