הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן? (בת 18)

Angelux

משתמש מתחיל
4
3
נק' מוניטין:
9
4
3
עריכה: מקווה שהפורום פה שייך ומתייחס גם לנשים חח אם לא אז פדיחה לי.. >_<

שלום ^.^ חחח אני אשים את הבושה בצד לרגע, ואני אזכר בכמה שמנה נהייתי.. אני מנסה לבנות לעצמי תפריט של 1000 קל' וחודש הבא אני מתחילה חיטוב עם מאמן, אבל לפניי כן אני צריכה לדעת כמה אחוזי שומן אני.. פליז פליז תנסו להיות מדוייקים ):

אני שוקלת 45, גובה 1.54 ובת 18 וחצי. בשנים האחרונות הייתי תמיד על 40-41 ק"ג, המשקל הנוכחי לא נראה עליי טוב במיוחד לקראת החיטוב.

תודה מראש? 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
45 קילו ואת רוצה חיטוב? כמה עוד את רוצה לרדת? אני באמת לא חושב שאת צריכה... וקחי את מה שאני אומר כדבר טוב ;)

• פותח/ת השרשור
חח אני צריכה תאמין לי.. המצלמה קצת ייפתה את המצב.
המטרה שלי זה 40 ק"ג.

אז.. 22% + או - ?

22 לא פלוס ולא מינוס את יכולה ללהוריד עוד אחוזי שומןהכל תלוי בתזונה שלך

תשמעי, הכי אובייקטיבי (ובלי שוביניסטיות ייתרה) לא נראה שיש לך צלוליטיס בתחת \ הרגליים שלך יחסית רזות לגוף לדעתי הדבר היחידי שמפריע לך זה שכביכול יש לך "צדדים" ואולי קצת קצת שומן יתר בבטן ומה שאת רוצה זה בעצם "לחטב" את הבטן ואת האיזור של האגן.

עצה שלי, אל תסתכלי על המשקל כ"פונקציה" למטרה שלך , קחי את מה שאת רואה מול המראה כדבר האובייקטיבי ביותר (כי נתונים על המשקל לא מעניינים באמת אלא איך שאת נראית)
לדעתי את צריכה פשוט להתאמן נכון ולאכול נכון , אל תחשבי על "חיטוב" "מאסה" או משהו , מספיק שתהיי במאזן קלורי נייטרלי או אם את מתעקשת קצת קצת פחות מהנייטרלי - תעשי אימוני משקולות + קצת אירובי או אימונים פונקציונלים וכל מה שתרצי שייקרה למראה שלך ייקרה לבד במידה ותתמידי, תתפלאי השינוי אפילו ייקרה יותר מהר ממה שאת חושבת

תמשכי לקרוא מאמרים בפורום ולהתעניין , תיישמי במכון ויהיה בסדר - בהצלחה.

לדעתי
את 22-23
חיטוב עם מאמן - סביר להניח יהיה מבוזבז, לבד/ פה עם הייעוץ האישי עדיף
ומה שאמרו לך תגובה מעליי מאוד נכון

בהצלחה! 😃

• פותח/ת השרשור
הבנת אותי דיי נכון.. זה מה שרוב הבנות רוצות בתכלס, אבל אני רוצה גם להיות קצת שרירית - מה שרוב הבנות ממש לא רוצות.
אני משתדלת לא להסתכל על המשקל כאל מטרה.. אבל אני פשוט יודעת איך אני נראית במשקל הזה, אז אני נאחזת בזה ומכוונת לשם.. הרי אני מתחילה להתאמן מסודר רק חודש הבא.

מאמרים אני קוראת הרבה בשבועיים האחרונים, במיוחד את של משה כי הם ממש ברורים. לפני זה לא הבנתי כלום, הייתי מרעיבה את עצמי.

והנה.. היא נניח, שמה ממש דגש על תפריט ומתאמנת הרבה. אני ממש רוצה להגיע לתוצאות שלה..
למרות שאני חושבת שזה ייקח כמה חודשים טובים -

bzmz.jpg
sxnk.jpg
85k1.jpg

ולגביי חיטוב עם מאמן, אני לא חושבת שזה מיותר.. אני לא רוצה לעשות לעצמי נזק. עדיף שאני אלמד לפחות טכניקה, תרגילים.. אני גם מעדיפה שמישהו ייתן לי פוש בהתחלה 😃

בהיא נגיד ככה שני התמונות באמצע אתה לא תגיע אבל זאת שלמעלה גם קשה להגיע אבל יותר הגיוני

תתחילי לעשות אירובי בשילוב של תרגילים מורכבים ורק מורכבים סקוואט לחיצת חזה דדליפט וכו....

אה והכי חשובבבב התזונה שלך

כדי להגיע למצב שלה את חייבת לעלות מסת שריר
לדעתי מה שחשוב לך זה בטן ואגן (תקני אותי אם אני טועה) תתחילי לעשות סקוואטים ותרגילים מורכבים אחרים(לחיצת חזה כן גם בנות ) דדליפט ועוד... את תיראי שככול שהמסת שריר תעלה את גם תיראי יותר חטובה .
תני דגש על סקוואטים (תרגיל מצויין לאגן וגם הבטן עובדת בו )

• פותח/ת השרשור
כל התמונות הן אותה בחורה. אל תשלול, היא פרסמה תמונות במצב ראשוני שהיא רק התחילה להתאמן, היא הייתה כמוני שהייתי במשקל 42.
לקח לה שנה וטיפה להגיע למצב שהיא היום (קצת יותר מפותחת מהתמונות האלה) בגלל זה אני לא מאבדת תקווה חחח

ואם אני אעלה מסת שריר זה לא יפגע בעניין של לרדת במשקל?

כל התמונות הן אותה בחורה. אל תשלול, היא פרסמה תמונות במצב ראשוני שהיא רק התחילה להתאמן, היא הייתה כמוני שהייתי במשקל 42.
לקח לה שנה וטיפה להגיע למצב שהיא היום (קצת יותר מפותחת מהתמונות האלה) בגלל זה אני לא מאבדת תקווה חחח

ואם אני אעלה מסת שריר זה לא יפגע בעניין של לרדת במשקל?
חחחחחח אותה בחורה סבבה אבל תראי שבתמונות שאמרתי תראי כמה היא יותר רזה ואת אומרת השינוי הזה בשנה גם אם כן וגם אם לא היא על חומרים....
אה כן ואין לךמה לאבד תקווה לעולם !!!

במידה ואת תעלי מסת שריר רק תדעי שאת גם תעלי גם שומן קצת אבל אחר כך בחיטוב תראי פצצת לדעתי.
אתה יכולה לעשות חיטוב ולעשות תרגילים מורכבים יהיה לך פחות מסת שריר אבל יהיה מסה וחיטובים יפים

נערך לאחרונה:
את פצצה...אין צורך בחיטוב לדעתי...קצת משקולות לעצב פה ושם ולא יותר מזה

חחחחחחחחחחחחחחח גדול אתה אחייי

למה שלא תיהיה פצצת על???

חח לדעתי איך שהיא נראית עכשיו זה "פצצת על"...אבל זה עניין של טעם...הבחורה ההיא בתמונות נראית כמו עוף בגריל לדעתי

אבל זה רק אני.. 😃

קודם כל כל הכבוד שיש לך מטרה מבחינתי זה הדבר הקודם לידע.. כדי להגיע להישגים צריך לדעת מה אנחנו רוצים מעצמנו.
דבר שני חיטוב אינו בא דווקא בהורדת השומן אלא יכוללהגרם מתוספת של מאסת דריר. ממה שנראה לעין את על 22% שומן.
לדעתי זה ממוצע אבל בשקלול סטטיסטי נמוך מהממוצע לבנות בגילנו. לא נראה שיש לך שומן עודף אלא חוסא במסת שריר כמובן. כמו שהציעו אני מצטרף להמלצות לבצע אירובי ואימוני כח אינטנסיביים תוך שמירה על כמות חלבון מרובה בתוספת פחמימה איכותית ואוכל מה שנקרא נקי.

דעתי היא שהבעיה שלך היא רחוקה מאוד מאחוזי שומן, אלא יותר בעיה של פיטנס וחיטוב.
כלומר
את צריכה לעבוד יותר משקולות, ספרינטים וכו'
לפתח קצת מסת שריר, זה יגרום לישבן להיות מוצק ולעמוד יפה יותר, וכנל לשאר חלקי הגוף
מבחינת משקל אולי אפילו תעלי כמה קילו, אבל את תראי הרבה יותר Fit ומוצקה וטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית