הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סרטוני טכניקה - SS

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
אני ממשיך לעלות לאימון הבא ב40, המשקל היום היה קליל ולא מורגש.
צריך לעמוד אולי טיפה יותר רחב, לנסות יותר לשבת על התחת, ולהחזיק תחזה. קניתי נעליים ככה שלא היו הרבה בעיות. אבל הוא נראה ממש מגעיל.

בנץ:היה קל מאוד, היה איש שהפריע לי ב2 סטים הראשונים אז באחרון הייתי בלי ספוטר ועשיתי 5 חזרות. ממשיך לעלות 2.5 קילו באימון הבא.

דדליפט:היה קל בטירוף. אני ממשיך לעלות ב10 קילו על מנת להגיע לגובה הנדרש, ככה יהיה לי יותר קל להיות עם גב ישר. בטעות עשיתי עוד חזרה..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מודע לעובדה שאין כאן סירטונים כן?
בטעות פרסמתי תפוסט, עוד מעט יעלה הכול.

עריכה: הסרטונים עלו בבנץ ובדדליפט, נשאר רק הסקוואט.
יום ראשון פלטה בדדליפט :D

נערך לאחרונה:
סקוואט- שב יותר אחורה
בנץ׳- פרק כף היד שלך עקום לגמרי, תשמור עליו ישר
דדליפט- תפסיק להסתכל לצדדים
ותצלם שנוכל לראות את כל הגוף שלך

• פותח/ת השרשור
סה"כ הטכניקות בסדר?
צלם שוב לפי מה שכתוב בנעוץ שצירפתי ותפרסם... אי אפשר לראות כמו שצריך וביקורת על הצילום הזה בכל מקרה לא תהיה טובה. באימון הבא תצלם ותעלה שוב.

• פותח/ת השרשור
צלם שוב לפי מה שכתוב בנעוץ שצירפתי ותפרסם... אי אפשר לראות כמו שצריך וביקורת על הצילום הזה בכל מקרה לא תהיה טובה. באימון הבא תצלם ותעלה שוב.
אימון נוראי היה לי, אני צריך למצוא זווית צילום טובה יותר. בכל מקרה בפרס נתפס לי הצוואר, מה לעשות? לחזור למוט ריק? התנועה שלי כנראה לא נכונה.

אימון נוראי היה לי, אני צריך למצוא זווית צילום טובה יותר. בכל מקרה בפרס נתפס לי הצוואר, מה לעשות? לחזור למוט ריק? התנועה שלי כנראה לא נכונה.
אתה יכול להוריד טיפה משקל, לצלם ולהעלות לכאן. רק ככה יהיה אפשרי להגיד לך איך הטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד טיפה משקל, לצלם ולהעלות לכאן. רק ככה יהיה אפשרי להגיד לך איך הטכניקה שלך.
סבבה, בקשר לסקוואט, אם הטכניקה אינה טובה. באמת יש צורך לרדת למוט ריק? אם נגיד אני חוזר ביום ראשון לשיא שלי, והטכניקה לא תהיה טובה, פשוט להישאר עם אותו משקל עד שהטכניקה תסתדר?

הטכניקה לא "מסתדרת", אתה מסדר אותה. אתה לא צריך לרדת למוט ריק, זו ירידה גדולה מידי. אתה לא חייב להוריד בכלל. פשוט תביא צילום שלך עושה את התרגיל עם משקל שהוא לא קל לך לסט של חמש חזרות שמצולם טוב.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה לא "מסתדרת", אתה מסדר אותה. אתה לא צריך לרדת למוט ריק, זו ירידה גדולה מידי. אתה לא חייב להוריד בכלל. פשוט תביא צילום שלך עושה את התרגיל עם משקל שהוא לא קל לך לסט של חמש חזרות שמצולם טוב.
סבבה אני אמשיך להעלות אימון הבא אני חוזר לשיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית