הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה כשאני אתחיל חיטוב

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז אני די קטן בגיל..ואני עכשיו עולה במאסה ונשארו לי עוד כמה קילוגרמים לעלות לפני שאני מחטב ורציתי בערך להגיע לאחוז שומן 16-17 לפני החיטוב ככה משהו כזה.הבנתי שאם עכשיו בחיטוב אני ארצה להגיע לסביבות ה 6-8 אחוזי שומן אני אצטרך לקחת כל מיני שורפי שומן שאין לי בעיה איתם,אם אני אשתמש רק בשורפי שומן נגיד עם קלן אני אנסה להגיע עד 12 ומשם יוהימבין..כמה זמן זה יקח בערך?
אתם ממליצים על משהו אחר או בנוסף לשורפי שומן?

תודה

די קטן בגיל?
על פי הכתיבה שלך וזה שאתה מראש מציג את עצמך ככזה אני מניח שאתה מתחת ל15
עזוב שורפי שומן בינתיים, תחזור אליהם עוד כמה שנים טובות

אז אני די קטן בגיל..ואני עכשיו עולה במאסה ונשארו לי עוד כמה קילוגרמים לעלות לפני שאני מחטב ורציתי בערך להגיע לאחוז שומן 16-17 לפני החיטוב ככה משהו כזה.הבנתי שאם עכשיו בחיטוב אני ארצה להגיע לסביבות ה 6-8 אחוזי שומן אני אצטרך לקחת כל מיני שורפי שומן שאין לי בעיה איתם,אם אני אשתמש רק בשורפי שומן נגיד עם קלן אני אנסה להגיע עד 12 ומשם יוהימבין..כמה זמן זה יקח בערך?
אתם ממליצים על משהו אחר או בנוסף לשורפי שומן?

תודה

מה זה די קטן בגיל?
בשביל להתחטב ל10-9% בגיל "קטן" אתה אמור ויכול לבצע את זה בכלי כלום די מהר....
אם יש פה אנשים מבוגרים ממך שמצליחים, לא רואה סיבה שאתה לא תצליח.
אין דבר כזה חומרים ללא תופעות לוואי - גם אם אתה לא מרגיש אותן, גם אם זה לא נראה כלפי חוץ, בפנים דברים קורים.
אני ממליץ לך לנסות לבד. אתה תופתע מה אתה מסוגל לעשות עם תזונה ואימונים נכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית