הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים-בריא או מסוכן לטווח הארוך?

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
אני שומע כל מיני דברים ולפעמים קורא כתבות שאני לא יודע אם הם מופלצות או לא אבל כתוב שם שאימון אנרובי יכול לפגוע במפרקים לטווח הארוך בעקבות לחץ על מפרקים ולפציעות ספורט אחרות,

זה נכון?.....ומה קורה אם אתה אוכל נכון ויושן מספיק?

אני שומע כל מיני דברים ולפעמים קורא כתבות שאני לא יודע אם הם מופלצות או לא אבל כתוב שם שאימון אנרובי יכול לפגוע במפרקים לטווח הארוך בעקבות לחץ על מפרקים ולפציעות ספורט אחרות,

זה נכון?.....ומה קורה אם אתה אוכל נכון ויושן מספיק?

זה נכון ספורט גורם לפציעות בטווח הרחוק ובטווח הקצר .
וכלל שאתה עולה ברמה (כמובן שתלוי בסוג הספורט ) הנזק גדל ...

• פותח/ת השרשור
מה שמוביל לשאלה הבאה?........

למה בכל זאת אנחנו מתאמנים......?....ועצם זה שאתה מתחיל לאכול נכון ולא ג'אנק ולישון נכון ולהתחזק לא אמור להביא תוצאה הפוכה....הטבה באיכות החיים ובבריאות?

זה כן מביא לתוצאה הפוכה. deus ex machina מדבר על ספורט ברמה תחרותית (ממש לא אותו הדבר). אבל סכנה לפציעות יש תמיד ובכל מקרה. עלות מול תועלת...

מה שמוביל לשאלה הבאה?........

למה בכל זאת אנחנו מתאמנים......?....ועצם זה שאתה מתחיל לאכול נכון ולא ג'אנק ולישון נכון ולהתחזק לא אמור להביא תוצאה הפוכה....הטבה באיכות החיים ובבריאות?
מה שמביא לשאלה למה אנחנו חיים?
עצם זה שאתה יוצא מבית ונושם את כל הפיח באוויר ואז אוכל את הג'אנק פוד עם הבשר גדוש ההורמונים והצ'יפס עם השומן המסרטן ואז מדבר בטלפון עם הקרינה המסרטנת ושומע מוזיכב באוזניות שעושות נזק לאוזניים, שותה מים עם כלור,רואה טלויזה והורס את העיניים וכו וכו' זה לא יגמר אחי, כל דבר שאתה עושה כלול בסיכונים ובגרימת נזקים
השאלה היא הסדר עדיפויות שלך
והעלות מול התועלת

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מבין לאן אתם חותרים....מה שאומר לא להתרגש מזה יותר מידי....ולהנות מהאימון.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית