הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מגנזיום

• פותח/ת השרשור farok
  • פורסם בתאריך

farok

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
בוקר טוב,
קמתי הבוקר עם שרירים מאוד תפוסים וכואבים מהאימון של אתמול. בדרך כלל אני אף פעם לא תפוס ככה ולא שיניתי משהו מיוחד בתוכנית האימונים.
כבר כמה זמן שממליצים לי על מגנזיום, השאלה אם באמת להתחיל לקחת? ומה המינון?

קמת עם DOMS , יום-יומיים וזה יעבור... כנראה שעשית אימון קצת יותר קשה ממה שאתה רגיל

ההמלצות הן ל400 מ''ג ציטראט . בימים שאתה מתאמן תיקח כדור מיד אחרי האימון, מנסיון זה עושה פלאים.

כי ZMA זה בעצם מגנזיום, אבץ ו-B6 ביחד, ועל זה עושים קומבינה ומחיר מופקע
הכי טוב לקנות בנפרד את כלל המרכיבים בנפרד ולקחת לפני המינונים המומלצים
מגנזיום - 400 מ"ג
אבץ - 10-20 מ"ג
B-6 - 5 מ"ג

אפשר להביא דרך הצבא אם אני חייל מגנזיום ?
וואו, התחביר שלך משהו משהו.
ומה זה עושה בדיוק מקל על כאבים בגוף ?
מגנזיום טוב נגד התכוצויות שרירים ויש שטוענים גם נגד doms. אני מאד אתפלא אם הצבא יממן לך אותו אלא אם תוכיח חוסר (שכנראה אין לך). בכל מקרה, אחת מתופעות הלואי שלו היא שלשול.

לבחור ששאל על מגנזיום וצבא -
כדי להגיע לחוסר בויטמין או מינרל מסויים בגוף דרושה תזונה לקויה מאוד לאורך זמן/מחלה כזו או אחרת (למשל מחלה כרונית באיבוד ויטמין B12)
הדבר הנפוץ ביותר בצבא הוא מחסור בסידן או בברזל.
מידע בעניין, במקרים של חוסר הרופא ימליץ שינוי התזונה ובמקרים קיצוניים רק אז בתיסוף בכדורים.

בשורה התחתונה לקבל מרשם מהצבא יהיה מיותר כי אתה לא רוצה מעצמך להגיע מלכתחילה למצב כזה

לבחור ששאל על מגנזיום וצבא -
כדי להגיע לחוסר בויטמין או מינרל מסויים בגוף דרושה תזונה לקויה מאוד לאורך זמן/מחלה כזו או אחרת (למשל מחלה כרונית באיבוד ויטמין B12)
הדבר הנפוץ ביותר בצבא הוא מחסור בסידן או בברזל.
מידע בעניין, במקרים של חוסר הרופא ימליץ שינוי התזונה ובמקרים קיצוניים רק אז בתיסוף בכדורים.

בשורה התחתונה לקבל מרשם מהצבא יהיה מיותר כי אתה לא רוצה מעצמך להגיע מלכתחילה למצב כזה
תלוי מאוד ברופא יחידה.
לי הרופאה נתנה סידן, וויטמין d.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית